הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין

• פותח/ת השרשור jenny
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

jenny

משתמש מתחיל
68
0
נק' מוניטין:
0
68
0
שאלה על אפדרין
איזה מינון לוקחים לבנאדם שרוצה לחטאב את גוף?
האם אפדרין שורף שריר?

דה ג'וו, נראה לי שענינו על זה כאן באתר אין ספור פעמים ולא יזיק להריץ חיפוש.
בכל מקרה - המינון המקסימלי זה עד 75 מ"ג אפדרין על 750 מ"ג קפיאין (יחס של 1:10), אפשר פחות אישית הייתי הולך לפי הנוחות של הכדורים, אישית 60/400 עובד מעולה.
אפדרין לא שורף שריר, יכול לשמור על שריר אבל זניח ביותר לא הייתי מייחס לזה חשיבות.

• פותח/ת השרשור
אם אני רוצה לעשות חיטוב כדי לא לעבד שריר שאני לוקח אפדרין
מה לעשות הליכה מהירה על הליכון או ריצה?

• פותח/ת השרשור
התוצאות שלו מהירות?
אם אני משתמש בתזונה נכונה כמובן

לאיזה תוצאות את מצפה? הוא בסה"כ מביא מרץ [בנוסף לעוד כמה דברים כמו מדכא תיאבון].
אם אלה התוצאות שאת מחפשת אז כן, בד"כ כבר בשימוש הראשון את תרגישי אותו.

הכוונה שזה לא תרופת פלא והיא לא תוריד במשקל כמו שאתה חושב, זה סה"כ מוסיף עוד 5-10% ל BMR = לא תראה את זה משמעותית על הגוף, העניין היותר משמעותי של התרופה הוא מרץ ודיכוי רעב.

התוצאות שלו בהורדה במשקל זניחות, ונהיות משמעותיות לרוב רק לאחר שימוש ממשוך כדוגמא 12 שבועות רצוף.
שימוש רצוף מבלי הפסקות או פרמידות למינהם,יש יתרון בעיבוד השומן אבל אפקט המרץ ודיכוי התאבון נעלם?

שימוש רצוף מבלי הפסקות או פרמידות למינהם,יש יתרון בעיבוד השומן אבל אפקט המרץ ודיכוי התאבון נעלם?
עניין איבוד המשקל תמיד נשמר גם אם לא מרגישים את החומר בפעול.
דיכוי הרעב והמרץ נעלם כי הגוף מתרגל לחומר כמו כל דבר בדומה לקפיאין, למרות שיש אינדבידואלים שזה עדיין משפיע עליהם אני יכול לומר בלב שלם שתמיד הכדור השני (30 מ"ג כל כדור) באותו היום היה מעיף בניגוד לכדור הראשון, בכל מקרה אם אתה מחפש מרץ ודיכוי רעב תעשה סייקלים 3-4 ימים ON ו 3-4 ימים OFF אם אתה מחפש איבוד במשקל נטו ולא ממש אכפת לך משאר הדברים תשתמש רציף ללא הפסקות.

לך על אפדרין ארסן מניסיון הוא הכי טוב תתחיל תשתמש ככה:

בהתחלה - רבע כדור(12.5 מ"ג) + 100 מ"ג קפאין

אחרי שהגוף מגיב עם זה טוב תעבור לחצי כדור(25 מ"ג) + 200 מ"ג קפאין

ואחרי שהגוף מתרגל לכמות הזו תעבור למנה כפולה זאת אומרת:

חצי כדור(25 מ"ג) + 200 מ"ג קפאין בבוקר ועוד מנה כזאת אחר הצהריים וכאשר הגוף מתרגל לכמות הזו להוסיף עוד מנה וזהו שיהיה המקסימום

25 מ"ג אפדרין + 200 מג קפאין * 3 פעמים ביום- 7:00/12:00/16:00

אין ארסן יותר למכירה חופשית, אפדרין נכנס לפקודת הסמים בטורקיה, לכן ארסן רק נמכר שמה לפי מרשם.

יש מגוון המלצות להתחיל עם אפדרין, רבע כדור+100 מ"ג אפדרין זה יחסית חלש, לפחות 25 מ"ג אפדרין.
אפדרין ניתן לקחת פעמיים ביום ואין צורך מחייב לקחת 3 פעמים ביום, זמן החיים של אפדרין הוא 7 שעות.

אין ארסן יותר למכירה חופשית, אפדרין נכנס לפקודת הסמים בטורקיה, לכן ארסן רק נמכר שמה לפי מרשם.

יש מגוון המלצות להתחיל עם אפדרין, רבע כדור+100 מ"ג אפדרין זה יחסית חלש, לפחות 25 מ"ג אפדרין.
אפדרין ניתן לקחת פעמיים ביום ואין צורך מחייב לקחת 3 פעמים ביום, זמן החיים של אפדרין הוא 7 שעות.

יש ארסן ...
כל גוף מגיב אחרת אפשר יום ראשון להתחיל עם 12.5 מג אפדרין לראות איך הגוף מגיב.
אני תמיד מעדיף להוסיף עוד מנה מאשר להגדיל את המנה שתהיי אנרגיה למשך כל היום .

• פותח/ת השרשור
יש לי 50 מלגרם
מה אתם חושבים להתחיל ישר ב50 מלגרם?
ואיך לוקחים את זה באיזה שעות לפני ארובי?

• פותח/ת השרשור
לך על אפדרין ארסן מניסיון הוא הכי טוב תתחיל תשתמש ככה:

בהתחלה - רבע כדור(12.5 מ"ג) + 100 מ"ג קפאין

אחרי שהגוף מגיב עם זה טוב תעבור לחצי כדור(25 מ"ג) + 200 מ"ג קפאין

ואחרי שהגוף מתרגל לכמות הזו תעבור למנה כפולה זאת אומרת:

חצי כדור(25 מ"ג) + 200 מ"ג קפאין בבוקר ועוד מנה כזאת אחר הצהריים וכאשר הגוף מתרגל לכמות הזו להוסיף עוד מנה וזהו שיהיה המקסימום

25 מ"ג אפדרין + 200 מג קפאין * 3 פעמים ביום- 7:00/12:00/16:00

אחרי שהגוף מתרגל לקחת 50 מ''ג ופעמיים קפאין ביום?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית