הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם הגיע הזמן לעבור מss ל ab

מילניום

משתמש פעיל
768
2
נק' מוניטין:
322
768
2
אני ב ss כ 16 שבועות
גיל 33 משקל 92
משקלי עבודה:
בסקוואט 105 ודדליפט 140 אני על אותו משקל 3-4 שבועות
במיליטרי 62 ובנץ 102 ולא עולה כבר 4-5 שבועות
במתח בכלל כבר איזה חודשיים אם לא יותר אני לא מתקדם

הורדתי תרגילי עזר (מקבילים ולפעמים הייתי עושה 2 סטים ביספ)
עשיתי לפחות 2 ריסטים ודילוא 1 כמעת בכל תרגיל (ובאותה הזדמנות שיפרתי טכניקה)
היה לי פה ושם פיק קטן אבל זה לא חוזר

האם הגיע הזמן לעבור ל ab

נערך לאחרונה:
מה SS בזה אם אתה לא עולה במשקלים כבר 4-5 שבועות?
אתה צריך להתקדם מאימון לאימון ( או 2 אימונים), וריסטים אם צריך. עשית משהו לא בסדר.

אתה אוכל מספיק?

בכל מקרה לא מיצית את SS

• פותח/ת השרשור
אכן ההתקדמות נעצרה , זה לא אומר שזה לא ss ,
הרי התקדמות מאימון לאימון או משבוע לשבוע נעצרת מתישהו
אצלי היא נעצרה אחרי 3 חודשים
אני מאמין שגם הגיל לא תורם להתאוששות וההתקדמות/היעצרות בטוח לא זהה לזה אם הייתי 15 שנים אחורה

מבחינת תזונה אני משתדל להיות 500-800 מעל על כל מקרה כי אני לא ממש שמן ולא משמין יותר מידי מכזה עודף
מבחינת שינה אני ישן בממוצע 7 שעות וזה לא משהו שיכול להשתנות ולא משנה באיזה תכנית אהיה
מה שכן העבודה שלי אינה פיזית כך שחוץ מחדר כושר אין לי פעילות פיזית מעייפת

מה זה למצות ss? לא להתקדם משבוע לשבוע או להגיע ל200 דדליפט/150 סקוואט?

*

נערך לאחרונה:
מיצוי התכנית זה כשההתקדמות פוסקת למרות שעושים הכל נכון, במיוחד תזונה. התכנית אמורה להביא אותך למשקלים הרבה יותר גבוהים. אתה שוקל 92 קילו והסקוואט שלך הוא רק 105.

ז"א שגם אם תחליף לתכנית אחרת זה לא יבטיח לך התקדמות כי עדיין לא פתרת את הבעיה שהיתה לך ב-SS.

אין כאן שום דבר מובטח או קבוע אבל לפי הלוג שלך התחלת עם משקל גוף של 81 וסקוואט של 50, אתה קפצת ב-5 קילו רק כל שבוע (במקום כל אימון) בהתחלה ובעצם שיפרת את הסקוואט מההתחלה ועד הסוף ב-50 קילו יחסית ל-10 הקילו שעלית במשקל גוף.

כמו כן אתה עמדת על 90 קילו סקוואט כבר לפני יותר מחודש וחצי ומאז הצלחת לשפר רק ב15 קילו.

כל אלו, ובנוסף היחס בין הבנץ' שלך לסקוואט למשל (שהם כמעט זהים) מלמדים על כך שההתקדמות שלך ב-SS היתה גרועה מסיבות שלא קשורות לצורת ההתקדמות בתכנית עצמה.

• פותח/ת השרשור
אז איך אני אמור לסיים את התכנית, על איזה משקלים, עם כמה קלוריות מעל הניטראלי ?

ומה לעשות אם אני לא מתקדם אחרי שהוספתי עוד קלוריות (שזה משימה בפני עצמה לדחוף 3500-4000 קלוריות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית