ייעוץ SS אולי לעבור תוכנית?

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
אני בSS כבר איזה חודש וחצי והמשקלים שלי סך הכל
בנץ: 60
פרס: 40
סקוואט: 70
דד ליפט : 90

אני אוכל תמיד טוב (בחודשיים האחרונים עליתי 4-5 קילו כל חודש)
יושן 6.5-8 שעות כל יותר וטכניקה אני די בטוח שלפחות בחצי המתקגילים היא טובה מספיק שאהיה כבר במשקל הרבה יותר גבוה יחסית לזמן שאני בSS...
בכל דבר אני למשהו מצליח לעלות סך הכל רק כל איזה 3 אימונים עם התרגיל...
אז אולי זה שאני בן 15 תוקע אותי?
יש לכם עוד סיבות לחשבו עליהם? אפילו עם טכניקה גרועה כל תרגיל הייתי אמור להיות במשקלים הרבה יותר טובים יחסית לחודש וחצי לא?:(

• פותח/ת השרשור
לרוב זה בערך 7.5 שעות - 8
אבל אפילו עם נגיד שהייתי יושן 6.5 שעות כל יום עדיין אני אמור להתקדם מהר יותר לא? אני תוך 7 שבועות סך הכל במשקלים ממש ממש נמוכים... יכול להיות זה הגיל מגביל אותי?

• פותח/ת השרשור
כן אני לא מצליח להעלות משקלים כמו שאמורים בתוכנית במקום כל אימון כל איזה 3...

אתה כנראה לא באמת אוכל טוב כמו שאתה אומר והטכניקה שלך לא טובה למרות שאני לא מבין מה הבעיה עם המשקלים האלה אחרי חודש וחצי..

• פותח/ת השרשור
אני אוכל טוב עליתי בחודש החארון 5 קילו... אפילו עם טכניקה גרועה הייתי אמור להתקדם יותר אז יכול להיות הגיל שלי עוד קטן מידי בשביל להתקדם קראוי במשקלים?

5 קילו בחודש זה המון...שים לב שאתה לא מגזים עם העלייה בשומן (אבל מצד שני אל תפחד יותר מידי הכל יורד בחיטוב)

ולגבי התוכנית
1. המשקלים סבבה לחודש וחצי בתוכנית.
2. אולי התחלתה כבד מידי?
3. כמה קלוריות אתה מכניס? כמה גרם חלבון?
4. כמה משקל אתה מנסה לעלות כל אימון?

תעלה סרטונים של ההרמות
אל תאכל כ"כ הרבה סתם כל עוד לא אישרו לך את הטכניקה של התרגילים ואתה מתקדם עם המשקלי עבודה
תעשה ריסטים בהתאם
תישן יותר

• פותח/ת השרשור
טוב אני אנסה להעלות את הסרטונים
אני מתכוון שצריך לפחות בכל תרגיל 2.5 קילו להעלות כל אימון לא? ואני מצליח פעם ב2-3 אימונים עם התרגיל...
ואני לא סופר קלוריות אני אפשר להגיד מעריך את זה בערך זה מוזר שעליתי כל כך הרבה כי הסיכוי שכל יום עברתי את ה+500-600 הוא ממש ממש קטן זה אפשרי שעליתי כל כך הרבה עם +500 בערך? אפילו יש ימים שאני בקושי עובר את הניטראלי וחלבון גם לא ממש סופר פשוט אוכל ככל שיותר בשר...וגם עוד יומיים-שלוש חופש נראה איך אני יתקדם כשאין בית ספר... וגם אמרתם שזה משקלים סבבה לחודש וחצי (קודם כו זה יותר לכיוון החודשיים אולי קצת יותר)
דבר שני התחלתי מ4.75 בנץ(ז''א שבאוו הזמן זה היה המקסימום לחמשייה והתחלתי עם פחות) סקווט 30 דדליפט 40 פרס 20... אם לחשב שכול אימון בכל תרגיל הייתי מעלה 2.5 הייתי אמור להיות בהרבה יותר למשל בסקווט זה היה אמור להיות איזה 85+ דדל ליפט יותר מ85 וכו'...ותודה על התשובות.
נ.ב 100% שהגיל לא קשור אפילו עם גנטיקה גרועה בגיל כזה זה לא מעט אותך בSS?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית