רוצה ללמוד מתמטיקה, מחפש מקורות ברשת

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
אני רוצה להשלים מתמטיקה קודם כל ל3 יחידות, אחרי שאשתחרר אני אלמד ל5 יחידות.
אני מחפש מקורות ברשת וכל מה שאני מוצא זה חומר חסום של מורים פרטיים ושל משרד החינוך..
אני כמובן מחפש חומר שחשוף באינטרנט, לא צריך תשובות, מחפש לפחות תרגילים.

תודה רבה לעוזרים

קודם כל אתה יכול להסתכל על הבגרויות, באתר של יואל גבע לדוגמה. יש להם הרבה שנים אחורה.
אני לא בטוח כמה יש חומר חינם של זה, אבל יש פורום של מתמטיקה ופיזיקה, בעיקר ברמה של בגרות. אני לא יודע אם מותר לפרסם, אם יש אישור אני אשלך לך לינק.

באתר melumad (גגל) יש הרבה חומר וזה אתר להכנה לבגרות עם הרבה תרגילים, חלקם עם פתרונות מלאים.

מחזק את 2 החברה שמעלי שהמליצו על יואל גבע, קח ספר אחד תעבור עליו עד הסוף ואתה מוכן.

תתפלא אבל יש המון מדריכים טובים גם ביוטיוב. תחפש מישהו בשם thenewboston.

למה לעשות עבודה כפולה להשלים ל 3 ואז ל 5? למה לא לעשות 5 ישר?

כמו שמשה אמר אין לך סיבה לעשות 3 ואז 5 עדיף תעשה עכשיו שאלון אחד של 5 יחידות או 2 שאלונים ואז תשלים את השאלון האחרון אחרי היחרור

מחזק את החבר'ה. זה יהיה מיותר לחלוטין. החומר בכללי אינו קשה ו-3 יחידות זו בדיחה ולא יתרום לך בכלום.
ואל תתכנן על ללמוד את זה לבד. תקח קורס רציני, המחיר יהיה שווה את הזמן, הסדר שתקבל, השקט בראש והתוצאה תהיה טובה יותר. ואני מדבר מנסיון של השלמת בגרויות.

• פותח/ת השרשור
למה לעשות עבודה כפולה להשלים ל 3 ואז ל 5? למה לא לעשות 5 ישר?

בגלל שאני לא יודע אם אוכל לעמוד ב5 יחידות, אז אני רוצה לפחות לעשות 3 ולעשות בגרות מלאה ואז להמשיך הלאה במידה ואצליח.
אני גם משלים 3 יחידות בשביל קצת לחזור על מתמטיקה, שכחתי פשוט הכל ואני צריך קצת לחזור על הכל, גם על דברים פשוטים.

ואני אלמד עם חברה שלי, היא יודעת את החומר טוב

בגלל שאני לא יודע אם אוכל לעמוד ב5 יחידות, אז אני רוצה לפחות לעשות 3 ולעשות בגרות מלאה ואז להמשיך הלאה במידה ואצליח.
אני גם משלים 3 יחידות בשביל קצת לחזור על מתמטיקה, שכחתי פשוט הכל ואני צריך קצת לחזור על הכל, גם על דברים פשוטים.

ואני אלמד עם חברה שלי, היא יודעת את החומר טוב

אם אתה לא טיפש, ויש לך קצת הבנה של מתמטיקה, לך כבר על 4 ואז אם תרצה תשלים ל5. אין סיבה לבזבז את הזמן על 3 יחידות. זה באמת חומר בדיחה.

אם אתה לא טיפש, ויש לך קצת הבנה של מתמטיקה, לך כבר על 4 ואז אם תרצה תשלים ל5. אין סיבה לבזבז את הזמן על 3 יחידות. זה באמת חומר בדיחה.
בשביל מה ללמוד כפול? למעט שאלון 005 שמשותף לשניים, זה חומר שונה.
אני בספק אם הם בכלל נוגעים בהנדסת המרחב, אינדוקציות, מספרים מרוכבים ושאר החרא הזה. אולי נוגעים שם קצת בחקירת פונקציות ונגזרות אבל זה הדבר המשותף היחיד. לא בטוח אם לומדים אינטגרלים אפילו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית