הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות תפקיד לצהל

mrplofer

משתמש מתחיל
168
2
נק' מוניטין:
-73
168
2
אני ישמח לדעת איך הסדדרתם באימונים אישיים ובאוכל בצבא ?
בעיקרון אני מעניין לעשות השהו מיקצוע (שיהיה לי מיקצוע זמני באזרחות אחרי הצבא) אבל השהו מיקצוע שאני יוכל לחזור הביתה ולהתאמן לפחות יומיים בשבוע, יש לכם עצות לתפקידים (שעשיתם או ששמעתם עלוי)?

מראש תודה

אני ג'ובניק וזה לא מונע ממני להתאמן. קם כל יום קצת מוקדם יותר, מכין לעצמי סנדוויצ'ים, טוסטים, לוקח אבקה, פירות, ירקות וכו'.

נראה לי הכל תלוי איפה תשרת ומה יהיו התנאי שירות שלך שם מבחינת יציאות הביתה ומה יכלול הבסיס. יש בסיסים עם חדרי כושר. אם תחזור כל יום הביתה בטח יהיה לך זמן בערב להתאמן.

באופן אישי, הייתי בקרבי כך שלא יצא לי להתאמן בצורה כזאת בצבא. אך עשינו אימונים אחרים, והמון מהם!

תפקיד בצה"ל לא מחפשים לפי האפשרויות לחזור הביתה ולהתאמן, זה דפוק לגמרי.

אני עובד משמרות טוחן 1 ל3 ואני עושה SS לכל דבר (מביא אוכל מהבית).

לוחם במוד"ש
כרגע אני במוצב עם מספר חברה מ8200 ויש להם יופי של גב. יש שם חדר כושר מעולה ומוט אולימפי. מתאמן יומיים כן יומיים לא ויוצא למערבים כל יום. תזונה ושינה קצת בעייתית אבל הצלחתי לעלות יפה במשקלים וגדלתי די יפה (הייתי מתאמן גם לפני הצבא). אני משלב אימוני כוח עם וריאציות כי אין לי סקוואט ויכולת לעלות משקלים כל אימון \ שבוע (יוצא שאני לא אהיה זמין לחדר כושר מספר ימיים תלוי במצב הגזרה במצרים, אני מטייל שם בכל האזור ולכן זה לפעמים גוזל לי אימונים ותיכנונים.)

בתור לוחם כן אפשר להסתדר, במיוחד בתור חי"ר, שם יש לך ~שעה שעתיים חופשיות תמיד בשבוע.

• פותח/ת השרשור
לוחם אני לא יכול להיות אין לי פרופיל מתאים(אסמה)....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית