הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבי או עתודה?

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מה אם ממר"ם? יחידה מצוינת
אם ניסית כבר נסה להגיש ערעור לעוד פעם
מקבלים

כבר אין את היחידה הזאת, יש משהו אחר במקומה לפי מה שהבנתי..ובכל מקרה לא התקבלתי לגאמ"א שזאת רמה נמוכה יותר אז אין לי סיכוי כבר.
לא אכפת לי לעשות קרבי אבל אני לא רוצה משהו בראבק,אני מעדיף לעשות משהו שקט מאחורה(מודיעין שדה לדוגמא או משהו בסגנון).

כבר אין את היחידה הזאת, יש משהו אחר במקומה לפי מה שהבנתי..ובכל מקרה לא התקבלתי לגאמ"א שזאת רמה נמוכה יותר אז אין לי סיכוי כבר.
לא אכפת לי לעשות קרבי אבל אני לא רוצה משהו בראבק,אני מעדיף לעשות משהו שקט מאחורה(מודיעין שדה לדוגמא או משהו בסגנון).
חח בטח שיש את ממר"ם אל תהיה פעור. כל שבוע יש בעיה ב-Exchange Address באווטלוק ומסנג'רים אותם לתקן את זה.

אני מכיר שלושה חברים שהתגייסו לממר"ם לפני כחצי שנה

מה הקשר? בסמ"ח זה בית ספר למחשבים, והוא מכשיר את כל מקצועות המחשב. ממר"ם זאת יחידת תוכניתנים, והיא חיה ובועטת.
וואו. תודה שלימדת אותי.
אף אחד לא יכול להגיע ישירות לממר"ם כי ממר"ם לא עושים קורסי יסוד אז הוא לא יכול לכוון ישירות לממר"ם, קפיש? אם הוא רוצה מקצוע טכנולוגי שיכוון לבסמ"ח.

אני בעתודה אקדמאית,עוד שנה מסיים את הלימודים ואני אומר לך אל תלך לעתודה !!!!

עתודה-לימודים על חשבון הצבא + שנתיים לפחות עבודה בטוחה במקצוע שלך בקבע... שווה מחשבה. בקשר ליחידות שציינת, זה מאוד תלוי באופי שלך ובשאיפות האישיות שלך... שיריון- פלס"ר7, יחידה מצויינת עם מורשת ארוכה. הנדסה קרבית- מקבלים הכשרת חירניק+הכשרה תלויית יחידה, לאהוב פיצוצים ולתת עבודה בלי לצפות למי יודע מה הכרה מאנשים מבחוץ (חוץ מיהלום). ימ"ס יכול להתאים לך אם אתה טיפוס שממש אוהב קרב מגע... עיקר הגאווה היא בחי"ר, גבעתי גולני נח"ל צנחנים, בעיקר ביחידות המיוחדות... אם אתה חושב קדימה אז שירות רגיל בשום יחידה פה לא תשפיע ישירות על העתיד המקצועי שלך מלבד יחידות עלית לעבודות ביטחון.

אם קיבלת הכשרה מקצועית שאתה אוהב מהבית ספר אז תמשיך איתה... אם לא.. תבדוק ותפעל לכיוון מה שמושך אותך מבחינת מורשת, אתגר אישי, תחומי עניין ויכולות.

גאמא זאת רמה הרבה יותר גבוה מממרם

שמע אחי,אם אתה לא מורעל מי יודע על קרבי....לא יודע עד כמה שתגיע למקום קרבי יהיה לך כוח להכשרה,כי זה הרבה חרא,בתור מישהו שעובר את זה עכשיו,ו.....וואלה סך הכל זאת החלטה שלך,תשקול טוב,תעשה חסרונות מול יתרונות ותחליט,אל תתברבר עם זה יותר מידיי.

קרבי זה לא דבר גרוע, לפחות כזה לא חי"ר שאז אתה רוב הזמן טוחן שמירות.
תמיד יש מסלול ארוך וחופר, אחר כך טחינת צעירות בגדודים, אבל אחרי שנה וקצת אתה חי טוב.

אם אתה חותר לת"ש, מוד"ש זה ת"ש סיירת בגדודים ונ"מ (הגנ"א) זה שכונה (הנ"ל מתייחס לתקופה שאחרי טחינת צעירות).

בסופו של דבר, כמעט כל תפקיד שהוא לא קרבי נמאס מהר ומשעמם רצח.

גאמא, כפי שכבר נאמר פה- היא מסגרת כמה וכמה רמות מעל ממרם.
כדי להתקבל לשם אתה צריך לעבור המון מבחנים ורעיונות. כדי להגיע לממרם כל מה שאתה צריך זה להיות בעל פרופיל 64 ומטה, ויכולת חיוג. אתה פשוט מתקשר אליהים ואומר אני רוצה ממרם. הם מביאים אותך לעשות מבחן פשוט עם מחסניות(מה שכל בן אדם עם קצת ידע במחשבים או הגיון בריא יכול לפתור בלי בעיה) ואתה בפנים.
אם אתה רוצה להגיע לשם עלייך להוריד פרופיל. אני לא ממש ממליץ על עתודה, אלא בתור דרך לברוח מקרבי- אם זו המטרה שלך אז לך על זה.

אם אין בעיה כספית ללמוד אחרי הצבא לתואר אז אל תלך לעתודה זה קבע זה שביזות זה לנעול לך את החיים אל תעשה את זה לעצמך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית