הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לכל האוהבים להגזים עם פורמולות ליפני אימון. 2 כבר מתו מזה.

מה מזיק או לא בריא באפדרין?
למה מולטיויטמין לא מזיק? גם ממנו אפשר למות.

קלינה בדיוק מה שרשום שם ידעתי לפחות לפני שבוע פלוס ופרסמתי פה באחד הפוסטים, לי זה לא חדש בכלל הנושא , ואם ה DMAA נמצא בחקירה של ה FDA ונאסר על מכירה בכול ארופה , כנראה הוא מסוכן ולא בריא ברמה כזאת או אחרת , למרות ששוב "לא בריא" אפשר ליחס לעישון , שתיה חריפה ,אכילה של שוקלדים בורקסים ...והרשימה אין סופית.

מישהו פה ניסה את SuperPump MAx או את Assault של מאסלפארם היום אני מישתמש ב1m.r ואני מתלבט אם להחליף או לא

ניסיתי סופרפאמפ מקס, מדורג אצלי מעל נו אקספלוד, השתמשתי בערך ב2 סקופים כמנה לפני אימון, נחמד ואפקטיבי (פאמפ ומיקוד) אבל במקרה שלי הגוף התרגל יחסית מהר והמוצר נגמר בהתאם.

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי אתה שוב נעול בשחור ולבן , הכוונה למרכיב בפורמולה ש >> מזיק \ לא בריא \ פוגע בתפקודי איבירים חיוניים ... וכו'.

בגאק התגלה Dimethylamylamine שמזיק ורעיל לכבד , המוצר נפלס לשיווק בקנדה, ובנוסף ספורטאים שיתפסו עם זה בבדיקת סמים יפסלו (ארה"ב כמה שידוע לי כרגע)

המוצר 1MR הוא שכפול של הגאק למעט המרכיב הזה Dimethylamylamine.

זהוא...מי שהבי הבין , ומי שמתעקש להתחרקש שימשיך .

בקיצור,המצב הוא כזה כרגע: איסור מכירה של DMAA ברנויות של GNC בצבא ארה"ב זה כלום,הם כמו גדולים מזמינים את זה מBB.COM דרך EPO. מי שבאמת חופר בקטע של האיסור זה גוף קנאדי שמקביל שFDA. זה הכל. ועכשיו קל מאוד לראות מאיפה צומחות האוזניים של הסיפור - משרדי הנהלה של muscleTECH יושבים שם. מעטפה אחת טובה בארגון הזה מוציא את הDMAA מחוץ למשחק ומכניסה את כל הCRAP של מאסלטאצ'.
גועל נפש.
:bad:

תשתה מים קרים תרגע , במקום לחפש אבקות פלא ילד , תתחיל לעבוד ברצינות בחדר כושר ולשמור על הערך המשולש של שינה, תזונה, ואימון .
ואם אתה בכול זאת עדיין מעוצבן לך תתחיל להזריק ישר , למה לך לבזבז זמן ועצבים על גאק שמאק , טמבל.

לא אמרתי שאני מחפש אבקות פלא ובניגוד לך אני גם לא מחפש זין מה שאני חושב זה שג'ק הוא אחד מהדברים שהכי עוזרים לפני אימון וכן זה לא קסם אבל זה עוזר ודי הרבה!

תשתה מים קרים תרגע , במקום לחפש אבקות פלא ילד , תתחיל לעבוד ברצינות בחדר כושר ולשמור על הערך המשולש של שינה, תזונה, ואימון .
ואם אתה בכול זאת עדיין מעוצבן לך תתחיל להזריק ישר , למה לך לבזבז זמן ועצבים על גאק שמאק , טמבל.

לא אמרתי שאני מחפש אבקות פלא ובניגוד לך אני גם לא מחפש זין מה שאני חושב זה שג'ק הוא אחד מהדברים שהכי עוזרים לפני אימון וכן זה לא קסם אבל זה עוזר ודי הרבה!

אז לך תקנה ג'ק ותפסיק כבר לזיין לנו תשכל על זה .

חחח אפשר לחשוב שבלי הפורמולה הזאת אי אפשר להתאמן. זה סתם זבל שיווקי הכל קישקוש. עכשיו לכו תקנו סטוקים ותמלאו לחברות תוספי המזון את הכיס. חחח תסמונת העדר.

• פותח/ת השרשור
חחח אפשר לחשוב שבלי הפורמולה הזאת אי אפשר להתאמן. זה סתם זבל שיווקי הכל קישקוש. עכשיו לכו תקנו סטוקים ותמלאו לחברות תוספי המזון את הכיס. חחח תסמונת העדר.

לאור הביקוש עולה על המוצר נקחד- ניתן לרכוש אצלי במחיר זנון רק 500 ש"ח

עדי איך אתה נותן בוסט לאימון? קפאין בלבד? או שגם זה לא..?

עובד,עובד.
שום עדר ושום נעליים.
אני משתמש בזה ובכל פעם אותה תגובה, על בטן ריקה פיצוץ של קיק תוך 10 דקות.
יכול להיות שזה רק הקפאין, אחרי זה אני אקנה רק קפאין ואעמוד על ההבדלים.

עובד,עובד.
שום עדר ושום נעליים.
אני משתמש בזה ובכל פעם אותה תגובה, על בטן ריקה פיצוץ של קיק תוך 10 דקות.
יכול להיות שזה רק הקפאין, אחרי זה אני אקנה רק קפאין ואעמוד על ההבדלים.
הא ואללה אחי סליחה עם אתה אומר. אז מי אני שאדבר בכלל....אני לוקח את הכל בחזרה!

קפאין וזהו. אני משלב את זה עם מיץ פטל לטעם עם 2 ליטר לאימון ואני G2G

^+1 מחזק ^

חבל על הכסף בשביל לקנות את כול הממריצים היקרים האלה (גאק וכו) , שבסופו של יום עוד מתברר שיש בהם מרכיב מסכן לכבד (מי יודע מה עוד יש שם מסוכן.... ).
הם בטח ובטח לא טובים \ לא רצויים למתאמנים מתחת לגיל 18 או מתחילים.

זה DMAA מזיק לכבד , למעשה רעיל אלו, ואני לא ממציא את זה , אני גם מסתובב בפורומים שמגבילים לזה.
אז או שתקבל או שלא , זה בעיה שלך בנקודה הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית