הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע איפה יש MMA בת"א-ר"ג וליד הטכניון בחיפה?

• פותח/ת השרשור HIT
  • פורסם בתאריך
"אבל מקצועני בלי קסדה?", Sorry, what?

הקטע של להתחיל להתאמן ב-MMA נשמע לי קצת מוזר, תתחיל להתאמן באומנות לחימה אחת, או תשלב בין 2 אם יש לך זמן (סטאנד אפ + האבקות, ג'יו ג'יטסו), ללכת ללמוד את שניהם במסגרת אותם אימונים כשאין לך שום רקע לדעתי פשוט יגרום לך להיות בינוני-חלש בהכל.

הקטע של להתחיל להתאמן ב-MMA נשמע לי קצת מוזר, תתחיל להתאמן באומנות לחימה אחת, או תשלב בין 2 אם יש לך זמן (סטאנד אפ + האבקות, ג'יו ג'יטסו), ללכת ללמוד את שניהם במסגרת אותם אימונים כשאין לך שום רקע לדעתי פשוט יגרום לך להיות בינוני-חלש בהכל.

זה גם גישה. אבל ברמות האלא אין שלמות לאף אחד. אז כל אחד מביא לכלוב את היתרונות שלו-אם זה קרקע ואם זה מואי טאי.
אצלנו יותר דגש על הקרקע

• פותח/ת השרשור

אתה לא יודע מה זה איגרוף מקצועני? מה אתה מבין בMMA?
מאיפה אתה יודע איזה רקע יש לי?

---------- התגובה התווספה ב 16:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:24 ----------

מה זה מקצועני?
באיזה רמה אתה?

איגרוף זה לא קראטה אין חגורות או משהו, לאיזה רמות אתה מתכוון?

חובבני זה משהו אחד ומקצועני זה משהו אחר. תקרא בויקיפדיה.

---------- התגובה התווספה ב 16:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:25 ----------

יש גם בחיפה,גם בת"א. הייתי בכולם- אקדמיה מספר אחד בארץ

תודה. הם גם מוציאים לתחרויות של MMA משם?

אתה יודע בכלל מה ההגדרה של מקצועני? מקצועני = לקבל כסף עבור מה שאתה מתמקצע בו.
הרקע שלך לא מעניין אותי כי לפי השאלות אין לך מושג על מה אתה מדבר.

ו-12344 אתה מאוד מצחיק אחי.

אתה לא יודע מה זה איגרוף מקצועני? מה אתה מבין בMMA?
מאיפה אתה יודע איזה רקע יש לי?

---------- התגובה התווספה ב 16:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:24 ----------

איגרוף זה לא קראטה אין חגורות או משהו, לאיזה רמות אתה מתכוון?

חובבני זה משהו אחד ומקצועני זה משהו אחר. תקרא בויקיפדיה.

---------- התגובה התווספה ב 16:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:25 ----------

תודה. הם גם מוציאים לתחרויות של MMA משם?
כל הזירות ישראליות כמו DOG FIGHT,IWC ו GRAPLER OF THE YEAR שייכים לחברי של האקאדמיה הזאת. חברים על הכיפק,ממש גברים. אני ממליץ בחום,למרות שאני שייך לאקדמיה שלא שייכת להם.
משם גם יצאים לתחרויות בחו"ל מי שברמה.

אתה יודע בכלל מה ההגדרה של מקצועני? מקצועני = לקבל כסף עבור מה שאתה מתמקצע בו.
הרקע שלך לא מעניין אותי כי לפי השאלות אין לך מושג על מה אתה מדבר.

ו-12344 אתה מאוד מצחיק אחי.
תאמת שבאיגרוף חובבני מתחרים עם קסדות ואיגרוף מקצועי הקרבות ללא קסדות.

אבל בלי קשר, למה אתה מניח שהאימונים הם ללא קסדות בלי קשר למקצועי\חובבני? אתה לא מעוניין להפצע בהכנה לקרב. משתמשים בקסדות גם במקצועי.

אני יודע. אם מישהו היה מוכן להעסיק אותו באיגרוף מקצועי הוא לא היה בא לפורום עם שאלות כאלה.
נראה כמו ילד FXP שהתאמן בקראטה חודשיים ועכשיו הוא מתפזר פה.
באימונים אני מתאמן בלי קסדה, לא עובדים בכל הכוח אחרת אתה תצתרך כמה שבועות כדי להתאושש מאימון לאימון ומכל הפציעות שיהיו לך. ברגע שיש קרב ברינג שמים קסדות.

התאוששות מנוק אוט מלאה לוקחת חצי שנה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני יודע. אם מישהו היה מוכן להעסיק אותו באיגרוף מקצועי הוא לא היה בא לפורום עם שאלות כאלה.
נראה כמו ילד FXP שהתאמן בקראטה חודשיים ועכשיו הוא מתפזר פה.
באימונים אני מתאמן בלי קסדה, לא עובדים בכל הכוח אחרת אתה תצתרך כמה שבועות כדי להתאושש מאימון לאימון ומכל הפציעות שיהיו לך. ברגע שיש קרב ברינג שמים קסדות.

מי אתה בכלל? מה אתה פותח את הפה שלך בלי לדעת מי הבן אדם? בארץ לא משלמים כסף על איגרוף וזה לא משנה אם זה חובבני או מקצועני.
ההבדל הוא שמקצועני בלי קסדה ויש 12 סיבובים.

נערך לאחרונה:
ואו
תרגע
שטוף פנים

חזרת?
יש אצל איציק פרנקו "לחימה משולבת" זה ממש כמו MMA... חבר שלי שם. אחלה מקום. בהדר יוסף

אם אתה רוצה איגרוף בת"א יש את המקום ליד עזריאלי איפה שנקש מתאמן שהוא ממש אחלה.
אם אתה רוצה איגרוף תאילנדי יש את המועדון של אייזלר שהוא גם טוב, אבל קוגן עדיין מוביל בתאילנדי בארץ בשנות אור משאר המועדונים אבל הוא בירושלים.

אל תיכנס למכוני MMA, חוץ מהרבה פוזות אין שם ממש הרבה.

תחלק את זה למכונים. אל תלך למכון שמתיימר לדעת הכל.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה איגרוף בת"א יש את המקום ליד עזריאלי איפה שנקש מתאמן שהוא ממש אחלה.
אם אתה רוצה איגרוף תאילנדי יש את המועדון של אייזלר שהוא גם טוב, אבל קוגן עדיין מוביל בתאילנדי בארץ בשנות אור משאר המועדונים אבל הוא בירושלים.

אל תיכנס למכוני MMA, חוץ מהרבה פוזות אין שם ממש הרבה.

צודק לגבי מכוני הMMA, איפה המקום הזה של האיגרוף בת"א?

דרך אגב איפה מוכרים מגני שיניים וציוד טוב לאיגרוף?

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית