הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של אפדרין+אנטיביאוטיקה

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
שלום חברים,
יש בעיה לצרוך אפדרין בזמן שנותלים אנטיביאוטיקה (מינוצקלין)?

א. למה לא הלכת כבר על רקוטאן? משימוש של הרבה אנשים הבנתי שהתרופה לא עושה הרבה וגם כאשר עושה זה פשוט לא זה
ב. שילוב בינהם לא ידוע, מהגיון בריא הייתי אומר לא מומלץ אבל אין לדעת גם אני חיפשתי מידע על רקוטאן + אפדרין ולא מצאתי

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה,
שמע יש לי האקנה רק בפנים בקטנה ,פשוט משחות אני שוחכח לשים והרופא אמר לי שרואקטון זה בפסגה אחרי המינוצקלין,ואני גם חושש מכל הפגיעות של רואקטון בגוף.

רואקוטן תרופה נהדרת השתמשתי בה לפני איזה 5 שנים שהתחילו לי הפצעים וככה פסחתי על כל התקופה המחורבנת הזאת של האקנה ועכשיו יש לי עור חלק עד היום:79nb:

רואקוטן תרופה נהדרת השתמשתי בה לפני איזה 5 שנים שהתחילו לי הפצעים וככה פסחתי על כל התקופה המחורבנת הזאת של האקנה ועכשיו יש לי עור חלק עד היום:79nb:
תגיד בסיום הטיפול נשארו לך נקודות אדומות?
כמה זמן לקחת את התרופה? ובאיזה מינון?

לא נשאר לי כלום, אבל היה לי יובש בשפתיים וירד לי מדי פעם דם מהאף.
לקחתי בערך 3 חודשים נראה לי, אם אני זוכר נכון מינון 40Mg שזה כדור או שתיים לא?, משהו כזה.

דם מהאף גם לי יש אבל יבש, כל בוקר..
בקשר למשך הטיפול, אני יודע שהמינימום זה 4 חודשים והמקסימום זה 6, איך לקחת 3?
וכן 40 מ"ג זה 2 כדורים.

דם מהאף גם לי יש אבל יבש, כל בוקר..
בקשר למשך הטיפול, אני יודע שהמינימום זה 4 חודשים והמקסימום זה 6, איך לקחת 3?
וכן 40 מ"ג זה 2 כדורים.
גם המקסימום 6 נשמע לי לא נכון מאחר ואני לקחתי 8 חחח הרופא עשה לי ליתר ביטחון.
לי בכל אופן לא נשארו נקודות אדומות, כל האקנה ירד לי לחלוטין בערך בחודש הרביעי (יחד עם היובש).
בכל אופן יובש כללי בפנים ובגוף ובשפתיים סוחב גם לאחרי זה פשוט לא ברמה כזאת חמורה.
וואי אני זוכר את הדם היבש באף, לא היה דבר כואב כמו זה ><" זה חולני.
בכל אופן משה ראיתי משהו בקשר לחיטוב שלך שאתה רוצה להשתמש באפדרין כבר שבועיים אחרי הפסקת הרואקוטן ואני לא בטוח כמה באמת הגוף שלך יתנקה מזה אחרי שבועיים, אני יודע שלהרבה אמרו זמן משוער של חודש לפחות עד שזה יתנקה ממך.

גם המקסימום 6 נשמע לי לא נכון מאחר ואני לקחתי 8 חחח הרופא עשה לי ליתר ביטחון.
לי בכל אופן לא נשארו נקודות אדומות, כל האקנה ירד לי לחלוטין בערך בחודש הרביעי (יחד עם היובש).
בכל אופן יובש כללי בפנים ובגוף ובשפתיים סוחב גם לאחרי זה פשוט לא ברמה כזאת חמורה.
וואי אני זוכר את הדם היבש באף, לא היה דבר כואב כמו זה ><" זה חולני.
בכל אופן משה ראיתי משהו בקשר לחיטוב שלך שאתה רוצה להשתמש באפדרין כבר שבועיים אחרי הפסקת הרואקוטן ואני לא בטוח כמה באמת הגוף שלך יתנקה מזה אחרי שבועיים, אני יודע שלהרבה אמרו זמן משוער של חודש לפחות עד שזה יתנקה ממך.

זה בסדר, משה עבר את ג.ג יעבור גם את זה ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית