הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיער

tryingsohard2

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
אני מאבד את השיער שלי בן 25 הכל היה טוב ובסדר ועכשיו כל פעם שאני מעביר את היד בשיער יוצא לי מלא מלא שיערות וגם במקלחת ועל הכרית בשינה מה עלי לעשות ? גם אני מרגיש שהשיער לא צומח פתאום לא מתארח נשאר אותו דבר חצי שנה שבזמן אחר הייתי כבר אמור להסתפר 3 פעמים יש לכם טיפים לצמחיה מהירה של שיער או דברים כמדומה ? טנקס

קודם כל לך אצל רופא, תבדוק הורמונים וויטמינים, לעתים יש חסר תזונתי או סטיה הורמונלית שגורמת לכך

אחרי שאתה מטפל בקטע הזה אתה יכול לחשוב על תוספים

ועצה שאני נותן לבעיות שכאלה היא, אם תבדוק בגוגל על שיער

שיער הוא סיב עשוי חלבון, הצומח מזקיק המצוי בשכבת הדרמיס דרך שכבת האפידרמיס שבעור. השיער מצוי בבעלי חיים ממחלקת היונקים בלבד. אמנם גם בבעלי חיים ממחלקות אחרות מצויות רקמות דמויות שיער על הגפיים, אולם הן אינן שיער. השיער עשוי בעיקר מקרטין שהוא סוג של חלבון, ממספר מינרלים, וויטמינים כגון ויטמין A ומספר ויטמינים מקבוצת B.

אזי אפשר להסיק ששיער צריך חלבון מינרלים וויטמינים A וB
תדאג להרבה חלבון בתזונה, צריכת נוזלים מספקת, איזה מולטי ויטמין או לאכול דברים שיש בהם את הנל ופתרת כבר חצי מהבעיה

כמובן להימנע מסטרס ולחיות אורח חיים רגוע גם עוזר ביותר

בהנחה ואתה בן אדם בריא פיזית ונפשית, אין שום דבר שאתה יכול לעשות כדי למנוע את זה.
אם יש לך התקרחות הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה להתפלל שהשיער יחזיק כמה שיותר זמן.
אפשר לנסות למרוח מינוקסידיל שזה הוכח מחקרית שזה עוזר, אבל לא לכולם זה עובד, וצריך לשים כל יום פעמיים ביום כל החיים.
או שאפשר לקחת כדורי פרופוסיה שזה חוסם את הורמון הDHT, שגורם להתקרחות, אבל עלול לפגוע במיניות.
זה שני הדברים היחידים שיכולים לעזור נגד התקרחות.
ויש כמובן אפשרות להשתלה.
חוץ מזה, הנשירה עוצרת לבד, כשמגיעה לרצפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית