הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיבוש צנחנים

platfus215

משתמש מתחיל
128
1
נק' מוניטין:
62
128
1
אהלן חבר'ה, יש לי גיבוש צנחנים יום ראשון ב11.12.11 והיום אני מתאמן חזק כמה שאני יכול, ריצות ארוכות, קצרות, ספרינטים, זחילות, כוח וכו'.
רציתי לשאול איך אתם הייתם מתאמנים בפרק זמן כלכך קצר, ואיך אני יכול להתאמן טוב יותר?
אני לא ממש בכושר כרגע ורציתי להכנס מהר יותר. יש טיפים?
כמו כן, אשמח לטיפים לגיבוש מאלו שעברו או אלה שמבינים.
תודה רבה ושבוע טוב!

ריצות ארוכות עם תרמיל. ספרינטים בדיונות,אלונקה, כל הפקל''ים- מטח,מקבילים,בטן כפיפות מרפקים. הכי חשוב להתאמן על קול סמכותי במתן פקודות.. בהצלחה

הורג אותי שאנשים רוצים לעבור גיבוש בצבא,אבל הם נזכרים שבוע לפני שהם צריכים גם להיכנס לכושר.

בהצלחה בכל-אופן.

עדיף שתבוא עם כושר מאוד בסיסי מאשר לבוא פצוע , אסור בתכלית האיסור להכביד על הגוף במכה אחת בלי הקדמה , אל תהרוג את עצמך , בהצלחה אחי

• פותח/ת השרשור
הורג אותי שאנשים רוצים לעבור גיבוש בצבא,אבל הם נזכרים שבוע לפני שהם צריכים גם להיכנס לכושר.

בהצלחה בכל-אופן.

קיבלתי את הזימון שבוע לפני, מצטער שהרגתי אותך.

בכל מקרה בגלל שלא התאמנתי עם המדרסים שלי כמו אידיוט, גרמתי לעצמי קצת כאבים בשריר התאומים. (המדרסים שלי בתיקון)
זה יעבור לי, אני מבצע שחרור כל יום, כל היום וביום שישי אני הולך לאימון ביובל עילם לאחר הפסקה של הרבה זמן.
תודה על התגובות!!

קיבלתי את הזימון שבוע לפני, מצטער שהרגתי אותך.

בכל מקרה בגלל שלא התאמנתי עם המדרסים שלי כמו אידיוט, גרמתי לעצמי קצת כאבים בשריר התאומים. (המדרסים שלי בתיקון)
זה יעבור לי, אני מבצע שחרור כל יום, כל היום וביום שישי אני הולך לאימון ביובל עילם לאחר הפסקה של הרבה זמן.
תודה על התגובות!!
קיבלת את הזימון לפני שבוע?
אחלה תירוץ.
הגיבוש שלי ב13 לחודש ועדיין לא קיבלתי זימון, לפחות אני יודע על זה כבר חצי שנה +

הקטע של המנוחה זה ע"מ למלא מאגרי גליקוגן אין טעם למשוך את זה יותר מיומיים שלושה מנוחה לפני הגיבוש. ממליץ באימונים לא לנסות לשבור שיאי ריצה/פק"לים, לעשות נטו שכיבות שמיכה וריצות בדיונות/בים/מה שיש - כמובן שבמסגרת הכושר שלך, לקרוא באינטרנט/לדבר עם חברים כדי לקבל חוויות אישיות של אנשים שעברו את זה בכדי לדעת מה מצפה לך ביום של הגיבוש עצמו-יותר חשוב להכנס למצב מנטאלי של לתת הכל ולא לוותר ולהבין למה אתה רוצה את זה.

מה שאני מכיר מהרבה אנשים זה שהגיבוש הזה בוחר את האנשים בצורה רנדומלית. אין להם את הזכות כחטיבת חי"ר שלא שונה מאף חטיבה אחרת לבחור את האנשים הכי טובים ככה שהגיבוש זה רק לפרוטוקול. מכיר אנשים שלא עברו גיבוש צנחנים אבל היום הם נמצאים בכל מיני יחידות מובחרות וסיירות.
מה שכן אתה צריך לרוץ 2000 בפחות מ9 וחצי כי זה הניפוי היחידי מהגיבוש.
ואם לא תעבור אל תיקח את זה יותר מידי קשה כי ההבדל היחיד בין צנחנים לשאר החטיבות חי"ר זה הווסאח של הכנפ"צ והתרומות הגדולות שהם מקבלים.

נורא בזהירות עם פירות יבשים בגיבוש בקטע של שלשולים.

מה שאני מכיר מהרבה אנשים זה שהגיבוש הזה בוחר את האנשים בצורה רנדומלית. אין להם את הזכות כחטיבת חי"ר שלא שונה מאף חטיבה אחרת לבחור את האנשים הכי טובים ככה שהגיבוש זה רק לפרוטוקול. מכיר אנשים שלא עברו גיבוש צנחנים אבל היום הם נמצאים בכל מיני יחידות מובחרות וסיירות.
מה שכן אתה צריך לרוץ 2000 בפחות מ9 וחצי כי זה הניפוי היחידי מהגיבוש.
ואם לא תעבור אל תיקח את זה יותר מידי קשה כי ההבדל היחיד בין צנחנים לשאר החטיבות חי"ר זה הווסאח של הכנפ"צ והתרומות הגדולות שהם מקבלים.

בזמני היה אחוז פרישה של לפחות 30%-40% במהלך הגיבושון. זה לא רנדומלי. אלו שנשארו עד הסוף דורגו לפי הציון הכולל ומהם היו לוקחים לחטיבה את הכמות הנדרשת. "השאריות" מגיעים למקומות אחרים.
ולגבי ההבדל בין חטיבות: זה האנשים שעושים את ההבדל, לא הכנפ''צ.

פעם פלס"ר פלחה"ן ועורב (פלנ"ט) היו בנפרד מהגדודים לגמרי ולא היו עושים כמעט קווים.
ואחרי זה סיפחו אותם לבסיסי האם וחיברו את כל היחטיות למעין גדוד אחד היום זה כבר נקרא גדס"ר.
קיצור יש הבדל.

בזמני היה אחוז פרישה של לפחות 30%-40% במהלך הגיבושון. זה לא רנדומלי. אלו שנשארו עד הסוף דורגו לפי הציון הכולל ומהם היו לוקחים לחטיבה את הכמות הנדרשת. "השאריות" מגיעים למקומות אחרים.
ולגבי ההבדל בין חטיבות: זה האנשים שעושים את ההבדל, לא הכנפ''צ.

האנשים בצנחנים לא יותר טובים מהאנשים בנח"ל או גבעתי, לעומת גולני... שמהם כולם יותר טובים מבחינת רמת האנשים

האנשים בצנחנים לא יותר טובים מהאנשים בנח"ל או גבעתי, לעומת גולני... שמהם כולם יותר טובים מבחינת רמת האנשים

גזען מכליל וטיפש!
בן דוד שלי התגייס לגולני ועבר גיבוש לסיירת אגוז והוא איש מבריק ישר ונעים הליכות.
ויש לי גם חבר ששירת ב13 (הגדוד) והוציא פסיכו-770.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית