ראיון עם אילנה נוריאל

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
את הראיון קיים מישל שלנו, RESPECT!!

ש : שלום אילנה. את עוסקת בהמון תחומי אימון גופני. מהם אותם תחומים?
ת: אני מדריכת סטודיו בתחומים שונים כמו: קיק-בוקס, עיצוב הגוף וחיזוקו, פיתוח הגוף ואימונים אישיים.

ש: מאיזה גיל התחלת להתאמן?
ת: מגיל 20, קצת לפני סיום השירות הסדיר.

ש: מדוע התעניינת באימון גופני?
ת: עליה במשקל. התחלתי להתאמן כדי להרזות כי עליתי 10 ק"ג בצבא, ומאז אני מכורה לספורט.

ש: מה ההשכלה המקצועית בתחומים הללו?
ת: מדריכת חדר כושר בריאות ותזונה, מדריכת אירובי ועיצוב הגוף, מדריכת קיק-בוקס וספינינג.

ש: איזה תחום את מעדיפה יותר?
ת: אני מעדיפה את תחום הקיק-בוקס וכמובן פיתוח גוף!

ש: כמה זמן ביום היא מקדישה לאימון?
ת: אני מקדישה בממוצע כ-3 שעות ביום לאימון, 4 פעמים בשבוע אימון כוח במשקולות חופשיים שעורך כשעה. אימון זה חלק מעבודה ומהחיים שלי!

ש: איך נראה יום שגרתי בחייך?
ת: אימון בבוקר בחדר כושר ובערב עבודה בסטודיו כמדריכה.

ש: האם את מתחרה?
ת: לא, אני לא מתחרה. היה לי רצון להתחרות בפיטנס, אבל זה נפל כי זה דורש המון זמן והשקעה.

ש: מה הגובה שלך, משקל שיא ועל איזה אחוז שומן ?
ת: גובה 1.59 , משקל רגיל 57 , משקל בחיטוב 54, כשאחוז שומן עומד על 17.5

ש: האם לנשים יש מקום בתחום שכזה?
ת: מראה שרירי לנשים אני אוהבת רק בטעם טוב. הרבה נשים אוהבות איך שאני נראית ומפרגנות בלי סוף, אני מקבלת הרבה מחמאות. אבל לא כולן רוצות שרירים כאלה על עצמן. אני לא נגד המראה, כל עוד זה בטעם טוב. יש בעיה להרבה אנשים שמתחילים עם זה, פשוט לא יודעים את הגבול ומגיעים למראה מזעזע ולגדלים שלא תמיד מתאים להם למראה גוף ולגובה שלהם.

ש: האם לדעתך תחרות המסתמכת על מראה השריר צריכה להיות מנוקדת על פי מגדר? (כלומר, האם שרירים של אישה צריכים להבחן אחרת משרירים של גבר?)
ת: לדעתי כן , כי בכל זאת גבר ואישה זה שונה , ואישה צריכה להישאר אישה גם במראה !

ש: אגב, מי ההשראה שלך בנושא?
ת: אין לי משהו ספציפי. מודל החיקוי שלי הוא כל גוף שהוא נראה טוב , חטוב , מראה סקסי שכיף לראות.

ש: איך המקורבים לך רואים את ה"שיגעון" שלך לכושר?
ת: אין להם שום בעיה עם זה.

ש: בואי נדבר על תזונה. כאישה שעוסקת בפעילות גופנית ענפה, איך נראית התזונה שלך?
ת: בתזונה אני מקפידה לאכול דברים בריאים ולשמור כמה שאפשר, אבל לא סופרת קלוריות. תזונה משפיעה על חיטוב. כמובן שאם אני מפריזה מידי בפחמימות ובשומנים אז החיטוב נעלם בשניות!

ש: את משתמשת בתוספי תזונה כל שהם? ואם כן, פרטי איזה ומה המועדפים עלייך?
ת: לא, לא משתמשת בשום תוסף תזונה.

ש: האם את התנסית בצריכת סטרואידים?
ת: התנסיתי בעבר. ממש בקטנה, לא יודעת עם אפשר להחשיב את זה. ניסיתי GH, שידוע כהורמון גדילה. זה היה ממש למשך פרק זמן קצר של חודשיים. כמובן שראיתי עליה במסת שריר, שאלמלא ההורמון לא נראה לי שהיתי מצליחה לעלות מסת שריר נקייה ב5 ק"ג.

ש: מה דעתך של שימוש בסטרואידים בקרב האוכלוסייה הצעירה של גילאי 21-17?
ת: לדעתי השימוש אצל צעירים בגילאים אלה עדיין מוקדם, ועדיף להתאזר בסבלנות.

ש: האם לדעתך יש כדאיות בשימוש בסטרואידים לאנשים שרוצים רק "להראות טוב"?
ת: לדעתי, יש כדאיות בשימוש לאנשים שרוצים להיראות טוב. הכול תלוי במינון, ובלי הגזמות!

ש: עכשיו, כשאת עומדת ללדת , איך זה השפיע על שגרת חייך כספורטאית ?
ת: כמובן שהריון משפיע על שגרת חיים שלי. זה היה מאוד קשה להבין את כל השינוי הגופני, ולקבל אותו. הייתי בהתחלה ממש בדיכאון בכל פעם שהסתכלתי במראה. הכול פשוט נמחק כאילו לא היה. אמנם אפשר להתאמן כמו שאני רגילה, אבל קשה לשמור על תזונה ואימונים. לא הכול מותר לעשות... אבל זה המצב ולומדים לחיות עם החוויה הזאת ולהבין פשוט שזה שווה את המתנה שאני הולכת לקבל בסוף. נעבוד קשה אחרי כדי להחזיר הכול למקום, ולמראה שאני רגילה אליו.

ח"ח, אחלה ראיון 😃 🤩

👏👏
למה היא מתאמנת 3 שעות ביום
בת כמה היא?

שלום לכולם,

פעם ראשונה שאני מגיבה בפורום,נקווה לעוד.

בנוגע לאילנה ( קצת פירגון ) , למרות שהיא לא מתחרה היא עושה הרבה כבוד לנשים בפיטנס, אני מקווה שהיא מהווה השראה לבנות בפורום ולא רק לגברים 😉
חוץ מזה שהיא מדכיכת קיקבוקס . .. מ-ע-ו-ל-ה

יפה כל הכבוד לה נראת כמו אישה רצינית
שיהיה לה בהצלחה למרות שהיא לא מתחרה

חח הגעתי לקטע של התוספי תזונה שהיא אמרה שהיא לא לוקחת כלום משש כלום חשבתי אני ירד שורה ויראה אותה אומרת שזה "הורס תבריאות ולא טוב וכול שאר הבולשיט" אבל הפתיעה אותי עם הGH סחטיין עלייה:161bd:

Back
למעלה תחתית