הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדש פה + שאלה

NoPainNoGain

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
שלום 😃

יש לי שאלה קטנה אבל קודם אני יציג את עצמי כמו שנהוג חח

קוראים לי אביעד
אני מתאמן מתחיל~בינוני

טיפה נתונים פיזיים

גובה: 184
משקל: 84
אחוז שומן: לא ידוע (אשמח לקבל שיטה למדוד)
תוכנית אימונים: מסה -SS
ניסיון: סוגר חודש שני

נראה לי שאמרתי כל מה שצריך.

השאלה היא,

מה הערכים התזונתיים שאני צריך להגיע אליהם בהסתמך לנתונים הפיזיים שלי?
לאחרונה אני שוקל להתחיל לצרוך גיינר ( Dymatize mass elite ) אתם חושבים שזה יעזור לי לפתח תיאבון גדול יותר? כי אחרי אימון אני חוזר רעב ואני פשוט אוכל בלי סוף עד השינה וכואבת לי הבטן, אז חשבתי על פתרון וזה נראה לי פתרון מושלם לתזונה אחרי אימון.

ד"א מה אתם ממליצים לאכול לפני / אחרי אימון, בבוקר ובערב?
אמרו לי לאכול שעתיים לפני אימון פחמימות ואחרי אימון חלבונים ולהשלים ערכים..

בקיצור כפי שאתם רואים אני לא מבין גדול בעניין התזונה, זאת הסיבה שאני פונה אליכם בתקווה שתכוונו אותי או שאפילו תביאו לי תפריט מתאים, זה יהיה מושלם..

מצטער אם עברתי על אחד מהחוקים, אני חדש פה מקווה שתוותרו לי

עריכה: הסברתי את עצמי בצורה לא ממש ברורה, התכוונתי ללפתח תיאבון בריא יותר, כי אחרי אימון אני לא ממש מוגבל וזה יעזור לי להגביל את עצמי...

בכללי סביר להניח שזה מה שקורה כי אין לי תפריט מסודר ואני פשוט אוכל בחופשיות.

נערך לאחרונה:
אני מניח שאתה צריך לצרוך באזור ה-3300 קלוריות ליום, עדיפות לפחמימות מורכבות, ~2 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף, 1 גרם שומן לכל קילו משקל גוף, לא משנה כל כך מה אתה אוכל בבוקר, אבל אם אתה דוחף הכל בערב תנסה אולי להעביר חלק לבוקר - עם הגיינר זה יהיה הרבה יותר נוח, לי אישית מפריע כשאני אוכל הרבה לפני השינה או לפני אימון אז תנסה לחלק את זה בזמן אחר.

• פותח/ת השרשור
תודה מאוד עזרת לי,

רק יש לי שאלה קטנה, ראיתי שבגיינר יש גם ויטמינים וכל מיני ערכים חוץ מפחמימות חלבון וקלוריות,
מאיפה אני יכול לקבל אותם?

ובקשר לתפריט,
מצאתי תפריט מוכן שנראה לי בסדר כזה ויתאים לי, אשמח אם מישהו יעבור עליו ויבדוק אם הוא יתאים לי.
(אין לי בעיה בשום דבר, אין שם דברים יקרים או משהו שיגביל אותי כנראה, אני אוכל הכל חח)

פורטל קילוגרם -> תפריטי תזונה -> תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת השריר לבעלי משקל: 50 – 65 – 80 – 100 ק"ג
(אני לא יכול לפרסם קישורים, מצטער שזה ככה)

אם אפשר לשלב את התפריט אם גיינר אני ישמח
תודה מראש למי שיעשה את העבודה הזאת אני יודה לו מאוד.
אני מאוד מעריך כל עזרה, אם יש לכם עצות או משהו חשוב לומר בקשר לגיינר או כל דבר אני ישמח לשמוע.

לא ממש הבנתי את השאלה הראשונה, אמורים להיות לך את כל הערכים על האריזה.
התפריט סבבה, אם אתה משתמש בגיינר תדאג להוריד דברים מהתפריט עצמו כדי לעמוד על אותו מאזן +-.

• פותח/ת השרשור
סבבה, איך אני ידע לאזן אם אני לא יודע את הערכים של המוצרים בתפריט? יש אתר שיש בו ערכים של תפוחי אדמה ודברים כאלה למשל? שלא כתוב עליהם ערכים..

ובקשר לשאלה הראשונה, התכוונתי לזה שיש בגיינר גם ויטמינים וכל מיני ערכים,
ואני לא יודע מאיפה להביא אותם בתזונה טבעית.

http://www.goleango.com

יש לך פה מחשבון קלוריות.
תאכל לפי התפריט, תשלב ירקות בתפריט ולא אמורה להיות לך שום בעיה עם ויטמינים. אם אתה רוצה יש מולטי-ויטמינים וכל מיני תוספים שנמכרים בנפרד.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אני יתחיל כבר מחר, אני ינסה לשמור על התפריט והשבוע או שבוע הבא אני יקבל את הגיינר כנראה ואני ישלב אותו

עזרת לי מאוד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית