הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסרת שיער

• פותח/ת השרשור גבר
  • פורסם בתאריך

גבר

משתמש מתחיל
86
1
נק' מוניטין:
51
86
1
טוב כבר די מזמן החלטתי שאני רוצה להוריד שיער בגוף, לפחות בחלק העליון. אני בן 18 ולצערי די שעיר ואני חושב שכבר צמחו לי בכול האזורים שאמורים לצמוח לי, בקיצור חשבתי על המכשיר החדש הזה ME, למישהו יצא להשתמש בזה, או יש איזה ידע על זה? או שאולי אתם ממליצים לי לעשות לייזר רגיל? והאם הגיל שלי זה זמן טוב להתחיל את זה?

לייזר זה בזבוז כסף. הם מכסתחים את עצמם בכך שהם מספרים לך: "רק 80% מהשיער ירד". זה אולי (ואולי גם לא) נכון, אבל השורה התחתונה היא שגם אחרי שתסיים כמה טיפולים שלא יהיו, עדיין תצטרך להתיידד עם שעווה. אז עדיף כבר להתחיל עם שעווה, ולחסוך את הכסף.

ליזר לא תמיד מוריד את כל השיער, ואתה עדיין בגיל צעיר בשביל מבשביל להוריד שיער בליזר. יגידו לך את זה בקליניקה שהשיער עדיין צומח ויכול להיות שהטיפולים לא יהיו יעילים.
או שתכיר בעובדה שאתה שעיר, או שתקצץ עם מכונה (שמוריד דרסטית את הדומיננטיות של השיער בגוף.
הכל מניסיון ד"א

אני עושה לייזר, וזה לא יוריד לך את השיער לצמיתות רק ידלל אותו
אני מרוצה דווקא.. רק אחרי חודש מתחילים לצמוח עניינים וגם אז מורידים ולוקח לזה זמן.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על העזרה, תאמת שחשבתי להשתמש במכונה שמיועדת לדברים האלה, זה מקצץ ממש חלק?
וHallucinogeN, מספיק השיער בפנים שלי ויש לי יותר מכול אחד פה בפורום ממה שיש לו על הגוף, וזה לא כזה בעיה...
ועכשיו ברצינות, זה כמות שהיא כבר לא אסטטית אז סתם להשאיר את זה ולא לאהוב את זה, זה סתם להישאר אדיש.

יש לי חבר שעושה\עשה לייזר
למען האמת אני זוכר שהטיפול (אני חושב שהוא סיים עם זה כבר) היה די ארוך.
יש מצב ששנה או משהו כזה.
הוא היה חוזר גם עם מלא כוויות.

בכל מקרה, זה רק מדלל, זה לא יעשה אותך שלומי סרנגה.

תודה לכולם על העזרה, תאמת שחשבתי להשתמש במכונה שמיועדת לדברים האלה, זה מקצץ ממש חלק?
וHallucinogeN, מספיק השיער בפנים שלי ויש לי יותר מכול אחד פה בפורום ממה שיש לו על הגוף, וזה לא כזה בעיה...
ועכשיו ברצינות, זה כמות שהיא כבר לא אסטטית אז סתם להשאיר את זה ולא לאהוב את זה, זה סתם להישאר אדיש.

יש לי גם המון שיער, המון. אני שם כסף שיש לי יותר ממך. זה הזוי לומר את האמת.
זה הפריע לי מאוד כשהייתי ביסודי וכולם היו חלקים, אבל עכשיו אין לי בעיה עם זה (19) ואני דווקא אוהב את זה. אני מקצץ אם המכונה האומנם כי אין לי ברירה (השיערות ארוכות ונהיה לי פשוט יער). אל תחשוב על ליזר, לפחות לא כרגע.

• פותח/ת השרשור
באמת יכול להיות שזה יראה יותר טוב אם אני אקצץ את זה, מקסימום לא נאהב נוריד עד הסוף, טוב תודה על העזרה אני באמת אחכה עם הלייזר בנתיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית