הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סוסטנון VS אננטט

מצב
השרשור נעול

SHEM TOV

משתמש מתחיל
124
0
נק' מוניטין:
-38
124
0
לעלייה גדולה יותר ומהירה יותר במסה ובשילוב עם דקה, ופרופיונאט לבעיטה הראשונה מי ייתן עלייה גדולה יותר?

מה ההבדל? אותו גברת בשינוי אדרת ההבדל היחיד הוא תזמון הזריקות, בסוטטנון תצטרך לתת כל יומיים זריקה בשביל לא להפסיד את האסתרים הקצרים שבו.
בא לך לתת 3 זריקות בשבוע תקח סוסטנון, לא בא לך על יותר מדי זריקות? לך על האנתת.
בגדול אין יתרון בין סוסטנון לאנתת, טסט זה טסט השאלה פה היא המינונים פר שבוע

• פותח/ת השרשור
טסט

אחי תודה שענית אבל אמרת פה שטות!
למרות ששתיהם טסטים אחרי 3-4 שבועות יהיו לך רמות שונות של טסט בדם.
ואופן פעולת ההתחלה שלהם תיהיה שונה אז אני שואל איזה מהם בכללי יותר יתאים לשילוב ומה בסוף יותר אפקטיבי..

אחי זה עובדה --- > אם תלך על סוסטנון אתה תצטרך להזריק כל יומיים כדי להפיק את המיטב מהבלנד
זה שתזריק פעמיים גם יניבו לך תוצאות אבל אני פשוט מסביר לך מבחינת דרך הפעולה של הסוסטנון איך זה הולך.
עצה שלי, אל תשבור ת'ראש תלך על אנתת הכי פשוט.
תריץ קצת חיפושים באינטרנט לגבי הסוסטנון ותראה ששטות אני לא אומר

• פותח/ת השרשור
טסט

תראה מה אני אומר אחי נניח שנתת 500 אננטט מול 500 סוס.
עכשיו עם האסטר הארוך כל שבוע יצטבר לך יותר טסט בדם. ובסוסטנון יש לך את האסטרים הארוכים והקצרים עכשיו השאלה עם בשניהם אתה מקבל אותו כמות של טסט טהור בלי האסטר. אם בשניהם אתה מקבל אותו כמות אחרי 4 שבועות אז הסוסטנון ייתן לך יותר תוצאות בגלל האסטרים הקצרים שלו.

אחי אם כל הכבוד זה התעסקות בקקה, קח אנתת!
סתם לידע כללי, כדי להגיע לרמות טסט יציבות עם הסוסטנון אתה צריך להזריק 2CC בשבוע חלקי 3 שזה אומר 0.7 CC כל יומיים אבל מי נכנס לקטנות בימינו???
אנתת ---- > זריקות קבועות --->רמות יציבות בדם-----> אין כאב ראש!

• פותח/ת השרשור
אנטט

אני צריך משו בסייקל שיתחיל לפעול מהר כי אני לא לוקח אוראלים ופרופ זה אסטר מאוד קצר. אולי אני יתחיל עם העמסה של אנטט שבועיים ראשונים ואז יירד לשאר הסייקל מה אתה אומר אחי? כאילו ככה 750 אנטט שבועיים ראשונים + 400 דקה. ואחר כך 500 אנטט+ 400 דקה. זה הסייקל הנורמלי השני שלי...

תראה הדרך היחידה שלך לתת קיק בהתחלה ללא אורליים יהיה רק אם תזריק טסט פרופ 100 מ"ג כל יומיים.
הבעיה שאתה רוצה להסתמך על הפרופ שנמצא כבר בסוסטנון אבל המינון שלו מצחיק כדי להתחיל לתת לך קיק.
עצה שלי תקנה ויאל של פרופ ותריץ אותו סולו בהתחלה בנוסף לאנתת
אני בכל אופן הייתי הולך על סטרואיד אוראלי בהתחלה כקיק לדעתי השילוב הכי טוב, אין על קיק של דיבול למשל.

שלוש אופציות

1. לבצע פרונט לואדינג של טסט אנטט בשבוע הראשון נניח אתה רוצה לתת 500 מג בשבוע אז בשבוע הראשון תן 1גרם ואז בשבוע השני כבר תגיע לרמה היציבה בדם (מבחינת המינון) אני לא אוהב את זה כי זה ספייק גבוהה מדי של אנדרוגנים.
2. לתת אנטט בשילוב עם פרופ (אופציה סבירה)
3. לתת אנטט או סוסטנון עם 50מג סוספנשיין שעה לפני האימון למשך חודש הסוספנשיין נותן תקיק לסייקל ולדעתי זה אחד הדברים הכי פוטנטיים שלקחתי....

• פותח/ת השרשור
כן אחי אני יודע את זה וזה שרציתי תסוס זה בגלל שיש בו גם קצר לא הסתמכתי על הכמות הקטנה ששם פשוט זה שילוב של קצרים וארוכים. עכשיו לגבי הפרופ זה מה שחשבתי עליו פשוט להזריק כל יומיים במאסה זה באסה רצינית. הבנתי שעושים גם העמסה בהתחלה ואז החומר מתחיל לפעול יותר מהר הדיבולים הם פצצה לעלייה במאסה אבל יש בהם חסרונות...

---------- התגובה התווספה ב 15:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:36 ----------

עדי אין עלייך אחי. 😉

עם אני עושה את האנטט עם הפרופ והדקה. אז זה שאני יזריק פעמיים בשבוע נגיד ראשון ורביעי לא יפגע כל כך בתוצאות של הפרופ? ולכמה זמן להריץ את הפרופ ביחד איתם?

ואיך המינונים לסייקל שני- אנטט 500 עם 200 פרופ להתחלה+ 400 דקה?

אם אין לך סוספנשיין ואתה רוצה פרופ אז תריץ אותו למשך חודש 150 מג בשבוע 0.5 מל שלוש פעמים בשבוע.
שאר החומרים סבבה

• פותח/ת השרשור
טסט

עדי ניראה לי שהאמפולות של הפרופ מגיעות 100 מ'יל לא? בגלל זה דיברתי על שתי זריקות.. וסוספניישן לא בעיה בשבילי להשיג פשוט כל יום להזריק זה באסה ולא בא לי על זה..

למה כל יום רק בימים של האימון. זה מה שאני עושה.להזריק כל יום זה רק עם אתה עושה סייקל רק של סוספנשיין אז כדי לשמור על רמות יציבות בדם אתה מזריק כל יום אבל אם אתה לוקח אסטר ארוך יותר אין צורך להזריק כל יום. אני לוקח רק בימים של האימון שעה לפני.. זה ה pre workout שלי. זין על ג'ק:fuck:
וכן אמפולות של פרופ זה 2CC
100מג או 50מג למל

• פותח/ת השרשור
טסט

כן אחי התכוונתי ללפני אימון לא כל יום התבלבלתי חח..
אז אני יקנה את האמפולות של הפרופ 50 מ'יל, למרות שראיתי רק 100
ואם זה לא יילך ניראה לי אני יריץ דיבול לחודש למרות שאני מעדיף שלא.
וג'ק וכל השטויות האלה הם עובדים טוב אבל רק לשבוע. אני אישית לקחתי כמה פעמים תסופר פאמפ מקס והייתי מרוצה הוא לא נתן מרץ כמו הג'ק אבל פאמפ ועלייה בכוח תמידי בלי עליות וירידות.

אחי האמפולות של הפרופ זה 2מל 100מג מה לא ברור?

• פותח/ת השרשור
''100מג או 50מג למל'' ??
אז איך אני עושה 150 בשבוע אם זה מגיע באמפולות של 100? להעביר לבקבוקון סטרילי?

• פותח/ת השרשור
הבנתי. תודה. לא ידעתי שמותר להעמיס במזרק ולהשאיר אותו ככה כמה ימים עדיף לשים אותו בקירור או שזה לא משנה?

שלוש אופציות

1. לבצע פרונט לואדינג של טסט אנטט בשבוע הראשון נניח אתה רוצה לתת 500 מג בשבוע אז בשבוע הראשון תן 1גרם ואז בשבוע השני כבר תגיע לרמה היציבה בדם (מבחינת המינון) אני לא אוהב את זה כי זה ספייק גבוהה מדי של אנדרוגנים.
2. לתת אנטט בשילוב עם פרופ (אופציה סבירה)
3. לתת אנטט או סוסטנון עם 50מג סוספנשיין שעה לפני האימון למשך חודש הסוספנשיין נותן תקיק לסייקל ולדעתי זה אחד הדברים הכי פוטנטיים שלקחתי....
איזה סספנשיין טוב אתה מכיר?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית