הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזו סיבה יש לאכול טונה ולא סרדינים?

Soviet Onion

משתמש מתחיל
76
1
נק' מוניטין:
-6
76
1
קיבלתי את הרושם שסרדינים עדיפים על פני טונה מכל הבחינות – פחות כספית, יותר אומגה 3, יותר סידן... ועדיין טונה לדעתי הרבה יותר פופולרי בתפריטים, וכמקור חלבון יש יותר המלצות עליו מאשר על סרדינים.

אני מפספס משהו?

אין שום סיבה, זה סתם עניין של נוחות, ורוב האנשים קצת חרדים מלאכול דג שלם, זה הכל

סרדינים לרוב משאיר אפטרטייסט יותר רע ויותר מגעיל במרקם ובטעם(למרות שההבדל לא גדול)
משהו בך מאוד מוזר אם אתה מרגיש בסדר עם לאכול סרדינים
קצת צבוע סרדינים כן וטונה לא אתה לא חושב? גם אתה לא אוכל את הראש של הדגיגון

תערבב סרדינים עם "אס" שזה הרינג עם רוטב עגבניות, אתה עף.
שניהם לא מריחים וואו, אבל זה טעים.

באמת שעדיף סרדינים, מנית את כל הסיבות לכך. זה קצת יותר יקר פר 100 גרם אבל אתה מקבל הרבה יותר גם ככה.

לטונה וסרדינים יש אותו טעם, אני אפילו מעדיף סרדינים כי המרקם שלהם קצת פחות chewy מטונה. מבחינה בריאותית בסרדינים יש יותר אומגה 3 מבטונה ואין בהם כספית בניגוד לטונה אז כן יש הבדל.
אני אישית לא אוכל סרדינים או טונה ככה סתם, אני באופן אישי זורק 2 קופסאות סרדינים לתוך קינואה מבושלת עם ירקות קצוצים (עגבניה בצל כוסברה תרד פלפל חריף) ושמן זית מלח לימון וזה פשוט מעדן וגם כמעט ולא מרגישים את הטעם של הסרדינים שיכול להיות קצת כבד אם אוכלים אותם נקי.

• פותח/ת השרשור
אין שום סיבה, זה סתם עניין של נוחות, ורוב האנשים קצת חרדים מלאכול דג שלם, זה הכל

שמע סרדינים זה מזעזע בטעם שלו

משהו בך מאוד מוזר אם אתה מרגיש בסדר עם לאכול סרדינים
אני אוכל קופסת סרדינים פעם ביומיים~3 ימים (משלב את זה עם טונה) ואין לי שום בעיה עם זה. אוותר על טונה ואתחיל לאכול רק סרדינים אם זה עדיף מבחינה בריאותית. השאלה היא אם זה אכן המצב.

אני אוכל קופסת סרדינים פעם ביומיים~3 ימים (משלב את זה עם טונה) ואין לי שום בעיה עם זה. אוותר על טונה ואתחיל לאכול רק סרדינים אם זה עדיף מבחינה בריאותית. השאלה היא אם זה אכן המצב.

ברור שזה יותר בריא. 2 פחיות סרדינים ביום יביאו אותך לכמות סידן ואומגה 3 די גבוהות בניגוד לטונה.

• פותח/ת השרשור
ברור שזה יותר בריא. 2 פחיות סרדינים ביום יביאו אותך לכמות סידן ואומגה 3 די גבוהות בניגוד לטונה.
יש סידן ואומגה 3 גם כשלא רשום את זה בסימון התזונתי נכון? כי אני רואה שעל חלק מהקופסאות זה רשום ובחלק זה לא מופיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית