הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על החברה

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
למישהו יש נסיון עם החומר הנ"ל?

קבצים מצורפים

• IMG_3474.jpg
    IMG_3474.jpg
    KB 21.5 · צפיות: 337
באלקן. דיעות חלוקות על החומרים שלהם. שאני השתמשתי בטסט שלהם הוא היה כואב מהרגיל. דרך אגב הוכחה שבאלקן זה לא פארמה. רק מלהסתכל על האיכות של האמפולה רואים שפארמה זה לא.

עובד כן. חחח אבל זה מצחיק. יש כל כך הרבה אפשרויות אחריות שעובדות אז למה לקנות חומר שכואב?

• פותח/ת השרשור
האמת שאתה צודק אבל קניתי מה שזמין בלי כאב ראש. לפחות כאב אחד חסכתי.
בכל מקרה לא ממש כואב לי זה בקטנה.
מה שיותר מכאיב זה המשקלי עבודה שלי אחרי פציעת כתף. מתבייש ללכת למכון ולרדת 80 סקוואט :(

האמת שאתה צודק אבל קניתי מה שזמין בלי כאב ראש. לפחות כאב אחד חסכתי.
בכל מקרה לא ממש כואב לי זה בקטנה.
מה שיותר מכאיב זה המשקלי עבודה שלי אחרי פציעת כתף. מתבייש ללכת למכון ולרדת 80 סקוואט :(
אז למה נכנסת לסייקל?

הסוסטנון של אורגנון גם כואב?
זה האחרון שהישתמשתי.. קניתי מבית מרקחת בארץ. אורגנון תוצרת הולנד. החומר כואב מאוד לאחר כמה שעות מהזריקה..

adimenia
הטסט ווירון של שארינג..וסוסטנון של אורגנון שנמכר בארץ בבתי מרקחת מאוד כואבים.. השמן שלהם סמיך מאוד וכואב.

זה לא נכון להגיד שאם החומר כואב, הוא לא טוב.. אין יותר כואב מהטסט וירון של בייאר שארינג..גולות בכל הגוף. :(

הוא כואב בגלל האסטר פרופ לא בגלל הסמיכות של השמן. אני מניח ומניסיון אישי שאין לך ציסטות לאחר ההזרקה.

זה האחרון שהישתמשתי.. קניתי מבית מרקחת בארץ. אורגנון תוצרת הולנד. החומר כואב מאוד לאחר כמה שעות מהזריקה..

adimenia
הטסט ווירון של שארינג..וסוסטנון של אורגנון שנמכר בארץ בבתי מרקחת מאוד כואבים.. השמן שלהם סמיך מאוד וכואב.

זה לא נכון להגיד שאם החומר כואב, הוא לא טוב.. אין יותר כואב מהטסט וירון של בייאר שארינג..גולות בכל הגוף. :(

איך של אורגנון פקיסטן?

הוא כואב בגלל האסטר פרופ לא בגלל הסמיכות של השמן. אני מניח ומניסיון אישי שאין לך ציסטות לאחר ההזרקה.

ממש לא. הוא לא כואב בזמן הזריקות בכלל.. הוא מתחיל לכאוב כמה שעות לאחר הזריקה, ובמשך ימים. השמן שלהם מאוד סמיך ככה זה המקורי תוצרת הולנד מהחברה. ציסטות לאחר כמה זריקות בישבן באותו מקום לא יאחרו להגיע וזה ממש כואב ומציק.

כנ"ל טסט' וירון לא כואב בזמן הזריקות אבל לאחר כמה שעות ..... 🤡

amitat
אין לי נסיון איתו.. אבל אני מאמין שזה אמור להיות בערך אותו דבר..כי זה מיוצר תחת אותו רישיון של אורגנון.

נערך לאחרונה:
ממש לא. הוא לא כואב בזמן הזריקות בכלל.. הוא מתחיל לכאוב כמה שעות לאחר הזריקה, ובמשך ימים. השמן שלהם מאוד סמיך ככה זה המקורי תוצרת הולנד מהחברה. ציסטות לאחר כמה זריקות בישבן באותו מקום לא יאחרו להגיע וזה ממש כואב ומציק.

כנ"ל טסט' וירון לא כואב בזמן הזריקות אבל לאחר כמה שעות ..... 🤡

amitat
אין לי נסיון איתו.. אבל אני מאמין שזה אמור להיות בערך אותו דבר..כי זה מיוצר תחת אותו רישיון של אורגנון.
זה מוזר מאוד מה שאתה אומר. מעולם לחוויתי כאב איתו. אולי הטכניקת הזרקה שלך לקויה. בהנכחה שאנחנו בדברים על טסטווירון של שרינג שזה טסט אנטט שלא אמור לכאוב.

זה מוזר מאוד מה שאתה אומר. מעולם לחוויתי כאב איתו. אולי הטכניקת הזרקה שלך לקויה. בהנכחה שאנחנו בדברים על טסטווירון של שרינג שזה טסט אנטט שלא אמור לכאוב.

דווקא לא תתפלא הטכניקה בסדר גמור שריר רפוי גם בכתף ובישבן. ולא רק עליי, גם עוד חברה שלקחו את הטסט' הזה נהנו מאותם כאבים.

זה הגירסה הגרמנית. באיזה אתה הישתמשת?

קבצים מצורפים

• test.jpg
    test.jpg
    KB 71.8 · צפיות: 421
  • IMG_9403.jpg
    IMG_9403.jpg
    KB 58.4 · צפיות: 282
  • test deop.jpg
    test deop.jpg
    KB 77.6 · צפיות: 233
נערך לאחרונה:

adimenia

קנית מבית מרקחת ישירות או דרך מישהו?

---------- התגובה התווספה ב 02:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:35 ----------

אותה גרסה בול. ישר לתחת חלק לגמריי
יכול להיות שזה זיוף?

קנית מבית מרקחת ישירות או דרך מישהו?

---------- התגובה התווספה ב 02:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:35 ----------

יכול להיות שזה זיוף?

מבית מרקחת. מה נראלך?..
וזה קופסא סגורה אטומה, ברגע שאתה פותח אותה פעם אחת יש סימן.
זה ידוע שזה טסט' תריץ חיפוש בגוגל.. תמצא.
וזה לא יכול להיות זיוף בחיים 😆

טסט

אחלה טסט האחרון שהשתמשתי עובד טוב ובלי כאבים בכלל!! 👏
פעם הזרקתי את הסוסטנון של אורגנון והיה כואב רצח! :nono:
עכשיו קניתי פאקיסטני של שארינג ניראה איך הוא... 😃
ואני לא חושב שיש קשר בין איכות החומר לכאב. כאב גדול יכול לנבוע מפגיעה בעצב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית