עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלי קשר לחומר או חברה ספציפית אני רואה מלא חברה בחדר כושר שמריצים סייקלים מטורפים עם חומרים חזקים ונראים חרא, כנראה שבאמת יש מלא זיופים בארץ. בדרך כלל הם באמת מריצים חומרים חרא והטענה שלהם היא: אחי אני מריץ כמויות גודולות אני לא מתחיל, זה ייקר לקנות רפואי:98sf:
אני הייתי לוקח רק טסטוווירון של שרינג רק מבית מרקחת. ולא מאיזה דילר שאני לא מכיר. באלקן מממ יש להם מונטין מפוקפק. אם הבחירה היא בין UG לבין UG בהנחה שאין לך אפשרות להשיג רפואי אוטנטי מעבר לכל ספק הייתי הולך על נובהפארם.
אחי ב 99.9% מה UG רשום שזה מיוצר במדינה שזה לא מיוצר בא. אז זה שטויות שנית אני יכול להגיד שהטסט שלהם סבבה עושה את העבודה לא כואב בשבילי זה נהדר. שנית הטרן שלהם הוא מהטובים שיצא לי לנסות. אני לא יודע מה איתך אבל לדעתי זה מוצר טוב שעושה את העבודה ולא כואב. מה שקשה לי להגיד את הרבה UG אחרים. לגבי גן שי סתם הגזמה אני בחיים לא ישלם מחיר רפואי על UG יש להם חומר טוב ממה ששמעתי אבל לא משהו שווה להשקיע עליו עוד כסף.בולשיט קודם כול שילמדו שסטרואידים זה לא קסם, מה עם תזונה נכונה ואימונים נכונים ומנוחה וכו..
לא צריך להעשים את החומרים
כול אותם ליצנים באים ובוכים פה בסוף!!
---------- התגובה התווספה ב 13:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:17 ----------
עדי, נובה עד כדי כך טוב? אהבתי את המייד אין גרמני כשזה בכלל מיוצר בארץ
יש גן שחי בארץ תחפש חומר מעולה.
אחי ב 99.9% מה UG רשום שזה מיוצר במדינה שזה לא מיוצר בא. אז זה שטויות שנית אני יכול להגיד שהטסט שלהם סבבה עושה את העבודה לא כואב בשבילי זה נהדר. שנית הטרן שלהם הוא מהטובים שיצא לי לנסות. אני לא יודע מה איתך אבל לדעתי זה מוצר טוב שעושה את העבודה ולא כואב. מה שקשה לי להגיד את הרבה UG אחרים. לגבי גן שי סתם הגזמה אני בחיים לא ישלם מחיר רפואי על UG יש להם חומר טוב ממה ששמעתי אבל לא משהו שווה להשקיע עליו עוד כסף.
אלה שאתה מדבר עליהם בדרך כלל או לא יודעים לאכול או לא יודעים להתאמן והם חושבים שהם יודעים..
וזה שהם מריצים מינונים מטורפים זה סיפור שלהם להתמודד עם התופעות לוואי כנגד ההישגים שנניח שהשיגו.. לרוב בארץ זה לא אשמתם זה הדילרים שדוחפים כמויות מטורפות בשביל לעשות קופה
אבל הייתי אומר עליהם טיפשים שהם לא למדו דברים בסיסים לפני שהם לוקחים תרופות..