הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה אוזניות טובות יש לריצה?

מצב
השרשור נעול

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
שלא יזוזו לי באמצע הריצה ושתהיה להם אחיזה טובה וכו'...
באיזה אתם משתמשים?

http://eu.akg.com/akg-product-detail-eu/q-350.html
בן-בן -בן זונה!
קניתי בבאג ב 280,בדקתי האי באי- 210. יש כאלה גם בלי שלט לאי-פוד,נראה לי 50 ש"ח יותר זול.
אני דברים כאלה לא מבחינת סאונד ,לא מבחינת אחיזה.ממליץ מאוד.

אם זה לריצה תקנה קשת\כאלה שנתפסות על כל האוזן

etymotic hf-5. אוזניות אוטמות רעש (למעשי בנויות כמו אטמי אוזניים) שמשיגות בידוד של עד כ-33 דציבלים. רוב הביקורות והדירוגים ברשת ממקמים אותן כאחת מהאוזניות שמציעות את התמורה הכי גבוהה למחיר (66 דולר). סאונד מעולה. בא עם 3 סוגים שונים של ראשי אטמים שניתנים להחלפה. בגלל האטימה העמוקה (צריך להכניס עד לתעלת האוזן) היא לא תיפול ואתה לא תשמע כלום מסביבך.

הסאונד ביחס למחיר שלה פשוט מדהים.

היה את הדגם בבאג אבל כל המלאי חוסל. אפשר למצוא באינטרנט בקלות או לחכות לבאג שיביאו מלאי חדש.

Etymotic-hf5-ruby.jpg

• פותח/ת השרשור
etymotic hf-5. אוזניות אוטמות רעש (למעשי בנויות כמו אטמי אוזניים) שמשיגות בידוד של עד כ-33 דציבלים. רוב הביקורות והדירוגים ברשת ממקמים אותן כאחת מהאוזניות שמציעות את התמורה הכי גבוהה למחיר (66 דולר). סאונד מעולה. בא עם 3 סוגים שונים של ראשי אטמים שניתנים להחלפה. בגלל האטימה העמוקה (צריך להכניס עד לתעלת האוזן) היא לא תיפול ואתה לא תשמע כלום מסביבך.

הסאונד ביחס למחיר שלה פשוט מדהים.

היה את הדגם בבאג אבל כל המלאי חוסל. אפשר למצוא באינטרנט בקלות או לחכות לבאג שיביאו מלאי חדש.

Etymotic-hf5-ruby.jpg

המחיר שלהם מאוד גבוה - חיפשתי בEBAY זה עולה מעל 100 דולר...

http://eu.akg.com/akg-product-detail-eu/q-350.html
בן-בן -בן זונה!
קניתי בבאג ב 280,בדקתי האי באי- 210. יש כאלה גם בלי שלט לאי-פוד,נראה לי 50 ש"ח יותר זול.
אני דברים כאלה לא מבחינת סאונד ,לא מבחינת אחיזה.ממליץ מאוד.

אני חושב שכנראה אני אלך אלך על זה, אבל קלינה אתה רצת עם האוזניות האלה פעם? ואני מתכוון במהיריות כמו 17 קמ"ש בהליכון וזה באמת נתפס טוב במשך כל הריצה ולא מפריע?

Sennheiser cx300ii

הם נתפסות טוב על האוזן?

יש לך 3 גדלים לbuds (הסיליקון שנכנס לאוזן) ככה שכן...זה גם דיי אוטם מרעשים חיצוניים.

מה כן, אם השימוש שלך הוא בעיקר לריצות בחוץ אולי עדיף לשקול קשת כי יש קצת רעש של רוח.

המחיר שלהם מאוד גבוה - חיפשתי בEBAY זה עולה מעל 100 דולר

צודק, ה-66 דולר זה של דגם נמוך יותר. אני קניתי בבאג ב-560 וזה שווה כל שקל.

אני לא רץ יותר מהר מ 12 קמ"ש,אבל מבלה די הרבה זמן באליפטי. האוזניות מחזיקות מצויין.(אולי יש לי פיתחי אוזניים שריריות?)

יש לך מזל שראיתי את הפוס ממליץ בחום רב על
היה לי אותם אישית פעמיים וכל פעם החזיקו שנתיים ו.. הסאונד מצוין והם נתפסות טוב על האוזן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית