הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הנערה עם ה 30 הזהויות

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
מישהו ראה את זה ??? הזוי לגמריי חובה צפייה

אמנון לוי חוזר בעונה חדשה של פנים אמיתיות עם סיפורה של יובל, הסובלת מפיצול אישיות. ליובל יש שלושים זהויות שונות, איתם היא חיה מדי יום. רגע אחד היא יובל, ורגע אחר היא ילד בן ארבע, רגע פסנתרנית מחוננת ורגע בחורה עיוורת. צפו בתוכנית המלאה של פנים אמיתיות

http://panim.nana10.co.il/Article/?ArticleID=857681

נערך לאחרונה:
ראיתי, היה מצמרר.

---------- התגובה התווספה ב 22:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:34 ----------

הייתי רואה אם לא הייתי עיוור

---------- התגובה התווספה ב 22:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:34 ----------

ניגנתי בפסנתר תוך כדי, אז הפסדתי

ההורים לא הרשו לי, אני רק בן ארבע

אני לא 12344, אני בכלל יובל...

👏👏👏

נערך לאחרונה:
בונאה איזה קטע בדיוק ראיתי באתי לכתוב על זה חח
וכן זה מצמרר , למרות שידעתי על המחלה וראיתי פעם כמה סרטונים על אנשים כאלה אבל ההתנהגות של הילד בן 4 וכל שאר הדמויות פשוט מטורף כמה שזה ניראה כאילו זה באמת האישיות היחידה

זה מעניין.
תקשיבו לדיבור שלה
אין לה דיבור רגיל. יש לה יכולת ביטוי יחסית גבוהה.
צריך להיות יצירתי בשביל ליצור 30 דמויות, שומעים את זה על הקול שלה.

• פותח/ת השרשור
זה הזוי לגמריי לא האמנתי לזה בהתחלה חשבתי ההפקה שילמה לה כסף שהיא בעצם שחקנית עד שהפסיכולוגים התחילו לדבר והבנתי שהכל נבע מתקיפה מינית שהיא עברה

אפשר פירוט?
אני רוצה לדעת אם יש לנו עוד משהו משותף.

דווקא יש לנו כמה במשותף
אני זורקת למישהו כסף אחרי הסקס למיטה
אז ככה ששנינו משלמים בעבור זה 😃🤪

---------- התגובה התווספה ב 15:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:06 ----------

ואגב מצטערת שפעם אחרונה המטבעות פגעו לך בפנים.. התפספס לי

אם ככה מצאתי פתרון לכמה ילדים רעבים שצריכים תרומות.

ראיתי אותה פעם כשהתנדבתי במשטרה לפני שנה. חולת נפש אמיתית. בחצי שעה שהייתי איתה היא הספיקה להחליף 3 זהויות (הרגילה,הזה האלים והתינוקת), לנסות להתאבד פעמיים, לפוצץ אותי ועוד 8 אנשים מכות.

אכן, נראה שהיא עברה חיים לא קלים כולל אונס. לא בדיוק הייתי צוחק בעניין הזה, כי זה לא ממש מצחיק. כל הכבוד לה להיחשף ולטפל במחלה שלה במקום לברוח מזה ולהסתגר בבית או להתאבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית