הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הבהרה לגבי דיאטת הכסאח- PSMF

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
אם הבנתי נכון את המאמר, אז בהנחה ואני 30 אחוז שומן על משקל של 96- אז הרזה שלי הוא בערך 80.

אם אני עושה אימוני משקולות עצימים (תוכנית ABׂ) עליי לצרוך כ-2.2. חלבון לכל קילו מהרזה שלי שזה כ 160-170 חלבון.

מה שזה אומר שחוץ מהתוספים: מולטיויטמין, אומגה 3, בידן ומגנזיום, כל מה שאני מכניס לפה, גם בימים של אימון זה בעצם : 3 גבינות קוט'ג, 2 טונות במים ו-5-6 חתיכות פסטרמה הודו לכל היום??? האם זה לא גירעון חריף מידי ? (יש לציין שאני כ-30 אחוז שומן)

זה נשמע לי משוגע לגמרי. האם ביום של אימון עצים אני יכול לאכול יותר? (אימון A- גב-4 סטים*8 חזרות* מקסימום משקל, רגליים-4 סטים*8 חזרות* מקסימום + יד קדמית-2 סטים פולי ו-2 סטים כפיפות

ואימון B- חזה 4 סטים*8 חזרות* מקסימום + כתפיים- 3 סטים*8* מקסימום ויד אחורית-6 סטים של מקבילים)

תודה

נ.ב- האם כאב הראש שאני מרגיש הוא חלק מהדיאטה?

• פותח/ת השרשור
אז אני פשוט לא מבין ( אני בכוונה זנחתי את החישוב של 70 אחוז מ 96 ) כי התוצאה שאתה הגעת אליה היא לא הגיונית לאדם בגובה 184 סמ. אז לקחתי משקל רצוי לפי חישוב bmr או איך שקוראים לזה. ואדרבה, זה מחזק לי את השאלה כי כמות החלבונים אפילו יורדת. האם 2 קוטג׳ 2 טונה במים ו 5 חתיכות פסטרמה זה כל מה שעליי לאכול ביום?

אז אני פשוט לא מבין ( אני בכוונה זנחתי את החישוב של 70 אחוז מ 96 ) כי התוצאה שאתה הגעת אליה היא לא הגיונית לאדם בגובה 184 סמ. אז לקחתי משקל רצוי לפי חישוב bmr או איך שקוראים לזה. ואדרבה, זה מחזק לי את השאלה כי כמות החלבונים אפילו יורדת. האם 2 קוטג׳ 2 טונה במים ו 5 חתיכות פסטרמה זה כל מה שעליי לאכול ביום?

אם אתה עושה כבר דיאטה כזאת ומתאמן עצים תכפיל ב2.5 או אפילו 3.
וכן
זאת דיאטה משוגעת ופסיכוטית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית