הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדורי שינה, מישהו ממליץ?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
יש לי בעיה עם השינה,
כשאני ישן טוב אני לאט לאט מדרדר בשעות שאני נרדם בהן, כל יום לא נרדם בדיוק באותה שעה אלא 5-10 דקות מאוחר יותר ולאט לאט מוצא את עצמי אחרי שבועיים שלוש לא יכול להירדם לפני 6 בבוקר.
אבל השינה שלי רציפה והכל בסדר איתה.

פשוט אני חושב שאולי במקום לשים לעצמי שעון מעורר וכל הבלאגן הזה, או להישאר ער 24 שעות כל פעם שאני מדרדר יותר מדיי בשעות, עדיף פשוט לקחת כדור פעם בשבוע שבועיים בשעה יותר מוקדמת ולהמשיך משם כל פעם.

אני צריך המלצה למשהו טוב, הבנתי שזה יכול לעשות אותך עייף ביום שאחרי אז מזה אני רוצה להימנע.

אני גם לא צריך שזה יעזור לי לשינה רציפה או משהו, רק להירדם 3-4 שעות לפני השעה שאני בדרך כלל נרדם בה.

יש המלצות?

Melatonin!
מוצר אדיר, הייתי משתמש בו כשהייתי בא ב-6 בבוקר הביתה ומנסה להרדם אחרי משמרת לילה.
ממליצים רק על נטילה לפני שינה של 8 שעות לפחות, אחרי זה הייתי קם כמו חדש.
ממליץ!

• פותח/ת השרשור
תודה.
בהנתי שאני צריך לחפש משהו חזק, אבל עם זמן מחצית חיים קצר, כדי שישפיע מהר ויתמוגג מהר.

אגב, איפה קונים אותם? בית מרקחת? צריך מרשם?

לא חושב שזו החלטה נבונה לנטול כדורי שינה כדי לפתור בעיה שנעוצה בהרגלים רעים.
זה במקרה הטוב פתרון זמני שנוגע בסימפטומים של הבעיה וההשלכות חמורות - מעבר להרגל גם פיתוח תלות בחומר כדי לישון.

מלטונין לעומת זאת לא ממכר ושווה לנסות אם זה יכול לעזור לך בתור התחלה לסדר את השינה. עליי באופן אישי זה השפיע בצורה מזערית (או פלסיבו אין לי מושג). אבל הנקודה היא תטפל במקור.
תסחוב יום אחד עייפות עד לשעה סבירה שאתה רוצה ללכת לישון בה. ותתמיד בזה במשך כמה ימים כדי לשבור את ההרגל...

^^^ מחזק.
ממקרה חרום יש טיפות רסקיו יום ולילה. אין התמכרות.

רסקיו זה חרטא. מלטונין עובד טוב ומחזיק ל5 שעות בערך. וגם עולה בלי כסף.

קניתי 100 כדור מלטונין של אופטימום ב3 דולר. 3 MG לכדור וצריך לקחת 5.
עוזר לג'ט לג ולנדודי שינה.

EMZ

אני חושב שהבנתי למה הרופאה שלי נתנה לי מודאל למיג.רנות(פתחתי אשכול בזמנו).. דיווחתי גם על נדודי שינה ומאז שהתחלתי לקחת את זה אני ישן כמו תינוק אחרי חצי שעה מבליעת הכדור 🤩

לא חושב שזו החלטה נבונה לנטול כדורי שינה כדי לפתור בעיה שנעוצה בהרגלים רעים.

+1

הפעם היחידה שנתקלתי בנושא הייתה בספרים של ביל סטאר והוא ממליץ לעשות הכל בכדי להמנע מכדורי שינה ומציע כמה טיפים וחלופות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית