הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר שאלות לגבי קלנבוטרול

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
שלום חברים!
בחיטוב האחרון שלי השתמשתי באפדרין קפאין,
אני מתכנן לעשות חיטוב עוד מספר חודשים,וחשבתי על קלנבוטרול,
שאלות:
1.אפדרין דיכא לי את התאבון בחיטוב וממש עזר לי לשמור על הפה סגור האם קלן השפעה דומה?
2.ניתן לשלב עם קפאין בזמן סייקל קלן?,(הוא ממריץ במידה דומה לאפדרין?)
3.והכי חשוב,איזה סוגים אפשר להשיג כיום בשוק? האם יש קלנבוטרול רפואי (סגור

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. לא. גם אני השתמשתי בקלן לאחר אפדרין, לצערי זה לא נותן את הדיכוי רעב האלוהי הזה.
2. אתה יכול לקחת 200 מ"ג של קפאין לפני אימון (אני לקחתי 400 מ"ג- לשיקולך).
עוד משהו שהיה לי זה כשהייתי משתמש בקלן ולוקח קפאין לפני אימון קיבלתי קיק רציני, יותר חזק מאשר שלקחתי עם אפדרין..לא יודע למה..אולי השילוב של קלן וקפאין עושה משהו מיוחד לך תדע..בכל מקרה- ממליץ.
3. יש סיני וגרמני, ממה שהבנתי הם הכי פופולריים בארץ..

והכי חשוב- מן הסתם לא לגעת בחומר אם אתה לא בנאדם בריא ב100% (99% לא נחשב !).
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
1. לא. גם אני השתמשתי בקלן לאחר אפדרין, לצערי זה לא נותן את הדיכוי רעב האלוהי הזה.
2. אתה יכול לקחת 200 מ"ג של קפאין לפני אימון (אני לקחתי 400 מ"ג- לשיקולך).
עוד משהו שהיה לי זה כשהייתי משתמש בקלן ולוקח קפאין לפני אימון קיבלתי קיק רציני, יותר חזק מאשר שלקחתי עם אפדרין..לא יודע למה..אולי השילוב של קלן וקפאין עושה משהו מיוחד לך תדע..בכל מקרה- ממליץ.
3. יש סיני וגרמני, ממה שהבנתי הם הכי פופולריים בארץ..

והכי חשוב- מן הסתם לא לגעת בחומר אם אתה לא בנאדם בריא ב100% (99% לא נחשב !).
בהצלחה.
תודה,הכדורים מגיעים בתפזורת?,אגב אתה שהשתמשת ב2 החומרים על איזה תמליץ יותר קלן או אפדרין?

שאלה טובה אחי..
הייתי אומר שאם אתה מתכנן על חיטוב לטווח הארוך (4 חודש ככה) אז לך על אפדרין ב 100%.
אם אתה מתכנן על חיטוב של לא יותר מחודש וחצי- חודשיים גג אז לך על קלן ביחד עם קטוטיפן.

• פותח/ת השרשור
שאלה טובה אחי..
הייתי אומר שאם אתה מתכנן על חיטוב לטווח הארוך (4 חודש ככה) אז לך על אפדרין ב 100%.
אם אתה מתכנן על חיטוב של לא יותר מחודש וחצי- חודשיים גג אז לך על קלן ביחד עם קטוטיפן.
חיטוב חודשיים גג!,(בהערכה גסה אני כנראה יהיה 13-14% אחוז) חשבתי דווקא שבועיים קלן קפאין,שבועיים יהומבין קפאין,וחוזר חלילה לאורך כל החודשיים,מה אתה חושב על זה?

חיטוב חודשיים גג!,(בהערכה גסה אני כנראה יהיה 13-14% אחוז) חשבתי דווקא שבועיים קלן קפאין,שבועיים יהומבין קפאין,וחוזר חלילה לאורך כל החודשיים,מה אתה חושב על זה?

לא הייתי עושה את זה מכמה סיבות..
גם כי אתה צריך יותר משבועיים התאוששות כדי להשתמש שוב בקלן (אומר מניסיון).
גם כי יהומבין לא יהיה אפקטיבי באחוזי שומן שלך.

אני מבין שהבעיה שלך היא שאין לך מאיפה להשיג קטוטיפן, נכון ?

מאיפה משיגים קטוטיפן??

• פותח/ת השרשור

אם קטוטיפן קיים אצל הדילרים בארץ,לא תהיה לי בעיה להשיג אותו (עדיין לא בררתי).
מה הכוונה לוקח יותר שבועיים התאוששות מנסיון? מה אתה יכול להרגיש את רצפטורים מתאוששים?

מאיזה אחוז רצוי להשתמש ביהומבין?,אני מתחטב ממש מהר מנסיון שלי תוך שבועיים (+שבועיים נטראלי) אני יורד ל12 (בהנחה שהתחלתי נניח ב14).

נערך לאחרונה:
אם קטוטיפן קיים אצל הדילרים בארץ,לא תהיה לי בעיה להשיג אותו (עדיין לא בררתי).
מה הכוונה לוקח יותר שבועיים התאוששות מנסיון? מה אתה יכול להרגיש את רצפטורים מתאוששים?

לא בדיוק מרגיש את הרצפטורים. הכוונה היא שאתה לא מרגיש שהחומר משפיע עליהם כמו שהשפיע קודם. לכן אני ממליץ על לפחות חודש הפסקה בין לבין.

כן,זאת בהחלט אפשרות.
אבל לא מקובל דווקא "בשומן העיקש" ובפוש האחרון לדחוף את היוהמבין?

מקובל, אבל במצב שלך אתה תצטרך משהו שיתן לך פוש מבחינת אנרגיה וכו', ויהומבין יכול להיות אחלה דבר בשביל זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית