הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בית שמש: יורקים על ילדה שהתלבשה "לא צנוע"

זה שהם מצביעים ש"ס לא אומר שהם רוצה ליישם את החוקים שלו?

---------- התגובה התווספה ב 19:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:37 ----------

אבל זה לא ממש משנה האמת, המונגולואידיות שהדתיים בסרטון מפגינים תבייש גם את הילד הכי דחוי בהיטלריוגנד.

זה שהם מצביעים ש"ס לא אומר שהם רוצה ליישם את החוקים שלו?

---------- התגובה התווספה ב 19:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:37 ----------

אבל זה לא ממש משנה האמת, המונגולואידיות שהדתיים בסרטון מפגינים תבייש גם את הילד הכי דחוי בהיטלריוגנד.

חחח הם לא מאמינים במדינת ישראל בכלל,למה שהם יצביעו?

עצוב שככה התקשורת מצליחה להסית נגד הדתיים.

מה התקשורת קשורה?
אם יוצא לו היום מהפה "אני אדם בריא ולכן ירקתי על הילדה",
מחר יצא לו מהפה "שניצל מאמא עוף זה טעים ולכן רצחתי את החילוני".

אם הרב החליט, זה כשר. לא צריך שום קשר הגיוני.

אני מצטט: "יש רבנים שמחליטים ככה וככה, וצריך לבצע" (זה מהזיכרון שלי).

הם אנשים מסוכנים.

מה התקשורת קשורה?
אם יוצא לו היום מהפה "אני אדם בריא ולכן ירקתי על הילדה",
מחר יצא לו מהפה "שניצל מאמא עוף זה טעים ולכן רצחתי את החילוני".

אם הרב החליט, זה כשר. לא צריך שום קשר הגיוני.

אני מצטט: "יש רבנים שמחליטים ככה וככה, וצריך לבצע" (זה מהזיכרון שלי).

הם אנשים מסוכנים.

ה"רבנים" האלו בכלל לא רבנים.
שוב,מדובר בקבוצה קטנה בשם "נטורי קארטא" והם מיעוט.
רוב החרדים לא ככה.

האנשים האלו חולי נפש.
הבעיה עם התקשורת זה שהם מסיתים נגד כל הדתיים,הם מכלילים.

נטורי קרטא הם רק חלק קטן, יש עוד מספיק קיצוניים חוץ מהם.

ה"רבנים" האלו בכלל לא רבנים.
שוב,מדובר בקבוצה קטנה בשם "נטורי קארטא" והם מיעוט.
רוב החרדים לא ככה.

האנשים האלו חולי נפש.
הבעיה עם התקשורת זה שהם מסיתים נגד כל הדתיים,הם מכלילים.

לא הבנתי מה המשמעות של הזיבולי שכל שלך, לאף אחד לא אכפת אם אתה מהלל את יהוה בבית שך, הבעיה מתחילה כשאתה מחליט לעבור על החוק.

גם לפה כבר הגיעו החרדים שצועקים "זה מיעוט זה מיעוט" ?
תגיד לי MyLife, אם הרוב כלכך מתנגדים למצב המביש הזה איך זה שאין אף אחד שמתנגד ל"קומץ הקיצוני"?
אני אגיד לך למה, כי זה הכל שטויות. הכל נכתב במזיד רק בשביל להסתיר את העובדה שמרבית החרדים פשוט מאיצים את החרדיזציה בישראל. ערים שלמות נעשות בצורה כזאת ואתה מעז בכלל לדבר על קומץ? אם אתם חותרים למדינת הלכה תאוקרטית לפחות תודו בכך כמו כל שאר הפרזיטים ואל תאלתרו שקרים.

גם לפה כבר הגיעו החרדים שצועקים "זה מיעוט זה מיעוט" ?
תגיד לי MyLife, אם הרוב כלכך מתנגדים למצב המביש הזה איך זה שאין אף אחד שמתנגד ל"קומץ הקיצוני"?
אני אגיד לך למה, כי זה הכל שטויות. הכל נכתב במזיד רק בשביל להסתיר את העובדה שמרבית החרדים פשוט מאיצים את החרדיזציה בישראל. ערים שלמות נעשות בצורה כזאת ואתה מעז בכלל לדבר על קומץ? אם אתם חותרים למדינת הלכה תאוקרטית לפחות תודו בכך כמו כל שאר הפרזיטים ואל תאלתרו שקרים.

שים לב איך אתה מכליל.

הם מיעוט,הציבור החרדי פוחד להיכנס איתם לעימותים,לא יודע למה.

אני אישית ועוד כמה חברים הלכנו מכות עם אותם קיצוניים ביום העצמאות.

דת זה דבר מכוער.

דת יכולה להיות גם דבר טוב אבל השאלה זה הכמות דת היא דבר טוב כאשר היא נותנת אמות מידה לגבי ערך החיים ועוד אבל ברגע שהיא יוצרת סיכסוכים בתוך עם מלחמות בעולם ועוד כל מיני דברים כאלה זה כבר מוגזם היום עם היו מחריכים אותי לבחור דת הייתי הולך להיות בודהיסט (שזאת אגב דרך חיים שמדברת על חיים שקטים ונורמלים)

שים לב איך אתה מכליל.

הם מיעוט,הציבור החרדי פוחד להיכנס איתם לעימותים,לא יודע למה.

אני אישית ועוד כמה חברים הלכנו מכות עם אותם קיצוניים ביום העצמאות.
קודם כל שים לב שכתבתי "מרבית החרדים" כצעד מניעה מהכללה, אבל אני מבין שאתה מעדיף קריאה סלקטיבית.

הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו שהוא קומץ זה אותם החרדים שיורקים על ילדות וכדומה, אבל ההדרה בכללותה היא בממדים עצומים בלי קשר לקומץ או לא קומץ:
הפרדות בין נשים לגברים במדרכות, הפרדות בין אשכנזיות לספרדיות בבתי הספר, לינצ'ים על שוטרים וערביי ירושלים וכו'

בנוסף, הקומץ שאתה בא לתאר הוא גדול כמותית, יכול להיות שהוא מהווה כאחוז מזערי ביחס לשאר החרדים אך הכמות הגדולה נשארת בעינה והיא מאוד אקטיביסטית. אם לרוב החרדים הייתה בעיה אמיתית עם האנשים האלו הם היו פועלים, אז או שהם באמת באופן מפתיע כולם פסיבים ופשוט לא עושים כלום, או (מה שנשמע לי סביר יותר) פשוט מסכימים עם אותו "קומץ" ומחליטים לתת להם לעשות את העבודה בשמם. כך או כך זה מחפיר שאף אחד מהמקרים לא מטופל לא על ידי הרשויות ולא על ידי הקהילה החרדית.

היהדות של היום היא עבודת אלילים

ולא מדובר רק בפלג הקיצוני של "שומרי העיר" החסודים, שהם בכלל דוגמה רעה ליהדות מכוערת וגלותית (בין השאר: מפגשי צמרת של רבני נטורי קרתא עם מנהיגי איראן בוועדה להכחשת השואה ועם עראפת- הארכי-טרוריסט ואף מינויו של הרב הירש לנציג/שר/תפקיד פיקטיבי כלשהו ברשות הפלשתינית: תמיכה בפיגועים וקריאה להשמדת מדינת ישראל (בשנות ה-80 נתפסו אף פעילים, כמדומני שסיפקו נשק לאש"ף, בהגדרתו דאז),

אלא גם לפלגים המרכזיים של היהדות האשכנזית (הדרה, הפלייה, קיפוח, העדפת מיוחסים בנישואים, מעילה ומרמה וכיוב') ואפילו לש"ס, שבעיני רבים נחשבת למתונה שבמפלגות (גם פוליטית..) וכביכול גם מייצגת (חחח..) את היהדות הספרדית האותנטית ומחזירה עטרה ליושנה.

ציבור שלם מקדש קברים (שברובם קבורים כנראה חיילים רומיים/יווניים/אשוריים/חיווים/יבוסים או גרגשים...), קמיעות, מים קדושים מבאר מרים, לוחשי לחשים ורבים אף עוזבים משפחות בחגים, כדי להגיע לאומן הקדושה... ויש פלג שלם שטוען שרב שנפטר לפני 2 עשורים הוא מלך המשיח ואף רבונו של עולם בכבודו ובעצמו (זה מזכיר משהו לא?)

האמוראים והתנאים עבדו בחקלאות, הרמב"ם עבד ביהלומים למחייתו (וגם שקד על לימוד פילוסופיה, ביולוגיה, רפואה וכו') וגדולים רבים שקדו על מלאכה ביחד עם לימוד תורה וגם לימודים כלליים.

איך קרה שהיהדות במקום לגדל רמבמים (גם עם חלק מהטעויות המדעיות בספריו) אומנים או לייבוביצים (עם כל השניות במחלוקת של אמרות השפר של השניים) מגדלת עבמים כמו הרב אמנון יצחק ? ואיך נוהרים אחרי ההבל המונים על גבי המונים?

בושה. ופה נכנס המשפט "דרך ארץ קדמה לתורה",
הם לא יהודים ולא מאמינים.

393890_10150544525930605_515250604_11159797_1782444020_n.jpg

זה מכוער ואלים אבל היטלריוגנד ושאר ביטויי שואה הם לא רלוונטיים לא דומים וגם מוזילים ומפחיתים ממנה.
אנחנו םא יודונאצים. נוער הגבעות או נטורי קרתא אינם היטלריוגנד. חלקם פרחחים וחלקם בריונים הא ותו לא.
את הביטויים האחרים יש לשמור ליום הזיכרון האחד הנורא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית