הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר התייעצות על חומרים ותיסוף בזמן סייקל

hypertrophy

משתמש פעיל
480
1
נק' מוניטין:
858
480
1
חבר התחיל שלושה חודשי סייקל של סוסטנון דקה ודיבול [אני לא זוכר מינונים]
שאלתי היא..בישביל סייקל שני האם השילוב הזה מומלץ? בהתחשב בכך שהסייקל הראשון היה טסט' אנתת' ודקה בלבד...
משום מה אני חושב שהדיבול קצת מיותר פה...
דבר שני...מה החשיבות של מולטי ויטמין ואומגה 3 בזמן בסייקל ואחריו
הבנתי שיש חשיבות לתיסוף מוגבר [1 גרם] של ויטמין C אחרי הסייקל אבל האם גם במהלכו?

אני רוצה לציין שהבחור לא משתמש במולטי או באומגה 3 השאלה היא האם החשיבות אליהם עולה במהלך הסייקל ואם כן אז למה?
אני יודע שיכולה להיות עלייה בכולסטרול ה"רע" במהלך שימוש בחומרים ואז יש חשיבות גבוהה מאוד לאומגה 3

תודה רבה לכל העונים!

יפה מאוד ענית לרוב השאלות לאצמך
בנוגע לסייקל עם זה סייקל שני זה בסדר גמור (עם המינונים הם לא מוגזמים 50 דיבול ליום ואחד גרם טטסט לשבוע זה די מוגזם לדוגמא)
בנוגע לאומגה 3 חוץ מזה מקור טוב לשומן בריא וכו.. זה כמו שציינת מוריד את הכולסטרול הרע שבסייקל עולה
מולטי ויטמין תלוי איזה אני אישית בסייקל יקח 4-5 ביום עם יש לך אופטי מן\אנימאל פאק 1-2 ביום יספיקו

בסייקל חשוב צריכה של ויטמין C ו B12 במינון גבוה. (C בסביבות ה גרם ליום ו B12 אני לא בדיוק זוכר).

לגבי הסייקל של חבר שלך, הוא בסדר גמור לסייקל שני, הכל תלוי מה המינונים ותדירות הזריקות.
יש חשיבות של צריכה אומגה 3 באופן כללי, לאו דווקא בזמן סייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית