ייעוץ טונה - כספית

• פותח/ת השרשור dor_dru
  • פורסם בתאריך

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
התחלתי עבודה חדשה ויוצא לי לאכול קופסא טונה בצהריים וקופסא טונה בלילה.
כלומר אני אוכל בשבוע 11 קופסאות טונה.
הדבר תקין מבחינה בריאותית, יש סכנה מכספית?

נערך לאחרונה:
איך אתה יכול לאכול את הדבר המגעיל הזה 11 פעמים בשבוע?
לפי מה שאני יודע הכמויות כספית בטונה זניחות ולא יכולות באמת לפגוע בך בריאותית, אבל הייתי מקצץ בזה בכל מקרה, גם מבחינת טעם וגם כדי להיות בטוח. 😃

חזה עוף, אבקת חלבון, פסטרמה דלת שומן, חלבון ביצה, דג סלמון (יותר קלוריות אבל גם מקור טוב לשומן), קוטג' 3% או 1%

מה קורה במצב כבר שכל הדברים שציינת נמצאים אצלי בתפריט ויש לי תפריט חיטוב שאני מוגבל בהרבה מובנים ?
התשובה-מוסיפים טונה

באבקת חלבון, פסטרמה דלת שומן, חלבון ביצה אין פחממות ?

לא, באבקות חלבון לפעמים יש אבל משהו זניח ביותר בין 2-3 גרם.

---------- התגובה התווספה ב 19:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:43 ----------

מה קורה במצב כבר שכל הדברים שציינת נמצאים אצלי בתפריט ויש לי תפריט חיטוב שאני מוגבל בהרבה מובנים ?
התשובה-מוסיפים טונה

תאכל לבריאות, לא אמרתי שזה רע, אבל אישית אני לא יכול לסבול את הטעם של זה ומעדיף להגיע וערכים מדברים אחרים.

כן, יש כאלה שנמנעים מהטעם..אני אישית גם לא סובל טעם של טונה במים ועוד כשאין אפשרות כמו אצלי כרגע בגלל שזה חיטוב להוסיף איזה מיונז או רוטב.זה ממש מגעיל,אבל בערב זה די אחלה ומשביע קופסה אחת.

כן, יש כאלה שנמנעים מהטעם..אני אישית גם לא סובל טעם של טונה במים ועוד כשאין אפשרות כמו אצלי כרגע בגלל שזה חיטוב להוסיף איזה מיונז או רוטב.זה ממש מגעיל,אבל בערב זה די אחלה ומשביע קופסה אחת.

אם אתה על דל פחמימה אתה יכול לאכול גם ביצים שלמות, בייקון, קבנוס, בשר טחון ועוד שלל בשרים שמנים וטעימים.

יש סוגים של דגי טונה. הבהירה תמצא בשימורים. והאדומה לרב בסטייקים\סושי.

באשר לכספית, אני לא יודע אם יש תשובה חד משמעית בנושא.
אבל זה לא מה שימנע ממני להעמיס טונות... :hoel

קח טונה רק ללילה ואת ארוחת הצהריים תעשה מחזה עוף למשל או פשטידה (ביצים אפונה וגזר עם אפשרות לגבינה לבנה בפנים)
לא צריך להיות כזה קטוג'ני זה מוגזם בשביל המטרה

לא חסר מקורות חלבון למה פעמיים ביום טונה? למרות שבכל מקור חלבון אני יכול להביא לך משו בעייתי לא פחות מהכספית שבטונה. תגוון במקורות החלבון הכי טעים והכי פחות מזיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית