הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

400,000 כרטיסי אשראי של ישראלים נחשפו ע"י האקרים סעודים

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
כלום, אתה מבוטח. במקרה שאתה מזהה עסקה בהונאה יש לך 30 יום להודיע לחברת האשראי.

• פותח/ת השרשור
כמה נכונה השמועה (שנשמעת מטומטמת) שאסור לפתוח את הקובץ במחשב?

אם לא קיבלתי את המכתב החודשי בדואר,
איך אני יכול לבדוק?
תיכנס לאתר ויזה/ישרכרט ותבדוק חיובים. חיובים במטבע חוץ יורדים אגב כשהם נכנסים, בלי קשר לחיוב החודשי, אלא אם הסדרת את זה עם חברת האשראי (ואז אתה משלם ריבית על הזמן שעובר).

אני אישית הודתי את הקובץ ופתחתי אותו... לא יודע לא קרה שום דבר
מצד שני אלה האקרים שיודעים דבר או שניים ככה שיש מצב שהאנטי וירוס לא גילה שום דבר
;maeq

בכל מקרה יש שם קובץ קריאה שיש שם אולי איזה 100+ אנשים ולא מאות אלפי
ויש שם עוד קבצים שלא פתחתי אותם ואני לא יודע מה אמורים לעשות איתם.

אל תסמכו על ישומוני הפלאש בסגנון "הכנס שם או מספר כרטיס ובדוק אם פרטיך נגנבו".
במאקו - בכל מקרה התשובה היא לא (מה אתה אומר משה, קונספירציה? הוראה מגבוה שנועדה להרגיע את הציבור?).
באתרים אחרים - סתם מנסים להשיג את מס' כרטיס האשראי שלכם.

לאתר one דיווחו כבר הרבה פעמים על פריצות אבטחה באתר ואפשרות לחשיפתם תמורת תשלום. כמובן (כמו ברוב המקרים) הם מאיימים בתביעה ולא מתקנים כלום.
ויש לי את הרשימה(המקורית), אם מישהו צריך לבדוק משהו.

אני צריך את הרשימה, המספר של אחד מההורים שלי מופיע אבל הכל מפורסם בלי 4 ספרות אחרונות אז אי אפשר לדעת...

כנראה שעדיף לא לרכוש כלום מהארץ אם אין אבטחה נורמאלית או פאייפאל

זה לא קשור לאפשר לא אפשר
יש יותר סיכוי שימצא אותך במאגרי מידע של אתרים ישראלים מאשר במאגרי מידע של פאיפאל

כן, כי אף אתר בחו"ל מעולם לא נפרץ.
רמת אבטחת האתרים בישראל היא ברצפה. זה הגיע כבר למצב כזה חמור שכל ילד שלמד SQL INJECTION ברמה של ילד בן 4 יכול לשלוף מזהות של כרטיסי אשראי מתוך טבלה.
הבעיה כמובן היא שאין מודעות ובעלי אתרים פשוט מזלזלים ב"כובעים הלבנים". לדוגמא אני זוכר שפעם דיווחתי לנוגה תקשורת על פריצות ממש מחפירות באתר שלהם וכל מה שקיבלתי בחזרה היה איום לתביעה.

כל דבר אפשר לפרוץ .. ובקשר לקובץ הזה הוא בהחלט יכול לעשות משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית