עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד עדי,לפני שימוש ב-gh רצוי לערוך בדיקה של תאים סרטניים? איזו בדיקה זו בדיוק ומה היא בודקת ?ליצן כי אין דבר כזה 9 יחידות בבקבוק או 8 או 10 או 12. של מי ה GH?
אולי זו טעות,אני אבדוק,אני יכול לאמר לך בלי שמות שמקום 3 בארץ לא זוכר בדיוק מתי אבל לא מזמן אמר לי את זה,ואני מניח שמשהו עומד מאחוריי דבריו..מה זה בדיקה לתאים סרטניים?
אם תענה, מובטח לך אי על שמך.
נו התחרויות שקלינה משתתף בהן..מקום 3 במה?
מבירור קצר שערכתי,רצוי לערוך בדיקות לגילויים להתפתחויות מסויימות בערמונית בכבד בכליות ומה שאפשר..אהה שכחתי שהם מתחרים בלמצוא סמנים לסרטן.
שמע אני רק מצטט אחרים,לא המצאתי פה כלום..בדיקות להתפתחות תאים ממאירים.ואיזה בדיקות אלה בדיוק?
שמע אני רק מצטט אחרים,לא המצאתי פה כלום..בדיקות להתפתחות תאים ממאירים.
---------- התגובה התווספה ב 22:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:47 ----------
לאחר שימוש ב-gh ,לא מבצעים מניפולציה כלשהי על מנת לחדש את ייצור ההורמון?
האם ייצור הורמון הגדילה חשוב ורלוונטי כמו ייצור טסט לדוגמא בכדי לשמר מסת שריר ולתפקודים אחרים..או שהוא פחות רלוונטי וחשוב?
אוקיי..ונניח אתה יוצא מושבת מהפרשת ההורמון אחרי סייקל..עד כמה זה אפקטיבי ועל מה זה משפיע..והאם המערכת מתאוששת בסופו של דבר..למיטב ידיעתי אין כאלה בדיקות עם היה אז היה ניתן לבדוק התפחות של סרטן ולהגיע לשיעורי מניעה כמעט מוחלטים. אז אני לא יודע מי אמר לך מה אבל לא הייתי ממהר לבלוע כל מה שאומרים לך.
המנגנון ששולט בדרך שבה מופרש הורמון הגדילה הוא סבוך מאוד (שלא כמו ציר ה HTPA שהוא יחסית פשוט) עדיין לא ידועים כל הגורמים ששולטים על הפרשת הורמון גדילה ואילו גורמים אחרים משפעים עליו. יחד עם זה עם יש לך גישה ל GHRP אתה יכול להשתמש בו לאחר סייקל של GH.
ליצן כי אין דבר כזה 9 יחידות בבקבוק או 8 או 10 או 12. של מי ה GH?
מחקירם על GHRP מראים שהוא מאוד אפקטיבי בגירוי הפרשת GHאוקיי..ונניח אתה יוצא מושבת מהפרשת ההורמון אחרי סייקל..עד כמה זה אפקטיבי ועל מה זה משפיע..והאם המערכת מתאוששת בסופו של דבר..
ואל דאגה אני שואל ומתעניין קצת בנושא דרך אחרים,אבל בסופו של דבר אני מסתמך על lbs ((
כל חברה זה משתנה. באחר החברה או על האריזה צריך להיות מצויין מה המינון של כל יחידה בין לאומיתסליחה על הבורות , אבל על הויאל לא כתוב הכמות בUNITS , אלא הכמות במיליגרם.
כמה שווה ל12 מיליגרם וכמה ל8 ?