הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דיבול וכאבי גב!!

SHEM TOV

משתמש מתחיל
124
0
נק' מוניטין:
-38
124
0
פעם אחת ולתמיד אני רוצה להבין האם באמת יש קשר בין דיבול לכאבי גב??

כל מי שאני מכיר שלקח דיבול הייתה לו תקופה של כאבי גב מטורפים במהלך הסייקל וזה כולל אותי.. ;susss

זה לא מה שאמרתי,תבין מה שנוח לך להבין..העיקר שיצאת צודק מבלי להבין שמץ על מה שאתה מדבר.
אם אתה חושב שצ'י קונג זו טכניקת לחימה זה מסביר את רמת ההבנה שלך..זרקת מושג (סאן צואן) מבלי לדעת מה המשמעות של זה בכלל.
לצערי הרב הוא לא מציג אחוז מהיכולות שלו בסרטונים אבל קח דוגמית קטנה מאוד..והיא קורית בשנייה 8
Kong Fu - YouTube#! ואני אומר מנסיון..שהוא אחד הלוחמים האכזריים ביותר בארץ..והתאמנתי עם ה-הכי ידועים..ושוב זה אף לא אחוז מהיכולת..המשך יום נעים.

אחי, הייתי היישי הרבה שנים, אני יודע מצוין על מה אני מדבר. וראיתי הדגמות טאי צ'י/שינג אי/פקווה/צ'י קונג כל כך הרבה פעמים שסרטונים לא ממש מרשימים אותי. שלא לדבר על זה שיש לי רקורד בתור טרול מדופלם בפורום אמנויות לחימה בתפוז (אלחנן יעיד).
ואגב, אתה צודק, השיטה המודרנית והמסולפת של צ'י קונג רחוקה מלהיות אמנות לחימה. בדיוק כמו כל השיטות שמניתי לפני כן.

חלס עם הצ'יק-מוק הזה.
תיזהר קלינה. כי למרות שלמדת איגרוף כמה שנים טובות ואתה שוקל 100 קילו, אתה לא יודע מתי יצא לך מסטר ששוקל 60 קילו ושעושה צ'י קונג ויכסח לך את התחת!

תיזהר קלינה. כי למרות שלמדת איגרוף כמה שנים טובות ואתה שוקל 100 קילו, אתה לא יודע מתי יצא לך מסטר ששוקל 60 קילו ושעושה צ'י קונג ויכסח לך את התחת!

הצ'יק -מוקים האלו הכי מסוכוכנים.🙄

מנוע קטן יותר זריז?
אז למה לא מייצרים למשאיות מנוע קטן כדי שיהיו יותר זריזות?

או במילים אחרות,
יכול להיות שהמאסטר שלך פיספס בכמה תנועות וגרם למוח שלך לנזק בלתי הפיך? אני בטוח שכן.
אתה מדבר ממש דברי טיפשות אבל אענה לך בכל זאת..מנוע קטן=גוף שלדה קטנים יותר..משקל נמוך יותר התנהגות כביש אגרסיבית וזריזה יותר..לא מדובר על מהירות בקמש..אלא התנהגות כביש משהו שבטח אינך מבין מהו בכלל..עכשיו הרשה לי ברשותך אין לי סבלנות לבזבז על אנשים שאין להם מושג וחושבים שיש להם..לי בבית יש 20 זוגות של סליידרים משופשפים למוות..כשתדע מה זה סליידרים תבין עם מי אתה מדבר..לשים מנוע קטן במשאית ולחשוב שהיא תהיה זריזה יותר חחחח מסביר לגמרי את בורותך ולמי מבינינו המוח עובד פחות טוב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מנועים

בעידן הרכב החדש מיצרים מנועים קטנים מוצמדי מגדשי טורבו כדי לקחת פחות דלק ולהוציא יותר עוצמה, וגם כן פחות משקל.. עכשיו כל הקטנים האלה ששוקלים 60 קילו ולוחמים זה נחמד עד משקל בסיסי הכל צריך להיות יחסי..

בעידן הרכב החדש מיצרים מנועים קטנים מוצמדי מגדשי טורבו כדי לקחת פחות דלק ולהוציא יותר עוצמה, וגם כן פחות משקל.. עכשיו כל הקטנים האלה ששוקלים 60 קילו ולוחמים זה נחמד עד משקל בסיסי הכל צריך להיות יחסי..
אוו מישהו שמדבר בהגיון..בהחלט יחס הוא מילת המפתח מהרבה רבדים שונים...כשאתה שוקל 60 זריז מחושל וטכני מאוד ודגש על המילה מאוד לכל אחד מההיבטים..זה כבר לא נחמד זה אכזרי.

---------- התגובה התווספה ב 17:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:36 ----------

אחי למה ככה שליליות???

קונג פו זה סוסי!!!

זה לא fake בכלל!!

Kiai Master vs MMA - YouTube
גם אני לא מאמין בצ'י ללא מגע..למרות שיש הרבה סודות אחרים שהסינים גילו שהם דווקא כן אמיתיים לדעתי.
צ'י ללא מגע זה כבר לתפוס טרמפ על חשבון דברים אחרים שאכן נכונים ולהגזים,אבל זה רק אני,ואגב חוויתי את זה "כביכול".

נערך לאחרונה:
זה לא שיאים חדשים, זה אותם ליצנים שמוכרים להם את אותו הקשקוש במחיר לא שווה לכל כיס (בייחוד כשאתה מתקדם להיות תלמיד אישי).

אתה מדבר ממש דברי טיפשות אבל אענה לך בכל זאת..מנוע קטן=גוף שלדה קטנים יותר..משקל נמוך יותר התנהגות כביש אגרסיבית וזריזה יותר..לא מדובר על מהירות בקמש..אלא התנהגות כביש משהו שבטח אינך מבין מהו בכלל..עכשיו הרשה לי ברשותך אין לי סבלנות לבזבז על אנשים שאין להם מושג וחושבים שיש להם..לי בבית יש 20 זוגות של סליידרים משופשפים למוות..כשתדע מה זה סליידרים תבין עם מי אתה מדבר..לשים מנוע קטן במשאית ולחשוב שהיא תהיה זריזה יותר חחחח מסביר לגמרי את בורותך ולמי מבינינו המוח עובד פחות טוב.

ל1ל

ולמה אתה חושב שזה שמנוע קטן יותר ישקול פחות יתרום לך? על כל קילו שאתה חוסך אתה מוריד 10 כוחות סוס.

ומה הקשר בין המנוע לשלדה?

ויותר חשוב, מה הקשר בין התנהגות כביש למנוע?

ויותר חשוב, מה הקשר בינך לבין הסקת מסקנות של בן אדם בלי תסמונת דאון? כנראה שאין קשר.

---------- התגובה התווספה ב 21:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:54 ----------

זה לא שיאים חדשים, זה אותם ליצנים שמוכרים להם את אותו הקשקוש במחיר לא שווה לכל כיס (בייחוד כשאתה מתקדם להיות תלמיד אישי).

אחי, אינך מאמין בצ'י ללא מגע?
מה לגבי אפצ'י ללא מגע?

ל1ל

ולמה אתה חושב שזה שמנוע קטן יותר ישקול פחות יתרום לך? על כל קילו שאתה חוסך אתה מוריד 10 כוחות סוס.

ומה הקשר בין המנוע לשלדה?

ויותר חשוב, מה הקשר בין התנהגות כביש למנוע?

ויותר חשוב, מה הקשר בינך לבין הסקת מסקנות של בן אדם בלי תסמונת דאון? כנראה שאין קשר.

---------- התגובה התווספה ב 21:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:54 ----------

אחי, אינך מאמין בצ'י ללא מגע?
מה לגבי אפצ'י ללא מגע?
אני אזרום איתך..1-קח אופנוע ספורטיבי 600 ולעומת זאת 1000..ה-600 יהיה זריז יותר בסיבובים קטנים שהכח של ה-1000 כבר לא בא בהם לידי ביטוי בגלל שזה יותר ממה שצריך..זה בסיס העיקרון.
2-יש המוןןןןןןןןןןןןןן קשר בין מנוע לשילדה זו כבר תורה שלמה ואני לא אתחיל להסביר לך פה..
3-גם בין מנוע להתנהגות כביש יש המון קשר אבל המוןןןןןןןןןןןן וזו גם תורה בפני עצמה,וגם את זה אני לא מתכוון להסביר לך,אבל לך תקרא קצת חומר ותילמד אם אתה באמת סקרן.
4-אני פשוט לא ארד לרמה הזאתי,למרות שזה דורש איפוק רב מצידי.

---------- התגובה התווספה ב 07:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:14 ----------

אם אתה חושב שאתה מבין משהו בנהיגה צר לי לאכזב אותך,אם אתה חושב שאתה מבין יותר ממני גם פה צר לי לאכזב אותך..ואחרי 4 בא 5..אפרופו תסמונת דאון..מה המשמעות של הכינוי שבחרת לעצמך אם לא "חברה אני אידיוט שלא מבין כלום מהחיים שלו אבל חושב שאני מבין",אני את שלי בחרתי על שם ולנטינו רוסי..ואתה?

נערך לאחרונה:
1.לא נותנים גז בסיבובים.
2.אין. וגם אם תרשום את האות האחרונה במילה 50 פעם זה לא ישנה את זה.
3.כנ"ל

לגבי הכינוי אתה צודק.

1.לא נותנים גז בסיבובים.
2.אין. וגם אם תרשום את האות האחרונה במילה 50 פעם זה לא ישנה את זה.
3.כנ"ל

לגבי הכינוי אתה צודק.
בטח שאני צודק
עלק לא נותנים גז בסיבוב חח שוב הוכחת את בורותך מחדש.
אני את שלי עשיתי,כל אחד שבאמת מבין קצת בנהיגה ויקרא תשטויות שאתה רושם,יסכים עם דעתי על משמעות הכינוי שלך וטיפשותך,אני איתך סיימתי את הדיאלוג אתה מוזמן להמשיך לפתח את המוניטין שרכשת לעצמך היום ולדבר שטויות עם עצמך כמה שאתה רוצה.

נערך לאחרונה:
יש קשר בין לתת גז בסיבובים לזה שהיה לך גבס 7 פעמים?
כן,לא סתם קוראים לנהגים המתגרזנים,"מכורים לגבס" חח,הייתי מתפרע ולא היה לי אלוקים,ולסכן תחיים זה היה חלק מהכיף וגם התאונות והגבס,התמתנתי מאז..באיזשהו שלב זה קורה עם הגיל..אתה מבין שכביש זה לא מסלול,ולצחוק למוות בפנים בכוונה זה משהו שאתה יכול לעשות עד גבול מסויים כי בסוף הוא צוחק עלייך.

נערך לאחרונה:
טוב חאלס לזיין תמוח על מנועים/אומנויות לחימה

אם יש למישהו מה לרשום על דיבול וכאבים בזוקפים סבבה הבא שימשיך עם הזיוני מוח יקבל אזהרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית