הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סופגניות

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
מוזס Moses

נכון שאני אומר את זה בכל חג, אבל אני הכייייי אוהב את חנוכה.
אחרי סופגניות מעופרת יצוקה ודמי חנוכה משוקולד, אני גאה להציג לכם בבכורה עולמית: ארטבורגר החג המסורתי!
חג שמח חברים!

389828_10150427558730598_14193355597_8970107_1046721337_n.jpg

חשבתי שמאייתים את זה עם ע' בהתחלה - עאלק...
או שמא זה המבורגר מ elk - (אייל קנדי) ? :hoel

לא יודע מה קורה במוזס אבל אתמול הסופגניות שלי היו ככה

374814_2647180052494_1045465170_2677578_1897956971_n.jpg

אכלתי כל כך הרבה סופגניות החג הזה... החיטוב הולך להיות רצחני הקיץ

את האמת שאני לא מהזוללים בחגים אבל אני הייתי בטוח שעדיין מוכרים רק סופגניות רגילות כמו שהביאו לנו בגן, כאלה עם אבקת סוכר וריבה אבל אחרי שראיתי את החידושים הייתי חייב לנסות 🙄

ת'אמת זה לא כזה להיט הבצק של הסופגניות הרגילות יותר טעים.

סופגניות זה חיקוי עלוב ביותר לדונאטס.

זה אפילו לא זה, זה גניבה מהגרמנים, זה נקרא Berliner Krapfen.

יש משהו יותר טעים שאכלתי בגרמניה - זה מין פיסות בצק קטנות מטוגנות בשמן עם סוכר מפוזר למעלה ששמים בשקית נייר. הכי כיף כששלג וקר. לא יודעת איך קוראים לזה אבל אתה בטח יודע.

יש משהו יותר טעים שאכלתי בגרמניה - זה מין פיסות בצק קטנות מטוגנות בשמן עם סוכר מפוזר למעלה ששמים בשקית נייר. הכי כיף כששלג וקר. לא יודעת איך קוראים לזה אבל אתה בטח יודע.

את בטח מתכוונת ל-kaiserschmarrn, שזה טעים מוות אבל מבטיח טרשת (אדר הצליחה לאכול צלחת מלאה כזאת + רסק תפוחים לבד).

או מההונגרים... הם קוראים לזה Fank וזה גם קינוח מסורתי אצלם...
אני מהמר שההונגרים היו קודם וזה עבר לדרום-גרמניה דרך האימפריה האוסטרו-הונגרית. ואולי כולם מחקים בכלל את היהודים!

עד עכשיו לא נגעתי אפילו לא באחת... לא הייתה לי אף הזדמנות :( אני מהזוללים ואני מתבייש בעצמי.

את בטח מתכוונת ל-kaiserschmarrn, שזה טעים מוות אבל מבטיח טרשת (אדר הצליחה לאכול צלחת מלאה כזאת + רסק תפוחים לבד).

זה לא נראה לי כמו מה שהתכוונתי.. ראיתי את זה רק בדוכנים של קריסמס, ולא מוגש בצלחת אלא בשקית נייר, נראה ממש כמו פיסות סופגניה, בשמן עמוק, ומבטיח צרבת 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית