הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל ראשון - מבקש חוות דעת + שאלה:

tartanian

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
-21
39
0
שלום לכולם,

רציתי לשאול האם הסייקל הזה מתאים כסייקל ראשון:
1-5 שבועות של דיבול 30 מ"ג ליום (3 קפסולות של 10 מ"ג, בכל יום)
1-12 שבועות של פרימובולן אננתט, 300 מ"ג לשבוע, כאשר הזריקה נעשית כל 3.5 ימים.

החומרים של חברת פרמה-קום, אגב.

PCT:
-טמוקסיפן כדור אחד ליום, במשך 14 יום, לאחר הסייקל
-כלומיד 2 ביום, במשך 14 יום, לאחר הסייקל

השאלות שלי:
1. האם ה-PCT בסדר? האם 14 יום זה מספיק לנולבדקס\טמוקסיפן, או שצריך יותר ימים?
2. האם המינון של הכלומיד והזמן שלוקחים אותו מתאים?
3. שאלה לגבי האסטר - אננתט:
זמן מחצית החיים שלו הוא 10.5. האם זה לא אומר שצריך לקחת זריקה כל 5 ימים (כלומר חצי מזה)? או שפעם ב-3.5 יום זה בסדר?

תודה רבה ויש לכם יופי של פורום,
י.

סייקל לא טוב. אני מציע שתקרא את הנעוצים ואם יהיו לך שאלות תחזור לפורום ותשאל. גם ה PCT לא טוב אני מציע שתעבור על הנעוצים גם לגבי PCT

בהצלחה!!

• פותח/ת השרשור
הי עדי ותודה על התגובה.

את האשכול קראתי מזמן, אבל המטרה שלי היא עלייה קטנה (יחסית) במשקל, ולא לעשות את הקלאסי של טסטוסטרון ל-10 שבועות שכולנו מכירים.

כרגע המצב שלי הוא שאני פשוט רוצה לעלות לאט במסה, כדי לא למשוך יותר מדי תשומת לב מאנשים סביבי.
עוד עניין הוא שאני רוצה מינימום של תופעות-לוואי, אפילו אם זה בא בחשבון על ההצלחה בסייקל מבחינת המאסה\כוח נטו.

אם אתה מדבר לגבי המחיר - שמדובר בחומר שעולה הרבה כסף למרות שהוא חלש יחסית, אז גם זה עניין שלקחתי בחשבון.

בכל זאת אני אשמח לקבל התייחסות ממך אם אפשר.

נערך לאחרונה:
הי עדי ותודה על התגובה.

את האשכול קראתי מזמן, אבל המטרה שלי היא עלייה קטנה (יחסית) במשקל, ולא לעשות את הקלאסי של טסטוסטרון ל-10 שבועות שכולנו מכירים.

חח מצחיק מה שאמרת עכשיו, אתה צריך להבין שזה לא עובד ככה..

כרגע המצב שלי הוא שאני פשוט רוצה לעלות לאט במסה, כדי לא למשוך יותר מדי תשומת לב מאנשים סביבי.

אז תעשה מסה רגילה כמו כל בנאדם !

עוד עניין הוא שאני רוצה מינימום של תופעות-לוואי, אפילו אם זה בא בחשבון על ההצלחה בסייקל מבחינת המאסה\כוח נטו.

אז כך קח GH.

אם אתה מדבר לגבי המחיר - שמדובר בחומר שעולה הרבה כסף למרות שהוא חלש יחסית, אז גם זה עניין שלקחתי בחשבון.

בכל זאת אני אשמח לקבל התייחסות ממך אם אפשר.

תקשיב, אתה נישמע כמו ליצן אמיתי, כאילו שאתה בן 16 שרוצה להיות הכי גדול בכתה בשביל הפוזה אבל אתה לא רוצה לעשות ככה וככה כדי שלא יגלו.
זה לא משחק, או שתעשה לפי הספר, או שלא תעשה בכלל. רק אל תבקש מאיתנו לעזור לך בזה.

אי אפשר לקחת פרימו לבד בלי משו אנדרוגני יהיה לך ירידה רצינית בחרמנות! ופרימו 300 מ'יל זה מינון נמוך מאוד מתחילים להרגיש משו רק מ 400 ומעלה זה חומר ייקר מאוד והמינון בו צריך להיות די גבוהה כדי להיות מורגש.
ולא הבנתי תקטע של הסביבה אתה רוצה לגדול או לשחק בחול?

אז תעשה טסט על מינון נמוך. ותקרא על PCT פה באתר. לפי מה שפירסמת לא קראת את החומר. לך תחכים ועם יהיה לך עוד שאלות אנחנו פה.

• פותח/ת השרשור
אנשים יקרים, אני בא ושואל בצורה מכובדת ונעימה, מכבד את הידע שלכם, ואני חושב שלקרוא לי "ליצן" זה סתם לא במקום...

אבל אם נחזור לעניין עצמו:

אנבוליזם - אני מבין את מה שאתה אומר, ואתה צודק במאה אחוז במה שאתה כותב, כי בדברים כאלה "או שעושים את זה עד הסוף", או שלא עושים בכלל, אבל עזוב כרגע את העניינים הפסיכולוגיים של האנשים מסביב, אני שואל איך אפשר להעלות 6-7 קילוגרם של מסת שריר, למשך תקופה ארוכה יחסית (נניח 12 שבועות), עם מינימום תופעות לוואי.

שם טוב - תודה על ההערה. אז מה היית מציע כסייקל במקום?
<אגב, בכמה פורומים בחו"ל משום מה ראיתי שכן עושים סייקלים של דיבול עם פרימו. שוב, לא תוקף באופן אישי, רק מברר איתכם כדי ללמוד ולדעת עוד. בשביל זה יש את הפורום..>

עדי - אחלה תגובה. אז אני מניח שאתה מדבר על משהו בסביבות ה-300 מ"ג טסט \ 10 שבועות.
לגבי ה-PCT - רשם לי אותו מישהו שכותב וקורא כאן בפורום (תיחשף אם אתה רוצה), אבל אני רציתי לבדוק כל דבר פעמיים כדי להיות בטוח במאה אחוז, אז אני אתן עוד בירור על ה-PCT, כמו שכתבת לי.

שוב תודה חבר'ה, יש לכם אחלה פורום, והרבה מה ללמוד מכם.

---------- התגובה התווספה ב 22:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:40 ----------

אנשים, אז יש לכם הצעה בהתאם למה שכתבתי עכשיו בהודעה האחרונה?

אתה מצחיק
אתה רושם איך ניתן להעלות 6-7 שריר בזמן ארוך ואז רושם בסוגריים שהזמן הארוך הוא 12 שבועות
ממש נצח אחי

• פותח/ת השרשור
Moo,
אתה נטפל לשטויות במקום לענות לשאלה. ורשמתי שזאת תקופה ארוכה "יחסית", מה שנכון, כי יש סייקלים של 8 שבועות, ו-12 זה גדול מ-8. דווקא על זה נפלת?

עזוב שטויות אחי. אתה רוצה מינימום תופעות לוואי תריץ 250-300 מג טסט סייקל ראשון ל 10 שבועות. 500 יחידות פרגניל בשבוע שבועיים לאחר הזריקה הראשונה 100מג כלומיד לחודש ו 20מג טמוקספין לחודש.

אני לא מבין תהגיון בסייקל של פרימו ודיבול... פרימו הוא חומר בעיקרון לחיטוב ולגשר בין סייקלים. שלוקחים אותו בסייקל מסה זה כדי לעלות יבש ונקי יותר אבל דיבול הכי לא עושה את זה.. ושוב החומר ייקר מאוד.
אני לא מבין גדול בחומרים אבל לפי מה שאני חושב תלך על טסט לבד שתלמד להכיר גם את החומר הבסיסי.
ותשקול איזה אסטר פרופ או אנטט. בפרופ אתה תוכל להשתלט על התופעות לוואי אם הם יהיו קיצוניות למרות שלא שמעתי על כאלה... אבל מצד שני תצטרך להזריק כל יומיים והחומר עצמו מאוד כואב. באננטט תדירות הזריקות נמוכה אבל במידה ויהיו תופעות לוואי בלתי סבילות תצטרך לחכות עד שהחומר יתפוגג. ואלה שצוחקים פה על אנשים אל תיתחס אני בטוח שזה ילדים בני 14 פלצפנים..

• פותח/ת השרשור
עדי,

קראתי את מה שכתבת, אבל נשארו שאלות:

1. מה האסטר שאתה ממליץ? Enanthate או Propionate? זה הסייקל הראשון שלי, להזכירך.

2. לגבי פרגניל = HCG: אני רק רוצה לוודא שלא התבלבת. בפוסטים אחרים שלך ושל Machinehead (וגם באתר אחד שקראתי בו) רשום "להתחיל בשבועיים האחרונים לפני הזריקה ***האחרונה***" (הם כתבו את זה ולא ציינו לגבי איזה אסטר מדובר), ועכשיו רשמת לי "500 יחידות פרגניל בשבוע שבועיים לאחר הזריקה ***הראשונה***". אתה מציע לעשות ככה בשביל למזער תופעות לוואי? זה העניין?

3. לפי התשובה שלך לשאלה [1] (הסוג של האסטר) - מתי להתחיל את הטמוקסיפן והכלומיד (ביחס לזריקה האחרונה בסייקל)? כמה ימים אחרי הזריקה האחרונה?

4. שאלה שמסקרנת אותי: טמוקסיפן וכלומד - שניהם SERMS. אז למה לקחת את שניהם? קראתי שיש דווקא יתרון לנולבה:
א. חזק יותר
ב. משחזר רמות טסטוסטרון טוב יותר
ג. מוריד את הייצור של הכולסטרול הרע בכבד בצורה טובה יותר = משפר פרופיל ליפידים.

מה דעתך? או שזה התעסקות בקטנות לפי דעתך? ;a2gasg

5. אם יש לי היסטוריה של גינקומסטיה (אמיתית = רקמת שד, לא פסאודו = שומן), יש סיבה לקחת SERM בצורה כלשהי במהלך הסייקל?

6. חוסמי-ארומטאז - קראתי שלפעמים ניתן לשלב לקראת סיום ה-PCT. אפשר לוותר, נכון?

חוצמזה, עברתי על כל המאמרים פה, ויש לי הערות\הארות:
א. לגבי האסטר "ENANTHATE" - נאמר ש:
"דוגמה: זריקה ראשונה של 200 מ"ג ביום שני וביום חמישי שוב זריקה של 200 מ"ג. ביום שחמישי עדיין יש במחזור הדם 100 מ"ג של טסט. זאת אומרת, שלאחר הזריקה ביום חמישי יש עכשיו בבגוף 300 מ"ג הורמון, וביום שני שאחריו יהיו כ 150 מ"ג הורמון ולאחר הזריקה 350 מ"ג וכך הלאה. מהר מאוד אפשר למצוא את עצמנו עם ***קרוב לגרם טסט בדם***"

אבל זה לא נכון, זה ייראה ככה:
זריקה ראשונה - 200
זריקה שנייה - 200 + 100 = 300
זריקה שלישית - 200 + 150 = 350
זריקה רביעית - 200 + 175 = 375
זריקה חמישית - 200 + 187.5 = 387.5
זריקה שישית - 200 + 193 = 393

כמו שאפשר לראות, זה לא בדיוק יגיע ל-1000...

ב. אתה כתבת:
"אך ישנה בעיה. שימוש של HCG לאורך זמן יגרום לדיסנטציה של קולטני LH באשכים ובעצם מה שיקרה זה של HCG יפסיק להשפיע לפיכך בסייקלים ארוכים (מעל 8-10 שבועות) אין לקחת HCG כל שבוע ***אלה אחת לשבועיים שלושה***. "

אני מניח שאתה מדבר כאן על מישהו שלקח HCG מהתחלה, נכון?

נערך לאחרונה:
עדי,

קראתי את מה שכתבת, אבל נשארו שאלות:

1. מה האסטר שאתה ממליץ? Enanthate או Propionate? זה הסייקל הראשון שלי, להזכירך.
אנטט
2. לגבי פרגניל = HCG: אני רק רוצה לוודא שלא התבלבת. בפוסטים אחרים שלך ושל Machinehead (וגם באתר אחד שקראתי בו) רשום "להתחיל בשבועיים האחרונים לפני הזריקה ***האחרונה***" (הם כתבו את זה ולא ציינו לגבי איזה אסטר מדובר), ועכשיו רשמת לי "500 יחידות פרגניל בשבוע שבועיים לאחר הזריקה ***הראשונה***". אתה מציע לעשות ככה בשביל למזער תופעות לוואי? זה העניין?
אלה הם פוסטים ישנים מחקרים אחרונים מראים שישמוש בפרגניל בזמן הסייקל מביאים להתאוששות מהירה יותר
3. לפי התשובה שלך לשאלה [1] (הסוג של האסטר) - מתי להתחיל את הטמוקסיפן והכלומיד (ביחס לזריקה האחרונה בסייקל)? כמה ימים אחרי הזריקה האחרונה?
כשבועיים לאחר הזריקה האחרונה

4. שאלה שמסקרנת אותי: טמוקסיפן וכלומד - שניהם SERMS. אז למה לקחת את שניהם? קראתי שיש דווקא יתרון לנולבה:
א. חזק יותר
ב. משחזר רמות טסטוסטרון טוב יותר
ג. מוריד את הייצור של הכולסטרול הרע בכבד בצורה טובה יותר = משפר פרופיל ליפידים.
זה לא שייך לכלומיד לטמוקסיפן יש השפעה סינרגטית וכלומיד יש פעילות על קולטני GnRH במוח מה שגורם להפשת LH ו FSH לטמוקסיפן אין.

מה דעתך? או שזה התעסקות בקטנות לפי דעתך? ;a2gasg

5. אם יש לי היסטוריה של גינקומסטיה (אמיתית = רקמת שד, לא פסאודו = שומן), יש סיבה לקחת SERM בצורה כלשהי במהלך הסייקל?
אתה יכול לקחת ארימידקס או לטרוזול. אבל עם יש היסטוריה של גיינו אני מציע לך לחשוב טוב טוב עם חומרים זה בשבילך.

6. חוסמי-ארומטאז - קראתי שלפעמים ניתן לשלב לקראת סיום ה-PCT. אפשר לוותר, נכון?

אפשרי. עדיף במהלך הסייקל עם יש חשש שרמות האסטרוגן יצאו מכלל שליטה.

חוצמזה, עברתי על כל המאמרים פה, ויש לי הערות\הארות:
א. לגבי האסטר "ENANTHATE" - נאמר ש:
"דוגמה: זריקה ראשונה של 200 מ"ג ביום שני וביום חמישי שוב זריקה של 200 מ"ג. ביום שחמישי עדיין יש במחזור הדם 100 מ"ג של טסט. זאת אומרת, שלאחר הזריקה ביום חמישי יש עכשיו בבגוף 300 מ"ג הורמון, וביום שני שאחריו יהיו כ 150 מ"ג הורמון ולאחר הזריקה 350 מ"ג וכך הלאה. מהר מאוד אפשר למצוא את עצמנו עם ***קרוב לגרם טסט בדם***"

אבל זה לא נכון, זה ייראה ככה:
זריקה ראשונה - 200
זריקה שנייה - 200 + 100 = 300
זריקה שלישית - 200 + 150 = 350
זריקה רביעית - 200 + 175 = 375
זריקה חמישית - 200 + 187.5 = 387.5
זריקה שישית - 200 + 193 = 393

כמו שאפשר לראות, זה לא בדיוק יגיע ל-1000...
דיברתי על מינונים גבוהים יותר של 500מג בשבוע.
ב. אתה כתבת:
"אך ישנה בעיה. שימוש של HCG לאורך זמן יגרום לדיסנטציה של קולטני LH באשכים ובעצם מה שיקרה זה של HCG יפסיק להשפיע לפיכך בסייקלים ארוכים (מעל 8-10 שבועות) אין לקחת HCG כל שבוע ***אלה אחת לשבועיים שלושה***. "
אמת עם אתה עושה סייקל ארוך 12+ שבועות אז מומלץ לקחת פרגניל אחת לשבועיים שלושה.
אני מניח שאתה מדבר כאן על מישהו שלקח HCG מהתחלה, נכון?
תשובות בגוף השאלה.
שאלות לעיניין כל הכבוד

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
על הכיפאק.

הנה הסיכום של הדברים:
*סה"כ הסייקל עצמו 10 שבועות = 70 ימים
*טסט. אננתט' למשך 10 שבועות, סה"כ 300 מ"ג בשבוע, מחולק ל-2 זריקות של 150 - כל 3.5 ימים
*שבוע אחרי תחילת הסייקל (ביום ה-8 שלו) - אני מתחיל לקחת פעם בשבוע 500IU של HCG = פרגניל = כוריגון.
מסיים לקחת את זה ביום ה-78 (7 ימים אחרי שהסייקל מסתיים). סה"כ זה יוצא 11 פעמים, או 5500IU במצטבר.
*מהיום ה-85 (שבועיים אחרי סיום הסייקל, ושבוע אחרי הסיום של ה-HCG) אני לוקח למשך חודש:
טמוקסיפן 20 מ"ג
כלומיד 100 מ"ג

שאלות נוספות:
1. ממליץ על ארימידקס או לטרוזול? (מנחש שתענה לי שמה שאני בכלל מצליח למצוא ו\או מה שיותר זול).
-מינונים?
-תדירות?
-לאורך כמה זמן לקחת? וממתי עד מתי?

2. אגב, לגבי ההערה שלך על כך שאולי לא כדאי להתעסק בכלל אם יש עבר של ג'ינו:
-אני רואה שלטרוזול (למשל), מוריד את האסטרוגן בגוף ב-98% 😃
-מדובר בג'ינו קל (נבדק רפואית), והוא נגרם בגיל ההתבגרות (אבל בהחלט לא פסאודו, אלא אמיתי). כנראה ההורמונים שלי השתוללו אז 😃 חבל שלא לקחתי SERM ;)

נערך לאחרונה:
על הכיפאק.

הנה הסיכום של הדברים:
*סה"כ הסייקל עצמו 10 שבועות = 70 ימים
*טסט. אננתט' למשך 10 שבועות, סה"כ 300 מ"ג בשבוע, מחולק ל-2 זריקות של 150 - כל 3.5 ימים
*שבוע אחרי תחילת הסייקל (ביום ה-8 שלו) - אני מתחיל לקחת פעם בשבוע 500IU של HCG = פרגניל = כוריגון.
מסיים לקחת את זה ביום ה-78 (7 ימים אחרי שהסייקל מסתיים). סה"כ זה יוצא 11 פעמים, או 5500IU במצטבר.
*מהיום ה-85 (שבועיים אחרי סיום הסייקל, ושבוע אחרי הסיום של ה-HCG) אני לוקח למשך חודש:
טמוקסיפן 20 מ"ג
כלומיד 100 מ"ג

שאלות נוספות:
1. ממליץ על ארימידקס או לטרוזול? (מנחש שתענה לי שמה שאני בכלל מצליח למצוא ו\או מה שיותר זול).
-מינונים?
-תדירות?
-לאורך כמה זמן לקחת? וממתי עד מתי?
ארימידקס ללא ספק. לטרוזול חזק מידי והוא די רעיל לכבד. מינונים 2.5 מג ביום. קח בחשבון לארימידקס לוקח בערך שבוע להגיע לרמות יציבות בדם.

2. אגב, לגבי ההערה שלך על כך שאולי לא כדאי להתעסק בכלל אם יש עבר של ג'ינו:
-אני רואה שלטרוזול (למשל), מוריד את האסטרוגן בגוף ב-98% 😃
-מדובר בג'ינו קל (נבדק רפואית), והוא נגרם בגיל ההתבגרות (אבל בהחלט לא פסאודו, אלא אמיתי). כנראה ההורמונים שלי השתוללו אז 😃 חבל שלא לקחתי SERM ;)
אני מציע לך לבצע מעקב בזמן הסייקל שלא יהיו לך בעיות. סך הכל הסייקל נראה בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
לגבי ג'ינו, אתה צודק ואני כמובן אשים לב לזה.. אבל איך אני אקבל אישור מרופא לבדיקות דם לרמת אסטרוגן?

עוד נקודה - לגבי הארימידקס - לא רשמת ממתי עד מתי לקחת את זה.. אשמח אם תתייחס לכך.

נערך לאחרונה:
אתה פשוט מבקש הפניה לבדיקות דם ומבקש שיבדקו לך את רמות האסטרוגן כי היה לך גיינו בעבר. ארמידקס אתה לוקח במהלך הסייקל.

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שהרופאה תסכים לזה, כי אם היא לא יודעת שאני בסייקל (והיא לא תדע) אז קשה לשכנע אותה שכך סתם באמצע החיים רמות האסטרוגן עולות אצלי..

והארימידקס יקר בטירוף, אני חייב לציין.. מדובר על בערך XXXXX. וואו!
(אסור לדבר על מחירים)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית