הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע להתחלת סייקל ראשון ושימוש בחומרים

bdaniel2

משתמש מתחיל
77
0
נק' מוניטין:
1
77
0
שלום, בתקופה האחרונה התחלתי להתעניין בכל הנוגע לשימוש בסטרואידים, חומרים וכדומה.
כרגע אני בתקופת חיטוב ורואה תוצאות מעולות לפי דעתי אני מעוניין להשאר בתהליך החיטוב בערך עוד חודשיים עד שאגיע ל9-10 אחוז שומן ולהתחיל תקופת מסה.
רציתי לדעת כאשר אני אתחיל את תקופת המסה ואתחיל לקחת סטרואידים המתאימים למסה אני אעלה רק במסת שריר ואשאר על 10 אחוז שומן ? או שגם אעלה באחוז שומן ?

לא ניתן לעלות במסת שריר ללא עליה במסת השומן. כמובן שעם תזונה נכונה ואינמונים נכונים ניתן לצמצם את העליה בשומן

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה תראה אני דיי גדול עכשיו רציתי לדעת אם אפשר גם לקחת סטרואידים במינונים נמוכים בכדאי שכן אגדל אך לא אהיה יותר מדי גדול ?

ומה קורה אם אני מפסיק באמצע הסייקל?
ועדי יש לך מייל? רציתי להתייעץ איתך במשהו.

נערך לאחרונה:
אני חייב לשאול שאלה בנוגע לשאלה שלך
האם אני יכול לקחת טסט 250 מ"ג ל12 שבועות ויראה תוצאות יפות בתנאי שלא עשיתי בחיים סייקל לפני?

• פותח/ת השרשור
לא סתם שאלתי גבר אני מתעניין ורוצה ללמוד ולדעת כמה שיותר לפני שאני מתחיל עם כל הדברים האלה

אל תחשוב שאם תעשה סייקל אחד פתאום תראה כמו מר אולימפיה, השינויים לא יהיו דרמטיים כמו שאתה חושב, בטח מסייקל ראשון טיפוסי של טסטוסטרון.
אתה צפוי לעלות משקל עד 10 קילו, חלק נכבד מזה יהיה נוזלים. לאחר סיום הסייקל כנראה שחלק מזה ירד, אם תשאר עם 3-5 קילו אחרי סייקל שיחקת אותה.

בכל אופן כך בחשבון שזה אף פעם לא נגמר בסייקל אחד, אם אתה מקבל את זה אולי שווה באמת להתחיל מסייקלים במינונים נמוכים, לראות איך זה משפיע ולהתקדם משם לאט לאט.

• פותח/ת השרשור
זהו שאני לא רוצה להראות כמו מר אולימפיה אני רוצה לראות יותר תוצאות ממה שאני יכול להשיג בלי סטרואידים בתקופת מסה.

אבל אתה מתעלם מ 80% מהעבודה. שזה תזונה ואימונים. ובתחום הזה של תזונה ואימונים אנשים חושבים שהם יודעים מה הם עושים למרות שאין להם מושג. בגדול עדיף להתחיל בסייקלים במינונים נמוכים ולראות איך דברים מתקדמים

• פותח/ת השרשור
אני כבר מתאמן מעל לשנתיים אני מבין באימונים ובתזונה.. אני כרגע בתוכנית חיטוב ויש לי תפריט תזונה ממאמן/תזונאי שאני מבצע את הכל על הקלוריה כנ"ל גם כשאני אתחיל בתוכנית מסה יהיה לי תפריט תזונה ותוכנית אימונים..

• פותח/ת השרשור
כרגע אני בתוכנית חיטוב :
ארוחה ראשונה:
3פרוסות לחם שיפון
1/2 גביע גבינה 3%
1 פלפל אדום
ארוחה שניה:
2יוגורט 0%
תפוח עץ
בננה
ארוחה שלישית:
סלט 5 ירקות
170 גרם חזה עוף לפני בישול
כוס אורז לבן מבושל
ארוחה רביעית:
2 פרוסות לחם שיפון
4 פרוסול פסטרמה דלת שומן
1 כף טחינה גולמית
ארוחה חמישית:
2 פרוסות לחם שיפון
1 ביצה קשה
1/2 גביע גבינה 3%
סלט 3 ירקות
1 כף שמן זית
ארוחה שישית:
1 כוס ברנפלקס
2 יוגורט 0%

כיום אני שוקל 78 קילו ו-11.5 אחוז שומן בתחילת התפריט שקלתי 85 ועמדתי על 16.6 אחוז שומן.
אני כבר חודשיים עם התפריט תזונה ואלה התוצאות.
תוכנית אימונים :
אני עושה אירובי (ריצה/אליפטי) 250~300 דקות בשבוע
4 פעמים בשבוע משקולות :
A-חזה, דו ראשי
B-ארבע ראשי, תאומים
C-גב, תלת ראשי
D-דלתא, דו ראשי ירכי

אני מעוניין לסיים את תקופת החיטוב בעוד חודשיים בערך כאשר אגיע ל10~9 אחוזי שומן
ואז אני מעוניין להתחיל תקופת מסה עם כל העניין של הסטרואידים . בגלל זה אני מתעניין כבר עכשיו ומעוניין לרכוש ידע בשביל לצמצם את הסיכוי לנזקים מהסייקל.
כאשר אני אתחיל את תקופת המסה איזה סטרואידים מומלץ לקחת ושלא אעלה ביותר מדי אחוזי שומן ?

נערך לאחרונה:
תפריט בסדר. (למה כל כך הרבה מוצרי חלב?) כדי לצמצם את העליה באחוזי השומן בסייקל על תהיה בפלוס קלורי גבוהה מידי. תקפיד על אירובי בעצימות נמוכה כ 2-3 בשבוע. מבחינת חומרים. אתה יכול לעשות מינון נמוך של טסט עם מסטרון או פרימו או ויני. שהם חומרים יבשים שלא הופכים לאסטרוגן בגוף. (עכשיו כולם יתחילו להשתגע עם הודעות כמו "ויני מסטרון ופרימו במסה???? אלה הם חומרים לחיטוב לא למסה") אז אני אקדים תרופה למכה ואני אגיד ש...מסה או חיטוב זה הכל פונקציה של תזונה. אם מישהו רוצה לעלות נקי וצמצם את העליה בשומן ונוזלים החומרים האלה הם בחירה לגיטימית ביותר...כמובן שהעליה במסה תהיה מתונה יותר מאשר שימוש בחומרים כמו דיבול או דקה שיותר מתאימים למטרה של עליה במסה.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי בשביל שאצליח לעלות במסה ואשמור על אחוז שומן נמוך של 10-12 אחוזי שומן הסייקל אמור להיות כזה:

1-12 טסטוסטרון אננתת 750 מ"ג לשבוע
פרימו/מסטרון/ויני
HCG - מספיק לקחת במשך חודש, בגלל שהטסטוסטרון נשאר פעיל במשך 10.5 ימים לאחר הזריקה האחרונה צריך להתחיל לקחת שבועיים לפני את הhcg נכון?
PCT - לקחת שבועיים לאחר הזריקה אחרונה צריך לקחת נולבדקס+כלומיד למשך חודש במינון של שבועיים ראשונים:
50 מ"ג כלומיד+40 מ"ג נולבדקס
שבועיים אחרונים:
25 מ"ג כלומיד+20 מ"ג נולבדקס
עד עכשיו אני צודק?

לפני מה שהבנתי שויני- זה סטרואיד מאוד רעיל ואינו מעלה במסת השריר, למרות היותו אנאבולי. אז לא הכי מומלץ לי להשתמש בו נכון?
פרימו -מעלה במסה נקיה, חומר יקר מאוד ואני צריך לפחות 400מ"ג לשבוע .
מסטרון-לא נראה לי הכי מתאים לי לפי מה שקראתי עליו.
למה שאני חותר זה שהכי מומלץ וכדאי לי זה לקחת פרימו בשביל לשמור על אחוזי שומן ואף לעלות במסה נקיה אני צודק?אם כן באיזה מינונים אני צריך לקחת ולכמה זמן את הפרימו?

בבקשה תתקן אותי אם אני טועה תודה רבה!
והאם יש לך דרך ליצירת קשר, פייסבוק,מייל שנוכל לדבר?

לפי מה שהבנתי בשביל שאצליח לעלות במסה ואשמור על אחוז שומן נמוך של 10-12 אחוזי שומן הסייקל אמור להיות כזה:

1-12 טסטוסטרון אננתת 750 מ"ג לשבוע
פרימו/מסטרון/ויני
HCG - מספיק לקחת במשך חודש, בגלל שהטסטוסטרון נשאר פעיל במשך 10.5 ימים לאחר הזריקה האחרונה צריך להתחיל לקחת שבועיים לפני את הhcg נכון?
PCT - לקחת שבועיים לאחר הזריקה אחרונה צריך לקחת נולבדקס+כלומיד למשך חודש במינון של שבועיים ראשונים:
50 מ"ג כלומיד+40 מ"ג נולבדקס
שבועיים אחרונים:
25 מ"ג כלומיד+20 מ"ג נולבדקס
עד עכשיו אני צודק?

לפני מה שהבנתי שויני- זה סטרואיד מאוד רעיל ואינו מעלה במסת השריר, למרות היותו אנאבולי. אז לא הכי מומלץ לי להשתמש בו נכון?
פרימו -מעלה במסה נקיה, חומר יקר מאוד ואני צריך לפחות 400מ"ג לשבוע .
מסטרון-לא נראה לי הכי מתאים לי לפי מה שקראתי עליו.
למה שאני חותר זה שהכי מומלץ וכדאי לי זה לקחת פרימו בשביל לשמור על אחוזי שומן ואף לעלות במסה נקיה אני צודק?אם כן באיזה מינונים אני צריך לקחת ולכמה זמן את הפרימו?

בבקשה תתקן אותי אם אני טועה תודה רבה!
והאם יש לך דרך ליצירת קשר, פייסבוק,מייל שנוכל לדבר?
ממש לא אחי...אני מציע לך לעבור פה על הפוסטים ונעוצים. יש לך פה הרבה הרבה שטויות שאמרו לך. גם מבחינת החומרים וגם מבחינת המינונים. וה PCT...אני מציע לך לחקור עוד אתה לא מוכן עדיין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית