הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שלום אנשים! חדש בפורום.. שאלה בנוגע לחלב

• פותח/ת השרשור Senior
  • פורסם בתאריך

Senior

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם
אני חדש בפורום, נרשמתי לחד"כ לפני יומיים ואני כבר שבוע קורא מאמרים ופוסטים בפורומים
קודם כל אני רוצה להגיד שהאתר והפורום עזרו לי וללמוד המון ושברו לי לא מעט את מה שחשבתי שאני יודע על אימונים..

קצת על עצמי
גובה: 1.74
משקל: 65

החלטתי לאמץ את תוכנית האימונים SS כי כמו שאתם רואים אני שחיף 😃
המטרה היא לעלות 4-5 קילו בארבעה החודשים הקרובים
ממה שקראתי התוכנית דורשת אכילה מרובה ושתיית חלב בכמויות אדירות
במהלך השבוע האחרון נתקלתי בסרטון של רופאים ומומחים ומסבירים כמה חלב לא בריא ורציתי לשאול מה דעתכם בנושא..

לצערי אני לא יכול לפרסם קישורים תרשמו ביוטיוב "מישהו עדיין מאמין לפרסומות של שטראוס ותנובה?"

אין דרישה לחלב. אתה צריך להתאושש ועל כן לאכול הרבה. חלב הוא זול, מקפיץ אינסולין ועשיר בחלבון.
אם אין לך רגישות לחלב אין סיבה לאפליה.

באשר לעליהום על בריאות החלב.
המשווקים קדחו במוחות על הסגולות המיסטיות של החלב (וכמובן בהגזמה)
ואלה שמנגד קודחים במוחות על כוחות המאגיה השחורה של החלב (וכמובן הם זקוקים לטיפול)
האמת היא בדר"כ באמצע.

עם סייג אחד לגבי igh1 שמייחסים לסטרואידים שניתנים לפרות הנחלבות, באופן כללי אם יש בעיות עם החלב זה קשור לאופן בו מתייחסים ומגדלים את הפרות, אבל אתה נמצא בפורום פיתוח גוף וigh1 זה מתת שמיים.

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה על התשובה, אני אשתדל להגיע לרמת החלבון וכמות הקלוריות בלי שתייה מוגזמת של חלב

דיברתי עם הרבה זבלני שכל שחושבים שחלב הוא הרוצח הבא.
על זה שהוא גורם לחומציות אין ספק, וגם על זה שחלבון קזאין עושה בעיות.

אבל אם אין לך רגישות ללקטוז, כל השאר בולשיט ומבוסס על מחקרים אפידמיולוגיים שלא סגורים על עצמם.

בשורה התחתונה - חלב זה באמת לא להיט.

חלב זה סבבה, אבל זה קצת OVERRATED בעולם הכושר/פיתוח גוף.
אוקי, אז הוא זול. אבל היחס חלבון/קלוריה שלו לא משהו בכלל, וברוך השם לא חסר בו סוכר.
יש תחליפים טובים יותר אם אתה מחפש חלבון או לעלות במשקל.

אם אפשר לנצל את הנושא,
בגבינה צהובה יש את אותה כמות IGF1 כמו בחלב?
לא, אבל ה IGF1 שאתה מקבל מהתזונה לא חשוב. אין כמעט שום השפעה של IGF1 כשהוא לא מגיע בזריקה על גוף האדם (במינונים ריאלים).
לדעתי שתיית חלב מרובה יכולה להועיל רק לאנשים בתת משקל, אתה לא כזה (פותח האשכול) ולכן לא כדאי להגזים עם החלב. לעלות 4-5 קילו אפשר גם בחודשיים וסביר להניח שתעלה את זה בחודש הראשון (בגלל שתעלה גם נוזלים), לכן הייתי מכוון למטרה יותר ריאלית ורצינית מכך.

חלב זה סבבה, אבל זה קצת OVERRATED בעולם הכושר/פיתוח גוף.
אוקי, אז הוא זול. אבל היחס חלבון/קלוריה שלו לא משהו בכלל, וברוך השם לא חסר בו סוכר.
יש תחליפים טובים יותר אם אתה מחפש חלבון או לעלות במשקל.

זה זהב במאסה

זה זהב במאסה
באמת שאף פעם לא הבנתי את הטענה הזאת. אני במסה ויש לי בתפריט איזה 300 מ"ל בקושי, ולפעמים גם אותם אני מוריד אם ירדתי על איזה צלעות כבש או משהו ואני צריך לאזן :hoel
אתם לא יודעים לאכול תאמינו לי, בואו לקאסה דה ברזיל תראו איך מפרקים שולחן 🤪

חלב זה זבל (לעניות דעתי) ומה מקור כל כך טוב לחלב 3.2 ג חלבון ל100 מל זה מקור טוב לחלבון??? ממש לא להיט. חחח תאכלו גבינות.

באמת שאף פעם לא הבנתי את הטענה הזאת. אני במסה ויש לי בתפריט איזה 300 מ"ל בקושי, ולפעמים גם אותם אני מוריד אם ירדתי על איזה צלעות כבש או משהו ואני צריך לאזן :hoel

זה יחסית דיי זול לקלוריות ולחלבון
ליטר-5 שקל=30 גרם חלבון ו600 קל'
אם היה לי צלעות בבית ממזמן שהגוף שלי לאהיה יודע חלב 😃

אם אתה מזמין אני בא :hoel

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית