הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| מה ההבדל בין תואר במדעי הספורט לבין תואר חינוך גופני בוינגייט?

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
באיזה אונ' מתכנן ללמוד?
וכרגע איזה קורסים בחרתה?

זה אפשרי גם בתחומים אחרים לעבור מתואר ראשון לדוקטורט?
יש למסלול הזה איזה שם שאפשר לחפש עליו מידע (או שתפנה אותי)?
תודה.

יש המון אוניב' כאופציה והמון קורסים ככה שאני לא זוכר את כולם.
לגבי- הד"ר- זה תלוי תואר ואוני'. צריך לחפש אוני' אוני' כמו כושי.

• פותח/ת השרשור
אפשר ללכת שם למסלול ישיר לדוקטורט בלי תואר ראשון?
והתואר שאתה עושה עכשיו זה במדעי הרפואה?

לא. אתה צריך מינימום תואר ראשון+ נסיון מחקרי+ המלצות+ ציונים טובים.
וכן.

• פותח/ת השרשור
עכשיו הבנתי לגמרי את הדברים שלך.
ותואר בחינוך זה בזבוז זמן לגמרי. נכון יהיה אפשר להמשיך לפיזיולוגיה של המאמץ אבל יחסית יש מעט אפשרויות ואין לך ניסיון מחקרי וכו'.

האפשרויות הם תואר ראשון בחול בקינזיולוגיה ואז לנסות להתקבל למסלול לדוקטורט, או מדעי הרפואה בארץ..

זה או שתלמד בחול לתואר ראשון, תבזבז הון כסף ותעשה חיים או שתסבול ותלמד בארץ מדעי הרפואה או אפילו פיזיוטרפיה (אבל זה 4 שנים וזה גם לא תואר מחקרי).

• פותח/ת השרשור
שקלתה לדוגמא ללמוד במקומות כמו רומניה?

למי שרוצה לעסוק בספורט בעתיד, במה עדיף להתחיל בתואר במדעי הספורט בחו"ל או תואר בחינוך גופני בוינגייט?
ואיפה האפשרויות לתואר שני גדולות יותר? שכנראה אני ירצה שהתואר השני יהיה בפיזיולוגיה של המאמץ (שאין בארץ...)
היי oneo1. קראתי את ההתכתבות שלך בנושא לי לימודים במדעי הספורט ואני בדיוק אבל בדיוק באותו החיפוש. מעניין אותי מה למדת בסוף כדי להגיע כמה שיותר קרוב לפיזיולוגיה של המאמץ. אשמח לשמוע ממך כי אני בצומת דרכים של קבלת החלטות. יכול להחזיר כאן או עדיפות במייל [email protected]. ממש תודה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית