הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי מינון דיאנאבול בסייקל ראשון

gym rat

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
אני שבוע שישי בסייקל ראשון של טסט ודיבול
התחלתי מ2 זריקות של 250 לשבוע ו30 מ"ג דיאנאבול
לא הייתי מרוצה מתוצאה גם המאמן שלי לא היה מרוצה בנתיים הגדלנו דיבול ל-60 מ"ג לא עוזר...:🙁 מתחילת הסייקל עליתי רק 3 קילו
כרגע המאמן שלי אומר להגדיל את המינון ל-90 מ"ג עד סוף הסייקל נראה לי יותר מידי אבל(הוא אחד הטובים בארץ) לא יודע מה לעשות
להקשיב לו או לא?

תגיד לי אתה נורמלי?!?.. אתה על 30 מ"ג אמור לעוף ועוד על סייקל 1... איך הגעת ל-60?... ו90? .. קודם כל אל תקשיב למאמן שלך אם אתה רוצה שישאר לך כבד.. וסלח לי המאמן שלך ליצן.. 90 מ"ג אנשים ברמה של מר עולם לא לוקחים..

2
או שאתה לא אוכל טוב , או שאתה לא יודע להתאמן.. או שהחומרים מזופים.. איזה דיבול, וטסט' אתה לוקח של איזה חברה?..
אגב מה המשקל שלך גובה וכו'.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שוקל 92 על 174 -מתאמן 6 שנים...עם הפסקות
אני חושב שהחומר מזויף אכולשארמוטה אחי גם הוא אמר שישיג לי PCT ועדיין לא הביא לי כלום
אני יזיין אותו חבל על הזמן לא בא לי טוב הסייקל הזה

אחי בא אני יגיד לך דבר כזה לא משנה אם אתה שומר תזונה או לא מ60 מ"ג דיאנבול אתה פשוט תעוף במשקל במיוחד שאתה עוד משלב את זה אם טסט...
אני חייב להגיד לך שהחומרים האלה מזוייפים ברמות פשוט..
איזה חברות לקחתה?

של לי הודעה במייל [email protected]

---------- התגובה התווספה ב 17:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:20 ----------

רגע שאני יבין איך הכדורים נראו ?
הכדורים עצמם כחולים?
מוכרים בלקן בתוך קופסאות כמו רפואי

• פותח/ת השרשור
נשלח
בדקתי מסתבר שזה היה בכלל אנאבר שלהם בתוך האריזה של הדיבול זה לא זיוף פשוט מכר לי אוקסנדרולון במקום חחחחחחחחה איזה אהבל יצאתי בסדר יהיה טוב...הדיבול ורוד אכן כן אבל אצלי לא היה דיבול בכלל מסתבר

---------- התגובה התווספה ב 17:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:45 ----------

טסט של סיירוקס נראה לי פג תוקף או מזיוף התאריך מחוק שם...

דיבול

חשבתי שאתה רציני על 90 מ'ג דיבול חח 😣
אם התאריך מחוק לך למי שקנית ותבהיר איתו תעניין.
ולמה לעזעזל אתה לא לומד לעומק לפני שאתה לוקח תרופות??

ענשים עם ידע שמתכוננים להריץ סייקל ראשון צריכים להכין הרבה שיעורי בית לפני
אחד מהשיעורים הוא בחירת חומר וחברות בשוק
מיילא היה באמת דבול של באלקן, אבל אנאבר ועוד טסט של סירוקס ,חבל על הכסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית