הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני קרוספיט מותאמים לצורך עלייה במסה.

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
יש בקרבתי מועדון קרוספיט (קרוספיט ירושלים, באצטדיון טדי)
הרצון שלי לעבור לשם נובע בעיקר משתי סיבות:
1. בתור חייל אני יכול לקבל שם מחיר הרבה יותר טוב מאשר אני מקבל בחדר כושר שאני מתאמן בוא כרגע, והציוד שם מספיק ביותר למתרות שלי.
2. בנוסף אני גם מתעניין באימוני הקרוספיט עצמם לצורך שיפור הכושר הכללי (בגלל היותי פדלעה מבחינה אירובית)

האם תוכנית עם יותר דגש על כוח תוכל לתת לי עלייה במסה ?
אני חשבתי על לעשות SS או ליניארית או FBW (של מורכבים בתווך של 5-8 חזרות) 3 פעמיים בשבוע עם יום מנוחה בינהם כמובן, ולאחר אימון הכוח לעשות את החלק של האירובי בקרוספיט אבל עם פחות סטים מאשר כולם עושים בשביל לחסוך בהוצאת קלוריות. כמובן שתזונה ושינה תיהיה בהתאם.

נכון זה ניראה אולי כמו פשוט לעשות אימון כוח ואחריו אירובי, אבל זה לא לעשות הליכון דפוק, אלה לעשות תרגילים מגוונים וטובים, עם אנשים עם מאמן שיודע מה נותן לך...

(מבחינת אימונים עשיתי 3 חודש FBW, לאחר מכן 3 חודש SS, וכרגע 4 חודש בחיטוב מקווה לסיים בקרוב)

אתה תעלה במסה אם תתאמן כמו שצריך ותגבה את זה באוכל ובשינה.

אתה יכול לגדול משילוב כזה; מן הסתם, הקצב יהיה אטי יותר.

אני חושב שתהנה להתאמן שם, יש שם חבר'ה טובים.

• פותח/ת השרשור
אוקי.
אז איזה תוכנית באמת כדאי לי לעשות בהתחשב ברמה שלי, אחת התוכניות שצינתי, או אולי אימון כוח טיפוסי של קרוספיט ?

ולמה שהקצב יהיה איטי יותר, מי באמת אמר שאירובי פוגע בהיפרטרופיה אם אוכלים מספיק ?

ראשית, אני לא יודע מה הרמה שלך. זה שציינת שעשית תוכניות כאלו ואחרות במשך פרקי זמן כלשהם לא מעיד על רמתך.

אתה תתקדם לאט יותר, מכיוון שקשה יותר להתקדם ב- SS בקצב ה"סטנדרטי" אם לא מאפשרים לגוף לנוח, אם כי אני מניח שלצעירים יהיה קל יותר.

אני מציע שתיצור קשר עם ג'וש (הבעלים של המקום), תסביר לו מה המטרות שלך והוא יבנה לך תוכנית.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה אני אדבר איתו.

ואם מה שצינתי לא מעיד על הרמה אז מה כן מעיד ?

משקלים מעידים יותר על רמה.

• פותח/ת השרשור
כנראה לא סיימתי את ה SS מבחינת מיצוי התוכנית, המשקלים בסוף המסה היו:
סקוואט 110
דדליפט 115
בנץ 82.5
פרס 52.5
חתירה 73.5
(לחמישיות)

Back
למעלה תחתית