עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עם 42" LED LCD ואני רואה יותר טוב מכל פלזמה וטלויזית LCD רגילה שראיתי גם בפלייסטיישן וגם בסרטים
ועוד שאלה... מה עדיף FULL HD או HD READY?
LCD עדיף לשימושים שציינת.
ועדיף LED :-]
ממה שקראתי ל HD READY יש יתרון בכך שהיא עושה DOWN SCALING וככה רואים יותר טובאת התמונה... כי תמיד עדיף שמהמקור הרזולוציה תרד ולא תעלה שכן האיכות נפגמת בעלייה, תקן אותי אם אני טועה
סתם מסקרנות אז לאיזה שימושים מתאימה פלזמה?
אז נגיד בסרטים של 720P בטלוויזיה של FULL HD תהיה המרה יעני UP SCALING ותהיה פגיעה באיכות?
או שאני יכול לקנות בשקט פוול HD ולהנות מכל השידורים של הHD שהם 720P 1080Iו 1080P?
בפלזמות של היום כבר אין את ההטבעה של המסך?
אני לא יודע על מה אתה מדבר 🤡
השאלה הנשאלת היא פלזמה מול LED ולא מול LCD. זה תלוי בשימושים ובדגמים שאתה משווה ובמחיר שאתה מקבל כל אחד מהם לכן אי אפשר לומר ש פלזמה יותר טובה מ LED או ההפך.
יש דגמים מומלצים יותר ויש כאלו שפחות. בנוסף, כל טלויזיה מגיעה עם מגוון רחב של פיצ'רים שחלק מהאנשים צריכים יותר וחלק פחות. דוגמה לפיצ'רים כאלו יהיה:
אפליקציות מובנות בטלויזיה (פייסבוק, יוטיוב, נטפליקס [לא קיים בארץ] וכו'). מנגד יש טלויזיות שמגיעות עם WIFI מובנה שאפשר לעשות סטרימינג של סרטים (לא מעשי בארץ, כי כולם מורידים פורמט MKV שאף סטרימר כמעט לא יודע לקרוא).
מה שכן, פלזמה דורשת הרבה יותר התעסקות כאשר היא חדשה. מה זאת אומרת? פלזמה מאוד רגישה למקרים של burn in ועניין של בהירות. Burn in זו תופעה מאוד ידועה בפלזמות, שמה שקורה יש לך לוגו או סימן על הטלויזיה שלא יורד, לא משנה באיזה ערוץ אתה או מה אתה עושה. זה נובע בד"כ מאנשים שלא יודעים לתפעל את הטלויזיה. תפעול נכון של פלזמה זה להריץ Slides בצבעים שונים בהפרשים של 30 שניות אחת מהשנייה לכ 100 שעות הראשונות של השימוש (כן, רצוף, יעלה 15 ש"ח חשמל לכל ה 100 שעות).
זה נובע מההרכב של הפלזמה, בעיקר phosphor, שדורש לאזן את הפיקסלים וככה מבצעים את זה. יש עוד הרבה מידע על פלזמות, אפשר לבקר כאן:
http://www.plasmasaver.com/burnin.html
אם שואלים אותי, הייתי הולך על פלזמה בחדרים יחסית חשוכים, בלי הרבה אור או השתפקות של שמש מהחלונות. LED הייתי הולך בחדרים מוארים יחסית, עם בעיות השתקפות. לפעמים אבל, כמו שאמרתי, יש דילים על פלזמות או LED שקשה לפספס גם אם זה לא מתאים למערך החדר שהטלויזיה תהיה בו.
1. אני לא מסיק, אני אומר שהשאלה צריכה להיות פלזמה או LED ולא LCD. טכנולוגיית ה LCD היא הכי זולה ויחסית נחותה יותר מהשניים האחרים. אין סיבה היום לקנות טלויזית LCD במידה וחושבים גם על פלזמה. כמובן שזה עניין של מחיר, LCD תהיה הכי זולה מבין השלושה (בהשוואה של דגמים דומים).1.איך הסקת שמדובר בלד?
2. אין לדעתי יותר יפה מהפלזמה של פיוניר לא יעזור כלום רמת פירוט שחור ברמות שכמעט ואף לד לא מתקרבת , לא מריחות לא בורן אין ולא כלום.
3. לי יש פלזמה של LG כבר 6 שנים לא ברור לי על מה אתה מדבר.
1. אני לא מסיק, אני אומר שהשאלה צריכה להיות פלזמה או LED ולא LCD. טכנולוגיית ה LCD היא הכי זולה ויחסית נחותה יותר מהשניים האחרים. אין סיבה היום לקנות טלויזית LCD במידה וחושבים גם על פלזמה. כמובן שזה עניין של מחיר, LCD תהיה הכי זולה מבין השלושה (בהשוואה של דגמים דומים).
2. פיוניר = פנסוניק. פיוניר לא מוציאים יותר טלוייזיות, פנסוניק קנו אותם. מה גם שצבעים תלויים הרבה ב calibration שאתה עושה לטלויזיה. אם אתה לוקח בן אדם מקצועי, הוא יכול להביא למצב שטלויזיה ב $1000 תראה כמו דומה לה שתג המחיר $2000, זה עניין של הגדרות וכמה רחוק אתה יכול לשחק איתם בהתאם לדגם הטלויזיה.
3. יפה, אבל לא חיברת XBOX או PS3 בשנייה הראשונה שקנית את הטלויזיה, שם ה burn in בד"כ קורה. אם אתה ישר רואה טלויזיה ב 100-200 שעות הראשונות להפעלה של הטלויזיה, זה לא יקרה לך (לא סביר). לאחר הזמן הקריטי הזה, אין צורך לדאוג, הפלזמה תעבוד כמו סוס.
שוב, זה יכול לקרות ויכול לא לקרות. אין פה חוקים, לחלק זה ידפוק את הטלויזיה, ולחלק השני זה לא. אבל זה ממש לא מומלץ.3 . אתה טועה חיברתי את הPS2 שהיה לי בזמנו דבר ראשון עם קריעת האריזה.
נהוג לומר רק LED, אם כי המנח הנכון הוא LED-backlit LCD וגם פה יש כמה סוגים:אם כבר מסך LCD עם תאורת LED, זה לא תקין לומר מסך LED (אולי בקטלוגים של אופיסדיפו?).![]()