הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| מה ההבדל בין תואר במדעי הספורט לבין תואר חינוך גופני בוינגייט?

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
למי שרוצה לעסוק בספורט בעתיד, במה עדיף להתחיל בתואר במדעי הספורט בחו"ל או תואר בחינוך גופני בוינגייט?
ואיפה האפשרויות לתואר שני גדולות יותר? שכנראה אני ירצה שהתואר השני יהיה בפיזיולוגיה של המאמץ (שאין בארץ...)

לדעתי שווה לפחות לבדוק אפשרויות בחו"ל במקום שתרבות הספורט קצת יותר רצינית מבארץ ואחרי שאתה יודע מה האלטרנטיבות להחליט.

זה תואר ניהולי וזה תואר הוראה. כדאי לך ללכת ללמוד קינסיולוגיה לתואר ראשון.

• פותח/ת השרשור
זה תואר ניהולי וזה תואר הוראה. כדאי לך ללכת ללמוד קינסיולוגיה לתואר ראשון.
יש לך מידע לשלוח לי על התואר?
ומה האפשרויות ללמוד אחרי (חוץ מלהמשיך בקינזיולוגיה)

באופן כללי את המעט שאני יודע בנושא, מאוד לא נהניתי ללמוד...אבל אולי מזה אוכל להפיק הכי הרבה..
ובקשר למדעי הספורט- לא נותן בסיס במחקר כמו מדעי הרפואה, אבל לא נחשב כמו לימודי ניהול ספורט(תקן אותי אם אני טועה..)

אתה חייב לדבר איתי באנגלית. אני לא כל כך מבין את המושגים הישראלים.
יש תואר בקינזיולוגיה ובפיזיולוגיה של המאמץ. אם אתה בעניין של מחקר ולהמשיך לתואר מתקדם לך רק על תארי BSc. יש גם תארי חינוך ותארי Bkin שהם כביכול מקצוע בחול.
בתאכלס התואר הראשון לא משנה כל כך אם אתה מתכוון להמשיך לתואר שני.
אם מעניין אותך פיזיולוגיה אולי כדאי להתחיל עם מדעי הרפואה. אם מעניין אותך ספורט ואימונים כדאי להתחיל עם קינזיולוגיה- וזה כבר אין בארץ.
אני לא כל כך מבין מה אתה רוצה לעשות וללמוד.

• פותח/ת השרשור
אוקי למי שממשיך תואר שני התואר הראשון לא משנה. ועדיין עדיף תואר שייתן לך בסיס במחקר כי אח"כ ממשיכים ל msc ואני לא יודע בידיוק מה היקף החומר שעושים תואר בחינוך בוינגייט למשל.
אין לי מושג אם מדעי הספורט בחו"ל נחשב תואר בחינוך.... אבל אני בטוח שזה לא bsc

למי שמתחיל קינזיולוגיה איזה אפשרויות לתואר שני יש?

אין דבר כזה מדעי הספורט. לא יודע על מה אתה מדבר.
ויש לך אפשרות להמשיך לקינזיולוגיה, פיזיולוגיה של המאמץ, מה שתרצה.

• פותח/ת השרשור
ואחרי תואר בחינוך בארץ , אפשר להמשיך לדוקטורט בקינזיולוגיה?
תכלס בתור אחד שמסתכל על דברים ברצינות אני מבין למה אתה מסתכל על תואר בחינוך כבזבוז זמן, שתכלס אפשר לעשות b.sc בקיניולוגיה ולקבל בסיס הרבה יותר טוב, ואפילו יש מסלולים לתואר שני/דוקטורט. אבל מצד שני המחיה+התואר מאוד יקרים ומהבחינה הזאת עדיף לעשות תואר ראשון בארץ...

קשה להמשיך. כי אתה צריך נסיון מחקרי. וכמה שיותר המלצות ונסיון- יותר סיכוי להתקבל. בתואר של חינוך זה לא קורה.
אבל תאורטית אפשרית.
לך בעקבותיי. אני הולך לעשות ד"ר בקינזיולוגיה ופיזיולוגיה של המאמץ ולקחתי את התואר המחקרי הכי קרוב שיש.

• פותח/ת השרשור
קשה להמשיך. כי אתה צריך נסיון מחקרי. וכמה שיותר המלצות ונסיון- יותר סיכוי להתקבל. בתואר של חינוך זה לא קורה.
אבל תאורטית אפשרית.
לך בעקבותיי. אני הולך לעשות ד"ר בקינזיולוגיה ופיזיולוגיה של המאמץ ולקחתי את התואר המחקרי הכי קרוב שיש.

איך אתה ממן את זה?
ויש לך גרין קארד?

לימודי ד"ר ממומנים במלגה.

• פותח/ת השרשור
מה הדרישות למילגה?
יש לך גרין קארד? אתה יכול לעבוד שם?
איפה אתה הולך ללמוד?

נפלתי עליך עם שאלות..עד שאני יתחיל ללמוד אתה כבר תיהיה לקראת סיום..

אבל תאורטית אפשרית.

לא הבנתי, בישראל או בחו"ל?

ואתה כרגע בתואר ראשון, לא? איך התכנון שלך לטווח כזה ארוך?

הדרישות הן לקבלה. המלגה באה אוטומטית.
אני מתכנן על קנדה. בארהב יש קודם תואר שני.
אני מסיים השנה את התואר. אז להמשיך דוקטורט זה כבר שנה הבאה. אז מה ארוך טווח בזה?

מה יש שם שקשור לקנזיאולוגיה ופיזיולוגיה של המאמץ??

תואר? אין. אני לוקח קורסים ספציפיים בזה ואת כל הליבה שצריך (שזה בעצם התואר שלי).

הדרישות הן לקבלה. המלגה באה אוטומטית.
אני מתכנן על קנדה. בארהב יש קודם תואר שני.
אני מסיים השנה את התואר. אז להמשיך דוקטורט זה כבר שנה הבאה. אז מה ארוך טווח בזה?

אתה עושה מסלול ישיר לדוקטורט?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית