הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חוות דעת | גיינר MHP UP YOUR MASS !!!

superbizho

משתמש מתחיל
71
10
נק' מוניטין:
10
71
10
שם: UP YOUR MASS
חברה: MHP
נתונים:
מנה = 4 סקופים (138ג) ערך = 510 קלוריות מעורבב במים או ~800 בחלב
במים :
שומנים : 11 גרם
חלבון : 46 גרם
פחממות : 56 גרם (מתוכם 1 גרם סוכר)
היה לי בטעם Fudge Brownie קופסה של 5LBS

טעם 5/10
======
היתי שותה על בסיס מים אך הטעם לא היה ממש טעים כך שהיתי מוסיף רבע סקופ של אבקת חלבון בטעם שוקולד (גספרי מיופיוזן) כדי לשפר את הטעם.

נוחות שימוש 8/10
==========
היתי מערבב קרוב לדקה בשייקר עדיין היו נשארים גושים קטנים.
שייקר שלי יכול לאכיל 0.8 ליטר מים, היתי ממלא חצי ליטר מים + 3 סקופים של גיינר +רבע סקופ של חלבון והיתה יוצאת תמיסה יחסית סמיכה.

איכות 9/10
=======
קראתי הרבה ביקורות ברשת שטענו שזה אחלה מוצר ואני דיי נוטה להסכים למרות מה שציינתי למעלה, בגדול היתי לוקח את האבקה ישר אחרי האימון והיתי נשאר שובע לכמה שעות טובות(בדקתי) אך היתי אוכל בכוח בכל מקרה שעה אחרי האימון.
היצרן טוען שגיינר עשוי מחומרים עם רמת סוכרים נמוכה ויחס פחממות\חלבון\שומנים של : 45/35/20 עוזרת לעלות במאסה ללא שומן מיותר.
בנוסף גיינר מכיל ויטמינים ומינראלים אחרים במינונים של 60-120% מצריכה יומית, דבר אשר מוסיף כמה נקודות לציון הכללי

זהו בגדול יצאתי בדיל סבבה ביחס מחיר למשקל שלו, היתי צורך אותו רק לאחר אימונים בשעות הערב (3-4 פעמים בשבוע), ועליתי 2 קילו , למראה העין לא העלתי אחוז שומן בגוף שזה פלוס גדול, ובנוסף משקלי עבודה עלו גם בשיעור של 5-10 קילו.

ציון סופי : 8 מתוך 10
===========
למרות שבחלק מהגיינרים אחרים יש יותר קלוריות במנה, או יחס שונה של פחממות וחלבון
למרות זאת לדעתי גיינר הזה עושה את העבודה שלו .
שורה התחתונה : היתי ממליץ על המוצר

האם יש אנשים שלקחו את הגיינר הזה?
אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למוצר

היצרן יכול לטעון מה שהוא רוצה, העלאה בשומן לא קשורה לגיינר שאתה שותה ולמערך הרכיבים בתוכו אלא למאזן הקלורי היומי שבו אתה נמצא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית