הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע להעלאת המודעות..תחרות בארץ,להירשם פה

למקרה שלא הבנתם: לא מתוכנן עדיין שום דבר.
השאלון הזה בא לבדוק אם יש מספיק ביקוש של משתתפים לתחרות כזו.
במידה ויהיו מספיק אנשים שיירשמו, אולי יארגנו תחרות.

תרימו את התחת ולכו להתחרות כל מי שיכול להחזיק מוט ביד. או שזה כמו אצלנו- אם מקום ראשון לא מובטח,אז אין ביצים לעלות על הבמה?

אני בחיטוב כרגע ומתחזק לאט, אבל נרשמתי. אני מקווה שעד שזה יתארגן ויצא לפועל אני כבר אחזור למסה ואפציץ. 🤪

אני בחיטוב כרגע ומתחזק לאט, אבל נרשמתי. אני מקווה שעד שזה יתארגן ויצא לפועל אני כבר אחזור למסה ואפציץ. 🤪

לא לשכח שזה קטגוריות משקל- חיטוב שלך - זה מאסה של מישהו אחר
;susss

קלינה- תתחרה גם. זה עוד צומי ממקור אחר.

לא עושים שם בדיקות סמים?

אה לא, אנחנו בישראל. 🙄

קלינה, באים להתחרות, מישהו עם סקוואט 50 קילו לא מהווה שום תחרות. זה בדיוק כמו ששחיף עם ריבועים יבוא להתחרות במר ישראל. בכל מקרה יהיה נחמד עם החברה החזקים פה ירשמו גם. 😃

לא עושים שם בדיקות סמים?

אה לא, אנחנו בישראל. 🙄

קלינה, באים להתחרות, מישהו עם סקוואט 50 קילו לא מהווה שום תחרות. זה בדיוק כמו ששחיף עם ריבועים יבוא להתחרות במר ישראל. בכל מקרה יהיה נחמד עם החברה החזקים פה ירשמו גם. 😃

50 קילו במכון=40 קילו בתחרות.
זה לא סמים
רוב המיתחרים בתחרויות מר ישראל הם בתת "משקל תחרותי"

בעזהי"ת

אנו מעוניינים בתחרות פאוורליפטינג התכלול קטגוריית BP עם ציוד וללא ציוד, וקטגוריה נוספת של Push&Pull - בנץ ודדליפט עם וללא ציוד. אנא ציינו באיזה סוג תחרות אתם מעוניינים להשתתף. ניתן לבחור במספר תחרויות.

לא קצת חסרה שם איזו קטגוריה אזוטרית במקצת? או אולי כי אין יכולת לארגן מונוליפט על מנת לאפשר סומו סקוואט בטווח חלקי?

דווקא היה יכול להיות מעניין להתחרות בכל שלשת הקטגוריות, RAW כמובן (מחילה לכל אנשי הציוד: אפשר גם לארגן שני פועלים מרומניה לעזור בהרמה, במקום חליפת לחץ. יותר פשוט ויותר יעיל), לצערי לא אפשרי מבחינתי בטווח הנראה לעין.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

לא קצת חסרה שם איזו קטגוריה אזוטרית במקצת? או אולי כי אין יכולת לארגן מונוליפט על מנת לאפשר סומו סקוואט בטווח חלקי?

דווקא היה יכול להיות מעניין להתחרות בכל שלשת הקטגוריות, RAW כמובן (מחילה לכל אנשי הציוד: אפשר גם לארגן שני פועלים מרומניה לעזור בהרמה, במקום חליפת לחץ. יותר פשוט ויותר יעיל), לצערי לא אפשרי מבחינתי בטווח הנראה לעין.

כדי לכלול 3 מקצים שונים התחרות תצטרך לקחת יומיים..
וגם אין מונו ליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית