הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על gh

• פותח/ת השרשור tinoka
  • פורסם בתאריך

tinoka

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
בס"ד

שלום אתמול קניתי GH רפואי אורגינל-זה יגיע לי 10 בקבוקונים כאלו שהסבירו לי שלתוכם אני צריך להזריק 3 CC מים,וכל יום להזריק לגוף 1 CC מתוך החומר,שזה בעצם 3 IU

עכשיו רציתי לקבל ממכם המלצות או לחדש לי דברים שאני לא יודע לגבי דרך הצריכה שלו

נראה לי ליצן חדש. מאוד מוזר שקנית GH רפואי ואתה לא יודע בכלל איך להשתמש. ניראה לי שבאת להסטלבט פה טיפה אבל אני אזרום איתך...של מי ה GH מי היצרן? כמה יחידות יש בבקבוק?

• פותח/ת השרשור
בס"ד

הביאו לי עשר בקבוקונים כאלה
השאלה שלי אם זה בסדר צריך להיות 10 בקבוקים או 12

מה זה בדיקה לתאים סרטניים?
אם תענה, מובטח לך אי על שמך.
אולי זו טעות,אני אבדוק,אני יכול לאמר לך בלי שמות שמקום 3 בארץ לא זוכר בדיוק מתי אבל לא מזמן אמר לי את זה,ואני מניח שמשהו עומד מאחוריי דבריו..

ואיזה בדיקות אלה בדיוק?
שמע אני רק מצטט אחרים,לא המצאתי פה כלום..בדיקות להתפתחות תאים ממאירים.

---------- התגובה התווספה ב 22:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:47 ----------

לאחר שימוש ב-gh ,לא מבצעים מניפולציה כלשהי על מנת לחדש את ייצור ההורמון?
האם ייצור הורמון הגדילה חשוב ורלוונטי כמו ייצור טסט לדוגמא בכדי לשמר מסת שריר ולתפקודים אחרים..או שהוא פחות רלוונטי וחשוב?

שמע אני רק מצטט אחרים,לא המצאתי פה כלום..בדיקות להתפתחות תאים ממאירים.

---------- התגובה התווספה ב 22:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:47 ----------

לאחר שימוש ב-gh ,לא מבצעים מניפולציה כלשהי על מנת לחדש את ייצור ההורמון?
האם ייצור הורמון הגדילה חשוב ורלוונטי כמו ייצור טסט לדוגמא בכדי לשמר מסת שריר ולתפקודים אחרים..או שהוא פחות רלוונטי וחשוב?

למיטב ידיעתי אין כאלה בדיקות עם היה אז היה ניתן לבדוק התפחות של סרטן ולהגיע לשיעורי מניעה כמעט מוחלטים. אז אני לא יודע מי אמר לך מה אבל לא הייתי ממהר לבלוע כל מה שאומרים לך.

המנגנון ששולט בדרך שבה מופרש הורמון הגדילה הוא סבוך מאוד (שלא כמו ציר ה HTPA שהוא יחסית פשוט) עדיין לא ידועים כל הגורמים ששולטים על הפרשת הורמון גדילה ואילו גורמים אחרים משפעים עליו. יחד עם זה עם יש לך גישה ל GHRP אתה יכול להשתמש בו לאחר סייקל של GH.

למיטב ידיעתי אין כאלה בדיקות עם היה אז היה ניתן לבדוק התפחות של סרטן ולהגיע לשיעורי מניעה כמעט מוחלטים. אז אני לא יודע מי אמר לך מה אבל לא הייתי ממהר לבלוע כל מה שאומרים לך.

המנגנון ששולט בדרך שבה מופרש הורמון הגדילה הוא סבוך מאוד (שלא כמו ציר ה HTPA שהוא יחסית פשוט) עדיין לא ידועים כל הגורמים ששולטים על הפרשת הורמון גדילה ואילו גורמים אחרים משפעים עליו. יחד עם זה עם יש לך גישה ל GHRP אתה יכול להשתמש בו לאחר סייקל של GH.
אוקיי..ונניח אתה יוצא מושבת מהפרשת ההורמון אחרי סייקל..עד כמה זה אפקטיבי ועל מה זה משפיע..והאם המערכת מתאוששת בסופו של דבר..

ואל דאגה אני שואל ומתעניין קצת בנושא דרך אחרים,אבל בסופו של דבר אני מסתמך על lbs ((

נערך לאחרונה:
אוקיי..ונניח אתה יוצא מושבת מהפרשת ההורמון אחרי סייקל..עד כמה זה אפקטיבי ועל מה זה משפיע..והאם המערכת מתאוששת בסופו של דבר..

ואל דאגה אני שואל ומתעניין קצת בנושא דרך אחרים,אבל בסופו של דבר אני מסתמך על lbs ((
מחקירם על GHRP מראים שהוא מאוד אפקטיבי בגירוי הפרשת GH
סליחה על הבורות , אבל על הויאל לא כתוב הכמות בUNITS , אלא הכמות במיליגרם.
כמה שווה ל12 מיליגרם וכמה ל8 ?
כל חברה זה משתנה. באחר החברה או על האריזה צריך להיות מצויין מה המינון של כל יחידה בין לאומית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית