מכירה של נעלי vibram fivefingers חדשות בדגמים שונים

• פותח/ת השרשור idoj
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

idoj

משתמש מתחיל
140
5
נק' מוניטין:
0
140
5
המחיר בחנות הכי זולה היום בארץ לדגמים החדשים נעים באזור ה500 שקל,אני רוצה למכור ב400 אני רק צרי לדעת מידה ודגם

היו כמה זוגות מאי ביי שנורא התלהבתי מהם וכשקיבלתי פייבפינגרס מקורי מחברה-התברר שההבדל הוא שמיים וארץ. כמה שהפייק היו נוחות,לא ניתן להשוות אותם למוצר המקורי.

יש חנויות בישראל שמוכרות דגמים חדשים מקוריים ב-370-360.

לריצה,הKSO הוא הכי טוב?

אין לי מושג לגבי הנעליים האלה או החנות, היא ממוקמת בנצרת עלית. לא יודע אם הם עושים משלוחים. סה"כ ביקרתי באתר לפני שראיתי את הנושא הזה אז שיתפתי ליידע אנשים כאן.

זה בשביל אחי.
אז עם איזה דגם של VFF אפשר לרוץ?

זה בשביל אחי.
אז עם איזה דגם של VFF אפשר לרוץ?

עם אף דגם לא טוב לרוץ. כל הקונספט הזה של ריצה יחפה ממש לא נראה לי.

בנעלי ריצה רגילות יש בולמי זעזועים ולכן כדאי להחליף אותם מעת לעת, בנעליים האלה הגוף סופג את הזעזוע, תחשוב לבד אם זה שווה את זה או לא.

ואני בכלל לא מדבר על מי שיש לו פרונציה בכף רגל או קריסה של הקשת וצריך נעל עם תמיכה, במצב כזה הרגל {שבמצב נורמלי אמורה להיות מסוגלת לספוג את הזעזועים} סופגת את הזעוזים.

עם אף דגם לא טוב לרוץ. כל הקונספט הזה של ריצה יחפה ממש לא נראה לי.

בנעלי ריצה רגילות יש בולמי זעזועים ולכן כדאי להחליף אותם מעת לעת, בנעליים האלה הגוף סופג את הזעזוע, תחשוב לבד אם זה שווה את זה או לא.

ואני בכלל לא מדבר על מי שיש לו פרונציה בכף רגל או קריסה של הקשת וצריך נעל עם תמיכה, במצב כזה הרגל {שבמצב נורמלי אמורה להיות מסוגלת לספוג את הזעזועים} סופגת את הזעוזים.
יפה אמרת , אבל איפה נעלמת בן אדם?

• פותח/ת השרשור
אני התכוונתי לדגם החדש ביותר שגם נמצא ברשותי,הוא מעולה לריצה ובכללי לאימון מלא,נותן אחלה תחושה ועוזר מאוד בשיווי משקל,המחיר של דגם הKOMODO SPORT נע סביב ה500 שקל,אם מישהו מעוניין בנעליים מקוריות בקופסא עם תוויות והכל ניתן ליצור קשר טלפון 0509131925

ממליץ על הדגם הזה בתרוף! זה מה שקיבלנו מהחברה לווייפאוט. הכי נוכות בפייבפינגרס.

אחי טוען שכואבות לו הברכיים כשהוא רץ עם נעליים עם בולמי זעזועים כלשהם(אסיקס,נייק וכו') כשהוא רץ יחף כמה פעמים הוא הרגיש יותר טוב,פשוט צריך לדעת לרוץ נכון ולא לנחות על העקבים,אלא רק על כריות כף הרגל.

אחי טוען שכואבות לו הברכיים כשהוא רץ עם נעליים עם בולמי זעזועים כלשהם(אסיקס,נייק וכו') כשהוא רץ יחף כמה פעמים הוא הרגיש יותר טוב,פשוט צריך לדעת לרוץ נכון ולא לנחות על העקבים,אלא רק על כריות כף הרגל.

ועדיין, לאן הולכים הזעוזעים?

נכון שרגל תקינה אמורה לספוג זעועים, אבל השאלה מה קורה לאורך זמן..

---------- התגובה התווספה ב 10:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:45 ----------

יפה אמרת , אבל איפה נעלמת בן אדם?

סגרתי את הפייסבוק 😛

נערך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אשכול מלפני 4+ שנים, ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית