ייעוץ בנוגע לגיינר של ISS .... מישהו מוכן להביא לי פרטים עליו?

• פותח/ת השרשור TheOne
  • פורסם בתאריך

TheOne

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אוקי לאחר בדיקות המעבדה שראיתי שהיו פה ו ISS יצאו טובים חשבתי אולי לנסות אותם..

אז ככה מישהו פה ניסה את הגיינר של ISS? איך הוא? אשמח לקבל פרטים עליו כי שמעתי שיש לו 80מנות וזה נשמע לי לא הגיוני יחסית לגיינר 80ממנות זה מלאא ועוד גיינר
כאילו פרטים כללים ערכים חלבון,פחמימה,מנות..
תודה לעוזרים.

זה לא 80 מנות זה 20 מנות
Serving Size: 177g (4 scoops)
Servings Per Container: 20

אולי 80 סקופים.. (כאשר כל סקופ = 44.25 גרם)
אם נעשה השוואה לסיריוס מאס על נתונים יבשים תקבל שבקופסה של ה5.5 ק"ג של אופטימום לעומת הקופסה של ה3.628 ק"ג של ISS GAINER)

בISS יש 20 מנות של 177 גרם סה"כ 80 סקופים (סקופ = 44.25 גרם)
חלבון לקופסה: 1200 גרם
פחממה לקופסה: 2040 גרם
שומן לקופסה: 80 גרם
מחיר מומלץ לצרכן: 350 ש"ח

אופטימום סיריוס מאס 16 מנות הגשה של ~340 גרם סה"כ 32 סקופים (סקופ = 170 גרם)
חלבון לקופסה: 800 גרם
פחממה לקופסה: 4032 גרם
שומן לקופסה: 72 גרם
קריאטין מונו: 16 גרם לדלי (1 גרם למנה [2סקופים])
מחיר מומלץ לצרכן: 420 ש"ח

תעשה את החישובים והשיקולים שלך, אלו הנתונים היבשים.

גם אני מתעניין בגיינר הזה...
משה אח שלי תקשיב רגע יש לי שאלה

מה לדעתך יותר משתלם הסריוס מאס או הגיינר של ISS
חוץ מזה שבסריוס מאס לפי הנתונים שהבאת יש הרבה יותר פחמימות..
ממה שאנ ייודע שבסריסו מאס יש פחמימות מורכבות איזה סוג פחימימות יש ב ISS

וכמה מנות יש בגיינר עצמו? רשמת שבסריוס מאס יש 16מנות הגשה וב ISS יש 20מנות הגשה
כמה סקופים זה לכל מנה? כאילו כמה סקופים יש ב ISS ומה הערכים של הסקופ שלו... מדבר אית ךעל סקופ.
כמו נגיד שבסריואס מאס כף הגשה 650קלוריות ממה שאני יודע ו 125פחמימה משהו כזה...
הקיצר מה הערכים של סקופ ב ISS וכמה סקופים יש שם?

גם אני מתעניין בגיינר הזה...
משה אח שלי תקשיב רגע יש לי שאלה

מה לדעתך יותר משתלם הסריוס מאס או הגיינר של ISS
חוץ מזה שבסריוס מאס לפי הנתונים שהבאת יש הרבה יותר פחמימות..
ממה שאנ ייודע שבסריסו מאס יש פחמימות מורכבות איזה סוג פחימימות יש ב ISS

וכמה מנות יש בגיינר עצמו? רשמת שבסריוס מאס יש 16מנות הגשה וב ISS יש 20מנות הגשה
כמה סקופים זה לכל מנה? כאילו כמה סקופים יש ב ISS ומה הערכים של הסקופ שלו... מדבר אית ךעל סקופ.
כמו נגיד שבסריואס מאס כף הגשה 650קלוריות ממה שאני יודע ו 125פחמימה משהו כזה...
הקיצר מה הערכים של סקופ ב ISS וכמה סקופים יש שם?
הבאתי את כל הנתונים למעלה כמה יש בדלי וכמה זה סקופ אחד, את המתמטיקה תעשה לבד.

זה לא 80 מנות זה 20 מנות
Serving Size: 177g (4 scoops)
Servings Per Container: 20

אולי 80 סקופים.. (כאשר כל סקופ = 44.25 גרם)
אם נעשה השוואה לסיריוס מאס על נתונים יבשים תקבל שבקופסה של ה5.5 ק"ג של אופטימום לעומת הקופסה של ה3.628 ק"ג של ISS GAINER)

בISS יש 20 מנות של 177 גרם סה"כ 80 סקופים (סקופ = 44.25 גרם)
חלבון לקופסה: 1200 גרם
פחממה לקופסה: 2040 גרם
שומן לקופסה: 80 גרם
מחיר מומלץ לצרכן: 350 ש"ח

אופטימום סיריוס מאס 16 מנות הגשה של ~340 גרם סה"כ 32 סקופים (סקופ = 170 גרם)
חלבון לקופסה: 800 גרם
פחממה לקופסה: 4032 גרם
שומן לקופסה: 72 גרם
קריאטין מונו: 16 גרם לדלי (1 גרם למנה [2סקופים])
מחיר מומלץ לצרכן: 420 ש"ח

תעשה את החישובים והשיקולים שלך, אלו הנתונים היבשים.
סריוס מאס מלא פחמימה כדי להיות מלא קלוריות אבל תראה שבקופסא ששוקלת כמעט 2 קילו פחות יש 400 גרם חלבון פחות..
ואו אני בשוק הייתי אחד שממליץ רק על סריוס מאס לחברים שרצו גיינר ומסתבר שהוא לא כזה מדהים

אופטימום זה חבורה של לסביות

נראה לי שהתבלבלת בהקלדה חח התכוונת שבקופסא של GAINER MATRIX של ISS יש 400 גרם חלבון יותר למרות שהיא שוקלת בטוטל 2 קילו פחות מהשק של הסריוס מאס.גם אני בדיעה שחבל לשלם סתם על שק סריוס מאס מעל 400 ש"ח,יש שם רק 16 מנות לעומת 20 מנות בגיינר של ISS,אל תסתכלו רק על המשקל הכללי של הגיינר כי זאת אשליה,יש בגיינרים האלה פחות מנות, אם תקנה גיינר ISS ובאמת בא לך להוסיף עוד פחמימה אתה יכול להוסיף בכל מיני צורות ויש מלא אפשרויות להוסיף פחמימה זולה,זה שיש בגיינר ISS כמות של 400 גרם חלבון יותר זה היתרון העצום שיש לו על הסריוס מאס.והטעם שלו זה בכלל לא בר השוואה,ה ISS קרם עוגיות זה אשכרה מעדן!!

נערך לאחרונה:
אומנם בסיריוס מאס יש 16 מנות אבל כל מנה 1250 קלוריות לעומת הISS שזה 700 קלוריות בערך אם אני לא טועה.

חח הכל שם אשליה בסריוס מאס חח ברור שיהיו יותר קלוריות כי הגודל מנה היא 334 גרם יומי ובגיינר של הISS אתה לוקח מנה קטנה יותר של 177 גרם יומי,היפה ב ISS שמתוך 177 גרם מנה יומית יש לך 60 גרם חלבון ובאופטימום במנה יומית של 334 גרם יש לך רק 50 גרם .באופטימום סתם אתה משלם על פחמימה שזה רכיב זול שאתה יכול להשלים אותו בקלות עם פחמימה שאתה קונה בגרושים בחנות,אבל החלבון זה הרכיב הכי יקר ובגיינר ISS יש לך 400 גרם חלבון יותר בדלי וזה משמעותי.אל תסתכל על הגודל שק חח תסתכלו תכלס על התווית כמה מנות אתה מקבל !!ISS הכי הרבה מנות ומעט סוכר ושומן עם כמות יפה של פחמימה איכותית והמון חלבון שהוא חשוב מאדד!!

נערך לאחרונה:
חח הכל שם אשליה בסריוס מאס חח ברור שיהיו יותר קלוריות כי הגודל מנה היא 334 גרם יומי ובגיינר של הISS אתה לוקח מנה קטנה יותר של 177 גרם יומי,היפה ב ISS שמתוך 177 גרם מנה יומית יש לך 60 גרם חלבון ובאופטימום במנה יומית של 334 גרם יש לך רק 50 גרם .באופטימום סתם אתה משלם על פחמימה שזה רכיב זול שאתה יכול להשלים אותו בקלות עם פחמימה שאתה קונה בגרושים בחנות,אבל החלבון זה הרכיב הכי יקר ובגיינר ISS יש לך 400 גרם חלבון יותר בדלי וזה משמעותי.אל תסתכל על הגודל שק חח תסתכלו תכלס על התווית כמה מנות אתה מקבל !!ISS הכי הרבה מנות ומעט סוכר ושומן עם כמות יפה של פחמימה איכותית והמון חלבון שהוא חשוב מאדד!!
גיינר קונים אנשים אשר מתקשים לאכול, ככה שלא משנה זול או לא זה לא משנה.
אם חסר לך בתזונה חלבון עדיף ללכת על ISS אם חסר לך בתפריט פחממה עדיף ללכת על אופטימום (כמובן שיש עוד שלל חברות כמו פרפקט 3000 ועוד שלא יורדים בערך שלהם מ2 החברות הנ"ל).

עוד נקודה למחשבה לגבי 2 האבקות

סריוס מאס=450 שקל ,64 רבעי מנות(סקופ) סך הכל קלוריות 20,000

קלוריות=312.5
פחמימות =63
סוכרים=10
חלבון=12.5
מחיר למנה(כמו שפה)=7 שקל
iss . חצאי מנות 40 מחיר 345 סך הכל קלוריות 13,700
קלוריות= 342.5
פחמימות=51
חלבון=30
סוכר=16
מחיר למנה(כמו שפה)=8.6 שקל

לסיום מבחינת קלוריות הסריוס מאס לוקחת!!! ראיתי שמישהו פה אמר שההפרש של ה400 גרם חלבון זה ענק
תסים לב להבדל הפחמימות 2000 גרם!!!(לקופסא) אני אישית(וגם לפי הנתונים) חושב שהסריוס מאס יותר משתלם

עוד נקודה למחשבה לגבי 2 האבקות

סריוס מאס=450 שקל ,64 רבעי מנות(סקופ) סך הכל קלוריות 20,000

קלוריות=312.5
פחמימות =63
סוכרים=10
חלבון=12.5
מחיר למנה(כמו שפה)=7 שקל
iss . חצאי מנות 40 מחיר 345 סך הכל קלוריות 13,700
קלוריות= 342.5
פחמימות=51
חלבון=30
סוכר=16
מחיר למנה(כמו שפה)=8.6 שקל

לסיום מבחינת קלוריות הסריוס מאס לוקחת!!! ראיתי שמישהו פה אמר שההפרש של ה400 גרם חלבון זה ענק
תסים לב להבדל הפחמימות 2000 גרם!!!(לקופסא) אני אישית(וגם לפי הנתונים) חושב שהסריוס מאס יותר משתלם

ב ISS יש לך יותר מנות עם יותר חלבון,בסריוס מאס יש יותר פחמימות,להשיג פחמימות בצורה עצמאית דרך בננות,סוכר ענבים וכדומה זה לא בעיה ומאד זול,החלבון הינו רכיב יקר ויש אותו ב 400 גרם יותר ב ISS מאשר באופטימום,אם לא אכפת לך לשלם 450 שקלים ולקבל בעיקר פחמימות שאתה יכול להשיג בצורה קלה וזולה ממקור אחד ולקבל 400 גרם חלבון פחות מ ISS אז לשיקולך,עדיין אני חושב שהסריוס מאס מוצר איכותי,אך לדעתי פחות משתלם מבחינה כספית לעומת ה ISS.

ב ISS יש לך יותר מנות עם יותר חלבון,בסריוס מאס יש יותר פחמימות,להשיג פחמימות בצורה עצמאית דרך בננות,סוכר ענבים וכדומה זה לא בעיה ומאד זול,החלבון הינו רכיב יקר ויש אותו ב 400 גרם יותר ב ISS מאשר באופטימום,אם לא אכפת לך לשלם 450 שקלים ולקבל בעיקר פחמימות שאתה יכול להשיג בצורה קלה וזולה ממקור אחד ולקבל 400 גרם חלבון פחות מ ISS אז לשיקולך,עדיין אני חושב שהסריוס מאס מוצר איכותי,אך לדעתי פחות משתלם מבחינה כספית לעומת ה ISS.

בכל מקרה פחמימה זה פחמימה... אם זה מה שחסר לך בתפריט אז מן הסתם אתה תילך על הסריוס מאס.
בכל מקרה אני ינסה את שתיהם ניראה איך הם

בכל מקרה פחמימה זה פחמימה... אם זה מה שחסר לך בתפריט אז מן הסתם אתה תילך על הסריוס מאס.
בכל מקרה אני ינסה את שתיהם ניראה איך הם
זה מה שיעשה בנאדם שלא חושב כלכלית.

מישהו אחר יקח את ה ISS ובמידת הצורך יוסיף טיפה סוכר ענבים.

חוץ מזה תראה איך אתה מנסה לעבוד על אנשים לטובת הסריוס מאס

אתה רושם שהסריוס מאס זה 64 רבעי מנות
ו ISS זה 40 חצאי מנות.
עכשיו, בוא נחשוב ביחד - איפה יש יותר מנות ?

זה מה שיעשה בנאדם שלא חושב כלכלית.

מישהו אחר יקח את ה ISS ובמידת הצורך יוסיף טיפה סוכר ענבים.

חוץ מזה תראה איך אתה מנסה לעבוד על אנשים לטובת הסריוס מאס

אתה רושם שהסריוס מאס זה 64 רבעי מנות
ו ISS זה 40 חצאי מנות.
עכשיו, בוא נחשוב ביחד - איפה יש יותר מנות ?

חלילה וחס שאני ינסה לעבוד על אנשים?
המנות מחולקות ככה שיהיה בהם בחות או יותר את אותם קלוריות אתה יכול להסתכל

וה64 רבעי מנות זה כל מנה כמה שכתבתי
וה40 מנות זה כל מנה כמו מה שכתבתי

ושאתה מדבר על להוסיף קצת סוכר ענבים(בשביל פחמימות) אתה מתכוון להוסיף 2000 גרם סוכר ענבים?(כי 2000 גרם פחמימות זה ההבדל בין האבקות)

ואיפה בכלל ניתן לקנות את ה iss חוץ מהאינטרנט?

חלילה וחס שאני ינסה לעבוד על אנשים?
המנות מחולקות ככה שיהיה בהם בחות או יותר את אותם קלוריות אתה יכול להסתכל

וה64 רבעי מנות זה כל מנה כמה שכתבתי
וה40 מנות זה כל מנה כמו מה שכתבתי

ושאתה מדבר על להוסיף קצת סוכר ענבים(בשביל פחמימות) אתה מתכוון להוסיף 2000 גרם סוכר ענבים?(כי 2000 גרם פחמימות זה ההבדל בין האבקות)

ואיפה בכלל ניתן לקנות את ה iss חוץ מהאינטרנט?

אני מוסיף 40 גרם סוכר ענבים לכל שייק.
זה יוצא 1600 גרם שזה בסביבות 1500 גרם פחמימות = 6000 קלריות נוספות.

MJ23 אם הוא מחפש חלבון הוא יקנה אבקת חלבון ויוסיף פחמימה - בשביל מה לקנות גיינר בשביל חלבון?
גיינר קונים בשביל קלוריות. בסיריוס מאס יש יותר קלוריות ולכן אם מישהו מחפש גיינר, סימן שהוא מחפש קלוריות ובמקרה הזה סיריוס מאס עדיפה.

אני מוסיף 40 גרם סוכר ענבים לכל שייק.
זה יוצא 1600 גרם שזה בסביבות 1500 גרם פחמימות = 6000 קלריות נוספות.

40 גרם סוכר ענבים? זה 8 כפיות!!! זה מתוק רצח... איך אפשר?

בכל מקרה אל תחשוב שאני נגד iss גיינר הבא שלי אני קונה אותו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית