הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך חוות דעת על תוכנית אימונים

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
בזמן האחרון התחלתי לשנות טיפה את הליניארית לפי הצרכים שלי וזה דיי עזר לי
לדוג':באימון C הצלחתי 3 חזרות בבנצ',ואז בA הצלחתי 4,אז במקום באימון C שאחריו לעשות שוב 3 חזרות ואז 8,אני מנסה לגשת ל5..וזה עוזר לי לרוב
ואת הסקוואט מכיוון שהוא פח אני עושה כעת במתכונת SS ..3 סטים של אותו משקל ומעלה 5 קילו מאימון לאימון (אבל עושה רק פעמיים בשבוע)
לאחרונה חשבתי על להפוך את האימונים של הליניארית בסגנון SS גם בעניין השבועות..מה זאת אומרת?
שהאימונים יראו ככה:
א:מנוחה
ב:סקוואט בנצ' בנט
ג:מנוחה
ד:סקוואט קל ,פרס,דדליפט
ה: מנוחה
ו: סקוואט,בנצ' ובנט
ש: מנוחה

ושבוע לאחר מכן

א: מנוחה
ב: סקוואט קל פרס ודדליפט
ג:מנוחה
ד:סקוואט בנצ' ובנט
ה:מנוחה
ו:סקוואט קל פרס ודדליפט.
ניסיתי ככה השבוע וזה דיי קידם אותי,מה דעתכם?

בנוגע לליניארית מה שהייתי עושה זה נגיד הצלחתי בבנצ 130 ל3 חזרות במקום 5, אז הייתי משלים עוד סט של 2-3 חזרות באותו אימון, אם לא הייתי מצליח 2 (להשלים 5 חזרות ב2 הסטים) אז לא הייתי עולה משקל, אם כן הייתי ממשיך ככה

בנוגע לליניארית מה שהייתי עושה זה נגיד הצלחתי בבנצ 130 ל3 חזרות במקום 5, אז הייתי משלים עוד סט של 2-3 חזרות באותו אימון, אם לא הייתי מצליח 2 (להשלים 5 חזרות ב2 הסטים) אז לא הייתי עולה משקל, אם כן הייתי ממשיך ככה

מצטער שאני נדחף אבל במקום לפתוח נושא חדש אני אנצל את זה.
מה שאתה אומר נכון גם במידה ואני עושה תוכנית AB 3 סטים בבנץ' ובאימון מסויים לא מצליח להשלים
5 חזרות בבנץ' אז יהיה נכון לעשות עוד סט עם 2 חזרות לדוגמא או לחילופין להשלים את הסט עם דמבלים שאני מניח ליד?

• פותח/ת השרשור

הבנתי ומה אתה אומר לגבי התכנית?

אל תעשה פעמיים בשבוע דדליפט
תעבוד לפי שבוע 1 בלבד (ואם בא לך לעשות רוטציה בלחיצות אז אפשרי)
סקוואט קל תעשה רק ביום של הדדליפט באמצע שבוע
את הלחיצות תעשה 5X5 אקרוס חוץ מיום חמישי שם לך על שיא, בשלב שלך זה יעזור לך יותר להתקדם
אתה יכול להוסיף בסוף האימונים מתח ומקבילים לחזרות

edig85
אני לא יודע איך אתה עובד, אם אתה בתוכנית עם התקדמות ליניארית וההתאוששות שלך אידיאלית והטכניקה נכונה אתה יכול לעשות את זה, אם אתה לא לוחץ משקלים כבדים תעשה ריסט לדעתי, תן יותר פרטים

edig85
אני לא יודע איך אתה עובד, אם אתה בתוכנית עם התקדמות ליניארית וההתאוששות שלך אידיאלית והטכניקה נכונה אתה יכול לעשות את זה, אם אתה לא לוחץ משקלים כבדים תעשה ריסט לדעתי, תן יותר פרטים

אוקי, אני עובד בAB 4 פעמים בשבוע. אימון חזה אני עושה בנץ' פרס 3*5, לחיצה בשיפוע עם דמבלים 3*8 ופרפר במכונה 2*12.

המשקל שלי בבנץ תקוע המון זמן על 55 קילו. ואני לא מצליח לעלות.
המשקלים בשאר התרגילים המורכבים (סקוואט 70, דדליפט 85, פרס 32) ואני מצליח לעלות במשקלים מדי שבוע.

ההמלצה שלי תהיה טובה לך שהמשקל של הבנצ' שלך יהיה כפול לפחות
תשפר את הטכניקה, תאכל יותר

• פותח/ת השרשור
אל תעשה פעמיים בשבוע דדליפט
תעבוד לפי שבוע 1 בלבד (ואם בא לך לעשות רוטציה בלחיצות אז אפשרי)
סקוואט קל תעשה רק ביום של הדדליפט באמצע שבוע
את הלחיצות תעשה 5X5 אקרוס חוץ מיום חמישי שם לך על שיא, בשלב שלך זה יעזור לך יותר להתקדם
אתה יכול להוסיף בסוף האימונים מתח ומקבילים לחזרות

edig85
אני כל פעם מתבלבל
אקרוס זה 5 סטים,של 5 חזרות אותו משקל? או פירמידה?
ולגבי הדדליפט פעמיים בשבוע כל שבוע שני..למה לא מומלץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית