הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Adi1
  • פורסם בתאריך

Adi1

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
שלום לכולם אני רוצה לעלות שלב אחד קדימה אני בן 23 מתאמן כבר שנה רצוף רציתי להתחיל סייקל ראשון קראתי במאמרים שכדאי להתחיל רק עם טסט חלק אמרו לי גם עם דיבול וחלק אמרו רק דיבול אם מישהו יכול לכוון אותי כמו שצריך זה יעזור מאוד אני שקלתי בשיא המסה 95 גובה 177 עם 19 אחוז שומן היקף יד 41 עכשיו אני כבר חודש בחיטוב משקל 89 14 אחוז שומן היקף יד אותו דבר רוצה להגיע בסביבות ה12 אחוז וז לתת מסה טובה עם איזה חיזוק אני רציני מאוד

אני לא ממליץ לך לא לקפוץ ישר לחמרים. אין לך עדיין מספיק ותק אימונים והנתונים שלך לא מי יודע מה. אני מציע לך בחום להמשיך להתקדם ללא חומרים ובנתיים להמשיך לקרוא על הנושא ולהחכים. ושתהיה מוכן תוכל לעשות סייקל נכון וכמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה לא מומלץ אבל נגיד והלכתי על זה מה כדאי רק טסט ומה כבר יכול לקרות מסייקל אחד חוץ מזה אני מתאמן חזק מאוד ושומר תזונה על הגרם יש לי תפריט מתזונאי ותוכנית אימונים ממשהו מקצועי ומוכר *ויש לי מסה יפה

אני יודע שזה לא מומלץ אבל נגיד והלכתי על זה מה כדאי רק טסט ומה כבר יכול לקרות מסייקל אחד חוץ מזה אני מתאמן חזק מאוד ושומר תזונה על הגרם יש לי תפריט מתזונאי ותוכנית אימונים ממשהו מקצועי ומוכר *ויש לי מסה יפה
זה לא העיניין של מה יקרה. פשוט חבל על הסייקל. יהיה לך קשה לשמור על המסה שתעלה. כי עדיין אתה לא קרוב לפוטנציאל הגנטי שלך. תהיה סבלני. זאת התכונה הכי חשובה בספורט הזה.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי אני חושב שאתה צודק לא סתם אומרים הסבלנות מרה אבל פירותיה מתוקים ותגיד איך מעלים תמונות

אתה יכול לרשום את התוכנית שלך ? ומשקלי עבודה ?

מה זה יעזור לך? הוא ירשום ABCD או משהו בסיגנון, בנץ' 120 וסקוואט 140 או קרוב לכך, נו ו? ציפית לראות משקלים שמצדיקים סייקל? זה פעם קרה פה בפורום?

מה זה יעזור לך? הוא ירשום ABCD או משהו בסיגנון, בנץ' 120 וסקוואט 140 או קרוב לכך, נו ו? ציפית לראות משקלים שמצדיקים סייקל? זה פעם קרה פה בפורום?
ונראה לך שיש משקל מינימום לכניסה לסייקל?

זה לא העיניין של מה יקרה. פשוט חבל על הסייקל. יהיה לך קשה לשמור על המסה שתעלה. כי עדיין אתה לא קרוב לפוטנציאל הגנטי שלך. תהיה סבלני. זאת התכונה הכי חשובה בספורט הזה.

מסקרן אותי לדעת, מה לדעתך פוצנציאל גנטי של בחור ממוצע 1.80 גובה, משקל גוף ואחוז שומן שאתה חושב אפשר להגיע אליו מאימונים ללא חומרים?

ונראה לך שיש משקל מינימום לכניסה לסייקל?

אני לא מבין בזה, אבל גם אתה וגם הוא רשמתם לאנשים לא פעם ולא פעמיים שהם לא מתאימים\כן מתאימים לסייקל. אז או שאתם מנחשים או שיש קריטרניונים. אז בוא תסביר לי בבקשה איך קובעים אם זה מוקדם לסייקל או לא.

מסקרן אותי לדעת, מה לדעתך פוצנציאל גנטי של בחור ממוצע 1.80 גובה, משקל גוף ואחוז שומן שאתה חושב אפשר להגיע אליו מאימונים ללא חומרים?
אי אפשר לדעת דבר כזה. יש יותר מידי גורמים.
אני לא מבין בזה, אבל גם אתה וגם הוא רשמתם לאנשים לא פעם ולא פעמיים שהם לא מתאימים\כן מתאימים לסייקל. אז או שאתם מנחשים או שיש קריטרניונים. אז בוא תסביר לי בבקשה איך קובעים אם זה מוקדם לסייקל או לא.
ושום "קריטריון" לא קשור למשקל עבודה. יכול להיות בחור חזק יחסית אבל עם ותק אימונים דל ובחור לא כזה חזק אבל עם ותק אימונים ניסיון ובגרות מספקת כדי להכנס לסייקל. נכון שהרבה פעמים יש קורלציה בין כח ומסת שריר אבל זה לא בכרח.

• פותח/ת השרשור
הנה כמה תמונות

קבצים מצורפים

• IMG_0366.JPG
    IMG_0366.JPG
    KB 80 · צפיות: 206
  • IMG_0364.JPG
    IMG_0364.JPG
    KB 88.7 · צפיות: 214
  • פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים יש פוטנציאל שנה של אימונים חזקים ותפריט מסודר ומולטי ויטמין ואומגה 3. וקריאטין לקחתי בחצי שנה הראשונה למשך חודש וזהו זה במסה משקל 95 בערך 20 אחוז שומן עכשיו אני בחיטוב כבר חודשיים משקל 88 16/17 אחוז שומן רוצה לרדת ל12 בערך ואז לתת איזה מסה רעה אם איזה חיזוקית ושתהיה נקיה עם עליה נמוכה באחוזי שומן יש למישהו איזה הצעה

• פותח/ת השרשור
פרונט קצת חלש בחזה עכשיו עובד חזק על החזה עליון עם קצת חזרות ומשקלים כבדים וגם דרופים בסט האחרון ואני לא רואה כל כך שיפור אבל זה הסיבה שאני רוצה לקחת איזה חיזוק אני יעלה עוד מעט תמונה של הפרונט

• פותח/ת השרשור
תודה אחי יש מצב שאתה מכיר את המעודד יצור טסט בגוף והאם זה עובד הוא שזה סתם בולשיט כי אני רוצה לתת פוש קטן חשבתי בנתיים קריאטין ומעודד טסט הוא שיש לך המלצה טובה בשבילי לתת פוש טוב*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית