המלצה: קניית ביגוד בזול ?

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך
מה הסתבכת תגיד לי? הולכים למחסני אופנה בסגנון קני/פאניקה/זברה
קונים 5 זבל את זבל בע"מ ב100 וזהו.
קניתי ב30 שקל חולצות עם הסמל S של סקצ'רס, אני לא אתפלא אם זה חיקוי וה-S זה סמי.
אבל לא אכפת לי, למכון כושר הן הכי טובות

חחחחחחחחחחחחחח וואיי באמת שהרגת אותי !!
בחזרה לנושא אם יש לך איך להגיע לשוק רמלה בנתניה מוכרים שמה במחירים ממש טובים ויש שמה הכל.. אפילו (לדוגמא) קפוצ'ון של אדידס (חיקוי) באיזה 20 או 30 שקל וואלה דווקא נראה טוב חחח

אח של חבר שלי הביא מלא זיופים של נייק ואדידס חליפות מכנס וחולצה מדרום אמריקה הוא אמר לי שעלה לו 30 שקל אחד
אני הולך לבזוז אותו ככה שיהיה לי בחינם
זה הכי משתלם

אם כבר, איפה יש מכנסיים ללא שחיפים? בכל רשתות האופנה הג'ינסים זה כמו טייץ על הירכיים שלי, וצריך לקנות שתי מידות יותר, וזה נראה כמו שק בישבן.

תגידו איפה אני יכולה לקנות חזיות טובות ובזול?
פשוט בכל המקומות הזולים החזיות לא מצליחות להחזיק מעמד ויוצא להן הברזל או שהכתפיות נקרעות.

הלו הלו מה נסגר?
כבר הודעה שלישית שאתם מרמזים שאני לסבית או פמניסטית
לכו כיבינימאט אני אוהבת זין

את שואלת איפה אפשר לקנות חזיות בפורום של גברים? בסדר לחלק יש פה ג'ינו, אבל חוץ מכמה ילדים בני 16 חרמנים לא ממש השגת פה משהו

בטח, כולנו מאוננים בחשאי על ההודעות שלך!

הווו פאניק, דבר אלינו מלוכלך.

וואלה גם אני נואש לבגדי ספורט זולים , הבעיה אצלי זה בחולצות .. סעמק כל החולצות של הספורט שאני מוצא צמודות רצח בידיים אבל משום מה בשאר הגוף ובמותניים הם מתאימות לאנשים מלרדת בגדול, אני נראה אחד המסריחים עם החולצות האלה

זה כמו איביי שזה מוכרים חיצוניים או שזה האתר עצמו מוכר את הדברים ? ואיך המשלוח הולך שם (אני שואל מבחינת מחיר)

האתר מוכר לך את הדברים, מבחינת משלוח זה די רגיל.. כנס תראה.
מה שטוב שם(מעבר לזה שהמחירים זולים) זה שהמחיר משלוח יחסית קבוע, כלומר אפשר לדחוף הרבה דברים בסל קניות והמחיר משלוח לא משתנה כל כך מהר.

חוץ מזה אם אתה רושם בגוגל eastbay coupon אתה ישר מקבל כל מיני קופונים שמורידים לך 15 אחוז מהמחיר.. שווה בדיקה. אני הזמנתי לפני שבועיים, מחכה שזה יגיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית