הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לסייקל ראשון

bdaniel2

משתמש מתחיל
77
0
נק' מוניטין:
1
77
0
אוקיי אני מתחיל סייקל ראשון והייתי מעוניין לדעת איך הוא:
טסט סוסטנון למשך 8 שבועות - כל 5 ימים 1cc
בולדנון למשך 11 שבועות - כל 4 ימים 1cc
דיאנבול - למשך 6 שבועות - כל יום 20mg

איך לסייקל ראשון של מסה זה נשמע?
עד עכשיו הייתי בתקופת חיטוב שהגעתי ל10% שומן גובה 193 משקל 76

על הפנים....תוריד את הדיבול תוריד את הבולדנון. ותחלק את הסוסטנון ל שלוש זריקות בשבוע. לא לוקחים סוסטנון פעם ב חמישה ימים. ומה עם PCT? נראה שיש לך עוד הרבה מה ללמוד לפני.

• פותח/ת השרשור
אני אבדוק היום שוב אם זה סוסטנון... בכל מקרה למה להוריד את הדיבול והבולדנון?
ויש לי ptc

אוקיי אני מתחיל סייקל ראשון והייתי מעוניין לדעת איך הוא:
טסט סוסטנון למשך 8 שבועות - כל 5 ימים 1cc
בולדנון למשך 11 שבועות - כל 4 ימים 1cc
דיאנבול - למשך 6 שבועות - כל יום 20mg

איך לסייקל ראשון של מסה זה נשמע?
עד עכשיו הייתי בתקופת חיטוב שהגעתי ל10% שומן גובה 193 משקל 76

אין לך משקל לגובה שלך, הייתי אומר...!

ירדתי ממש בתקופת החיטוב ... אני מתכוון להעלות אותו עכשיו

קיצורי דרך+בזבוז כסף
תרד מהסייקל הזה זה לא מה שיעזור לך ,המשקל שלך מאוד נמוך ביחס לגובה
הגובה שלך בעייתי מאוד, עם אתה רוצה לגדול תגדל טבעי
מה המטרה שלך בכלל להכנס לסייקל הזה?
לא רואה כאן שום פוטנציאל לכלום

קיצורי דרך+בזבוז כסף
תרד מהסייקל הזה זה לא מה שיעזור לך ,המשקל שלך מאוד נמוך ביחס לגובה
הגובה שלך בעייתי מאוד, עם אתה רוצה לגדול תגדל טבעי
מה המטרה שלך בכלל להכנס לסייקל הזה?
לא רואה כאן שום פוטנציאל לכלום

זה לא ביזבוז כסף, להפך. בגלל שהוא שוקל קצת הוא יעלה מלא בסייקל. וישיג תוצאה יפה ויחסוך לעצמו חצי שנה של אימונים וביזבוז של אוכל ותוספים ואם בכלל יגיע לתוצאה הזאת אחרי חצי שנה.. אז אם הוא רוצה לעשות סייקל זה זכותו..

מה שכן נהוג להתחיל סייקל מנקודה גבוהה יותר.. ולך כרגע יש עוד לאן להתקדם באופן טבעי אתה שוקל קצת על הגובה שלך. יש לך זמן לחומרים.. ואם אתה במילא הולך להישתמש בעתיד הקרוב אז תקח וזהו..

זה לא ביזבוז כסף, להפך. בגלל שהוא שוקל קצת הוא יעלה מלא בסייקל. וישיג תוצאה יפה ויחסוך לעצמו חצי שנה של אימונים וביזבוז של אוכל ותוספים ואם בכלל יגיע לתוצאה הזאת אחרי חצי שנה.. אז אם הוא רוצה לעשות סייקל זה זכותו..

מה שכן נהוג להתחיל סייקל מנקודה גבוהה יותר.. ולך כרגע יש עוד לאן להתקדם באופן טבעי אתה שוקל קצת על הגובה שלך. יש לך זמן לחומרים.. ואם אתה במילא הולך להישתמש בעתיד הקרוב אז תקח וזהו..
קצת פרדוקס מה אמרת לא?..אם הוא שוקל להשתמש בעתיד שווה לו לחכות עוד קצת שיעלה רגיל. ככה הוא גם יכיר את הגוף שלו טוב יותר ולמה הוא מגיב או לא. ואז הסייקל יהיה יותר יעיל

• פותח/ת השרשור
לפני כן שקלתי 90 קילו כאשר הייתי בשיא המסה.. וירדתי בחיטוב את הכל

---------- התגובה התווספה ב 19:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:26 ----------

בעיקרון המינונים נכונים ? כי קיבלתי רק בקבוק אחד של סוסטנון
ושני בקבוקים של בולדנון
כמה זה 1cc? ואם מישהו יכול לתת לי המלצה איזה מינון אני צריך לקחת או שזה מינון בסדר מה שרשמתי

קודם כל סייקל גרוע ועוד סייקל ראשון.
אתה לא יודע מינונים, אתה לא יודע מה אתה עושה ואתה רק חושב שזה להזריק ולגדול..

בקבוק של סוסטנון לא יספיק לך לסייקל. אתה צריך -2. בלודנון חומר חלש מאוד ועד שתרגיש ממנו משהו יקח זמן..

בכל מקרה, מינון התחלתי זה 500 מ"ג טסט בשבוע כלומר 2 זריקות מפוצלות כל אחת של 1 CC.

תחזיר לו את הבלודנון ותקח דיבול, תעלה יותר.

לא משנה מה נגיד לך אתה תקח אז עדיף שתדע מה אתה עושה.. תדאג לפרגניל כלומיד ונובלודקס זה הכי חשוב. אם אתה לא רוצה בעיות הורמונליות בעתיד. ותקשיב לעדי תקרא קצת נועצים זה הבריאות שלך.

אגב אחרי שאתה מכניס את המזרק לגוף, תדאג לשאוב שלא נכנס דם, ותזריק.. אחרת תמצא את עצמך במקרה הטוב בבית חולים בנסיון להציל אותך, או בבית העלמין :🙁

אני חושב שאתה פשוט לא צריך לעשות סייקל....עזוב אותך מזה מה אתה צריך את זה בכלל. חבל לך על הזמן.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה פשוט לא צריך לעשות סייקל....עזוב אותך מזה מה אתה צריך את זה בכלל. חבל לך על הזמן.

למה לא?<
ובכל מקרה רציתי לדעת את האיכות של החומרים -
דיאנבול של thaiger pharma
בולדנון של xsorox
סוסטנול של novapharm
איך החברות האלה?

נערך לאחרונה:
סייקל ראשון

שמע תלוי מה המטרות שלך בגדול... אם את לא מתכוון להתחרות ולא מכור לעסק עמוק, אז אין טעם שתשתמש בחומרים. תוכל להגיע לתוצאות יפות מאוד, עם תזונה נכונה ואימונים חזקים.
אם אתה רואה את ההשלכות של החומרים שוות את המטרה שלך לך על זה.

למה לא?<
בולדנון של xsorox
סוסטנול של novapharm
איך החברות האלה?
כי אין לך מושג ירוק מה אתה עושה...למה לשחק באש.

• פותח/ת השרשור
כי זה מה שאני רוצה אם אפשר בבבקשה עזרה בנוגע לסייקל הזה אם אני לוקח אותו כמו שאמרתי מישהו יכול לעזור לי לבנות pct טוב?
ובנוגע לחברות שרשמתי איך הן?

למה לא?<
בולדנון של xsorox
סוסטנול של novapharm
איך החברות האלה?

חומרים סבירים ,מצד שני זה מה שיש היום לסוחרים בשוק להציעה=דרעק
מצד שלישי תרד מכול העסק הזה זה לא בשבילך

כי זה מה שאני רוצה אם אפשר בבבקשה עזרה בנוגע לסייקל הזה אם אני לוקח אותו כמו שאמרתי מישהו יכול לעזור לי לבנות pct טוב?
ובנוגע לחברות שרשמתי איך הן?
הנה ההמלצה אני מציע לך בחום!!!!!!! לקבל אותה. תרד מכל הנושא!!!! אתה תגרום לעצמך נזק בילתי הפיך אתה לא יודע מה אתה עושה אתה אפילו לא יודע מה אתה מזריק...

אם בכל זאת אתה מחליט להיות אידיוט ולהמשיך עם הכוונה המטומטמת שלך. יש נעוצים בפורום אני מציע לך לקרוא אותם טוב טוב ואם יש לך משהו לא ברור (אין לי ספק שזה מה שיקרה) תשאל. אבל בטח שלא אני (לפחות אני) יאכיל אותך עם כפית ויגיד לך מה לעשות

• פותח/ת השרשור
קראתי את הנעוצים הרבה פעמים...
יש מצב שתראה לי נושא שרשום בו למה לא כדאי לשלב בין בולדנון, סוסטנון ודיאנבול? ֿ
דווקא קראתי בנעוצים על בולדננון והוא אחלה סטרואיד למסה וטוב לשלב אותו עם סוסטנון

קראתי את הנעוצים הרבה פעמים...
יש מצב שתראה לי נושא שרשום בו למה לא כדאי לשלב בין בולדנון, סוסטנון ודיאנבול? ֿ
דווקא קראתי בנעוצים על בולדננון והוא אחלה סטרואיד למסה וטוב לשלב אותו עם סוסטנון
זאת הפעם האחרונה שאני חוזר על עצמי

הנה ההמלצה אני מציע לך בחום!!!!!!! לקבל אותה. תרד מכל הנושא!!!! אתה תגרום לעצמך נזק בילתי הפיך אתה לא יודע מה אתה עושה אתה אפילו לא יודע מה אתה מזריק...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית