הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורים הורים הורים

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
לפני הכל אני רוצה להצהיר שאני מכבד את הורי, למי שחשב שלא..
אבל באמת שאני מיואש, לא די בזה שאני צריך לריב עם אמא שלי על אבקת חלבון (שאני מממן), עכשיו היא החליטה שגם מולטי זה לא נראה לה... מנסה להסביר לה שזה הכל בסדר אבל היא בשלה שזה "לא טבעי", ועד כמה נימוקים חסרי ביסוס... בחייאת תעזרו לי מה אני אומר לה?:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁

לפני הכל אני רוצה להצהיר שאני מכבד את הורי, למי שחשב שלא..
אבל באמת שאני מיואש, לא די בזה שאני צריך לריב עם אמא שלי על אבקת חלבון (שאני מממן), עכשיו היא החליטה שגם מולטי זה לא נראה לה... מנסה להסביר לה שזה הכל בסדר אבל היא בשלה שזה "לא טבעי", ועד כמה נימוקים חסרי ביסוס... בחייאת תעזרו לי מה אני אומר לה?:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁:🙁

כל עוד היא זאת שמשלמת, היא גם זאת שקובעת. לא נורא, אתה יכול להסתדר מצוין בלי ויטמינים ובלי אבקות.

זה פשוט. תגיד לה שאתה עובר למריחואנה. אין יותר טבעי מזה.

רק לי נראה שגם בשביל שיפור הבריאות, וגם בשביל שיפור תוצאות באימונים, יש לך עוד 99999 דברים יותר חשובים לעשות מאשר לקחת מולטי ויטמין?

• פותח/ת השרשור
כל עוד היא זאת שמשלמת, היא גם זאת שקובעת. לא נורא, אתה יכול להסתדר מצוין בלי ויטמינים ובלי אבקות.

מולטי אינו נחוץ בחיטוב? או במסה? או בכלל? זה די סותר את מה שנאמר פה הרבה פעמים.

אם היא משלמת תאכל חזה עוף והמברוגר כל היום במקום אבקות חלבון זה הכי טבעי

אבקה בכלל לא נחוץ
מולטי גם לא. סביר להניח שהוא בעיקר צובע לך את השתן. אישית לא ראיתי יותר מדי השפעות של כל מני מולטי בבדיקות דם.

תאכל פירות וירקות בצורה מספקת.

• פותח/ת השרשור
רק לי נראה שגם בשביל שיפור הבריאות, וגם בשביל שיפור תוצאות באימונים, יש לך עוד 99999 דברים יותר חשובים לעשות מאשר לקחת מולטי ויטמין?

תן 5 מכל ה"99999" שלך. נראה ככ איפה אני עומד.

---------- התגובה התווספה ב 17:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:55 ----------

אוקי המסר עבר>>>אבקה ומולטי=לא נחוץ.

1.תצרוך את אותם הויטמינים מירקות ופירות.
2.תאכל כמו בן אדם ותעלה במשקל.
3.תתקדם באימונים תוך כדי הקפדה על הסעיף הקודם.
4.תצרוך מספיק חלבון גם בלי האבקה, זה אפשרי ביותר!
5.תקרא ותלמד עוד, אם זאת המסקנה שאתה יודע להסיק ממה שקראת:
"מולטי אינו נחוץ בחיטוב? או במסה? או בכלל? זה די סותר את מה שנאמר פה הרבה פעמים."

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
1.תצרוך את אותם הויטמינים מירקות ופירות.
2.תאכל כמו בן אדם ותעלה במשקל.
3.תתקדם באימונים תוך כדי הקפדה על הסעיף הקודם.
4.תצרוך מספיק חלבון גם בלי האבקה, זה אפשרי ביותר!
5.תקרא ותלמד עוד, אם זאת המסקנה שאתה יודע להסיק ממה שקראת:
"מולטי אינו נחוץ בחיטוב? או במסה? או בכלל? זה די סותר את מה שנאמר פה הרבה פעמים."

בהצלחה!

האמת שאני קורא הרבה פשוט לא חיברתי את הדברים נכון כנראה, תודה.

תן 5 מכל ה"99999" שלך. נראה ככ איפה אני עומד.

---------- התגובה התווספה ב 17:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:55 ----------

אוקי המסר עבר>>>אבקה ומולטי=לא נחוץ.

טכניקה
תכנון נכון של אימונים
כמות גבוהה של חלבון מהמזון
ויטמינים מהמזון
שומן מהמזון

אם אתה צורך את אחד מאלה כמו שצריך אני בא אליך בסוף כל אימון ומשקה אותך באפקה ובאופטימן.

מאז שהזמנתי מגנזיום מאיביי ואמא שלי חשבה שאני מסניף את זה הפסקתי לבקש דברים אחרים לגבי האימונים ממנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית