הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני יהודי גאה, לא רוקד על דם של אחיי

שטויות, אף אחד חוץ מהישראלים לא קורא לזה סילבסטר.
כולם חוגגים על תחילת שנה אזרחית חדשה \:

נראה לי שהיהודים קוראים לזה סילבסטר דווקא כדי להרתיע יהודים אחרים לחגוג אותו.
אני חוגגת Новый Год (שנה חדשה).

זה באמת בולשיט.

מה גם שהסיפור על אותו סילבסטר נשמע חארטה.
זה בטח התחיל בזמנו כמייל שרץ בצבא (זה היה תלוי פעם אחת על הדלת של השירותים חח) חוץ מזה גם אם כן, אם אני יוצא לחגוג זה ממש לא בשביל אותו סילבסטר מה הקשר.

מה שאני אוהב בפוסטרים ומודעות כאילו זה שאני משיג מזה שני דברים:
1. מעביר לי את הזמן בהנאה וצחוק.
2. גורם לי להרגיש ממש חכם.
😃

אה נו עכשיו הכל ברור, תראו את השם של הקבוצה: "הקב"ה אנחנו אוהבים אותך" 😆

כל שנה בסביבות השבוע לפני השנה אזרחית חדשה -
Brace yourselfs, Silvester ben zona posts are coming

אני חוגג נובי גוד, סילבסטר יכול לגרד לי את האשך.

לא יודע מה עם מי שכתב את זה אבל אני חוגג בכל הזדמנות גם עם האותו היום לפני 70 שנה הרגו יהודים כי אז כל יום הרגו יהודים...
ומעבר לזה עם תיהיה מסיבה במוסד מיצידי גם ב 9 באב אני ילך ויהנה הכי הרבה שאני יכול כי בישבילי מסיבות ובמיוחד מוסד זה דרך חיים הרבה יותר מדת

נערך לאחרונה:
מוסד?
הייתי הולך לשם פעם בימי שישי חח

חחחח גם אני הולך לשם

---------- התגובה התווספה ב 17:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:23 ----------

לא יודע מה עם מי שכתב את זה אבל אני חוגג בכל הזדמנות גם עם האותו היום לפני 70 שנה הרגו יהודים כי אז כל יום הרגו יהודים...
ומעבר לזה עם תיהיה מסיבה במוסד מיצידי גם ב 9 באב אני ילך ויהנה הכי הרבה שאני יכול כי בישבילי מסיבות ובמיוחד מוסד זה דרך חיים הרבה יותר מדת

גם אני הולך לשם!!!

לפי ויקיפדיה:
סילבסטר, שפעל במאה הרביעית, עסק אמנם בדיכוי כופרים באחדותו של השילוש הקדוש, אולם אין ראיות לכך שפעל באופן מיוחד כנגד היהודים.

אז הוא הרג קצת יהודים, אנחנו הרגנו את ישו... מתקזז... אפשר לצאת לבלות 😈

לפי ויקיפדיה:
סילבסטר, שפעל במאה הרביעית, עסק אמנם בדיכוי כופרים באחדותו של השילוש הקדוש, אולם אין ראיות לכך שפעל באופן מיוחד כנגד היהודים.

אז הוא הרג קצת יהודים, אנחנו הרגנו את ישו... מתקזז... אפשר לצאת לבלות 😈

אם חושבים על זה, הרגנו יהודי, אז עשינו טובה לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית