הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות בין שתי סוגי אוזניות!

ה-skullcandy הזה לדעתי גימיק ולא יותר, באסים מוגברים, שום טווח אמצעי. הזנהייזר זה דגם יחסית ישן אבל מאוד אמין. אז עדיף.

• פותח/ת השרשור
אוקיי ויתרתי על שניהם, כי דוד שלי נוסע לחו"ל והוא אמר שיש לו חנות של "BOSE" מחוץ למקום שהוא עובד בו..
אז יש את :
Bose ie2
שרשום שזה אחלה של אוזניות, אך שלא נותנות בידוד לרעשים מבחוץ, וזה חיסרון מבחינתי אני חייב שזה יהיה אטום לגמרי...
ויש עוד דגם מומלץ, שהוא Klipsch s4
החיסרון היחיד שרשום עליו שהחוט שלו דק מדי ויכול להקרע מהר? או שיש עוד חסרונות?
תודה רבה רבה רבה

יש את ה-etymotic MC5 ב-10 דולר פחות מה-klipsch והביקורות עליו מעולות. הוא אוטם כמו אטמי אוזניים.

• פותח/ת השרשור
אני כנראה ארד מהBOSE IE2, הוא לא אוטם את האוזניים כמו שאני אוהב..
cygnus
תודה על העצה אני כנראה אלך או על זה או על הKLIPSCH,
עכשיו אני צריך שתעזרו לי להחליט, משה אני יודע שיש לך את הKLIPSCH אז אם אתה יכול לתת איזה עצה זה יהיה מעולה..

---------- התגובה התווספה ב 15:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:09 ----------

ומה לגבי Phonak audeo 012?

• פותח/ת השרשור
ירדתי משני אלו כבר..
אני מתלבט בין Klipsch S4, לבין Etymotic MC5
אשמח לקבל דעות על שני אלו..

אוקיי ויתרתי על שניהם, כי דוד שלי נוסע לחו"ל והוא אמר שיש לו חנות של "BOSE" מחוץ למקום שהוא עובד בו..
אז יש את :
Bose ie2
שרשום שזה אחלה של אוזניות, אך שלא נותנות בידוד לרעשים מבחוץ, וזה חיסרון מבחינתי אני חייב שזה יהיה אטום לגמרי...
ויש עוד דגם מומלץ, שהוא Klipsch s4
החיסרון היחיד שרשום עליו שהחוט שלו דק מדי ויכול להקרע מהר? או שיש עוד חסרונות?
תודה רבה רבה רבה

אני חושב ש SHURE SE215 נוצרה בשבילך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
cygnus
תודה רבה !
pala
יקרות לי מדי, אני נראה לי אלך על etymotic w למרות שאומרים שאין לו באס כזה גבוה אבל אני לא ארגיש כל כך בהבדל אני מאמין... אם יש לכם עוד דעות אז אני אשמח לשמוע

cygnus
תודה רבה !
pala
יקרות לי מדי, אני נראה לי אלך על etymotic w למרות שאומרים שאין לו באס כזה גבוה אבל אני לא ארגיש כל כך בהבדל אני מאמין... אם יש לכם עוד דעות אז אני אשמח לשמוע

אם אתה רוצה אוזניות אוטמות רעשים שגם באות עם באס רציני אתה תצטרך לשפר את התקציב שלך בהרבה. ממה שהבנתי ה-MC5 לא נופלות בהרבה מהבאס של ה-HF5, והבאס של ה-HF5 שיש לי לדעתי לא נופל בהרבה מאוזניות full size אחרות שהיו לי כמו ה-sennheiser HD280pro.

נערך לאחרונה:
בא לי לבכות.:(
יום שישי הלכתי לבאג לקנות אוזניות ולא היה שם מי יודע מה בחירה, אז לקחתי סקולקנדי INKD ב130 כי לא היה יותר מה לקחת מבחינת אינייר(היו עוד סקולקנדי ב300), סה"כ למטאל הן נשמעו מעולה ועושות את שלהן באימון.
אתמול בערב הייתי שוב באותו הסניף ומה אני רואה, מדף אחד ליד יש את הetymotic MC5 ב 300 ש"ח...................:(
בחיי שאם הייתי רואה אותן אתמול, לא הייתי חושב פעמיים.....
אם פתחתי אותן והשתמשתי, אין אפשרות להחליף אותן בתוספת תשלום?

כשאני קניתי את ה-HF5 שלי בבאג ענו לי שמתי שפותחים את האריזה אין אפשרות להחזיר, להחליף וכ'ו.

ד"א לגבי ה-MC5/HF5, שניהן מתפקדות כמוניטורים בעיקרון. ז"א שאתם תשמעו בדיוק את מה שהמקור מספק, אם תרצו באס, תדאגו לכך מהמקור/הגברה וכ'ו. כמו כן הבאס תלוי מאוד באטימה ובעומק שבו אתם יכולים להכניס אותן לתעלות האוזניים.

נערך לאחרונה:
cygnus
תודה רבה !
pala

גם אני הייתי במצב דומה לשלך, כשרציתי אוזניות רציניות עם באס רציני אבל התקציב שלי היה נמון (~300), בסופו של דבר הייתי צריך להתפשק על התקציב ואני לא מתחרט. אוזניות מהרבה הגבוהה ביותר...

• פותח/ת השרשור
אתה כרגע עם הshure se215? איך הן מבחינת עמידות? שמעתי שהחוט שלהם חזק... כמה זמן אתה משתמש בהם?
הבעיה היא ששמעתי שהחוט נשען על הגב ולא לחזה כמו רוב האוזניות, זה לא יפריע לי או יסכן את החוט כשאני עושה סקוואט? תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית